Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Nem kockának kellett volna tanulni, hanem villamosnak.

Egy infós ritkán barkácsol magának elektronikát, pedig az a lelke az ilyen berendezéseknek, nem a program.
Sajnos én is hülye vagyok az áramhoz, pedig nekem egy icipicit majd még foglalkoznom kell vele néhány félév erejéig.Sőt, állítom hogy maga a vezérlő program primitíven egyszerű, nem bonyolultabb a Taskernél, ha úgy vesszük.
Gondolok itt pl egy automata redőnyre, ami fényre, vagy időre mozog. Vagy esetleg egy kazán szabályozás.
Most azt a pár feltételt megírni nem nagy ügy.
De összerakni egy vezérlő elektronikát, amit ráköthetsz a pc-re, na az már vmi!
(#77) wayne1
Mit kell érteni ez alatt? Dob vmi error-t a Say parancs? Vagy meg se mukkan?
Csatornával kísérletezz még, az az érzésem!
Aztán majd mondd, h mire jutottál!
szerk: egyszerű, a szenzorok csak bekapcsolt képernyő mellett működnek. Ez android feature.
Meg amúgy is óvatosan vele, csak addig vizsgált a szenzorokat, amíg feltétlen muszáj, mert bitang gyorsan leszívják az aksit. Én Sleep as Android-dot próbáltam egy-két hétig, egy éjszaka alatt lemerült a feltöltött telefon, mivel folyamatosan ment az accelero és a képernyő és a mikrofon is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos én is hülye vagyok az áramhoz, pedig nekem egy icipicit majd még foglalkoznom kell vele néhány félév erejéig.
Gondolok itt pl egy automata redőnyre, ami fényre, vagy időre mozog. Vagy esetleg egy kazán szabályozás.