Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Tudok róla, volt is korábban szó erről itt a topikban is.
Csak nem ismertem az előzményeket, s meglepődtem, hogy van erre natív Java API az Androidban, s nem csak a settings binárison keresztül elérhető a program.
Egyébként nem rosszak ezek a pluginek, de 'in-production' környezetben nehéz őket használni. Jobb szeretem a dolgokat Taskerrel 'natívan' megoldani, hogy ne kelljen egy csomó plusz appot feltenni ezekért a funkciókért. Hiszen Joao nem csinál mást, mint a Taskerből kimaradt Droidos Java függvényeket teszi elérhetővé egy egyszerű GUI-n keresztül. Viszont a funkciók 66%-át kb. meg lehet oldani Taskerrel is, Java függvények meghívásával (kivéve az Activityket), ami sokkal gyorsabb, mint a külső pluginek...
Meg a múltkor találtam szintén egy ígéretes projektet, amit feltéve tapasztaltam, hogy körülbelül hat darab plugint kellene telepítenem a futtatáshoz. Kíváncsiságból újraalkottam ezeket a részeket csupán Taskerrel, JS-sel, Javaval és Shellel és meglepő eredményeket kaptam. Az eredeti 2.38 ms alatt futott le az én módosításom pedig 0.83 ms alatt...

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Bestbuy játékok
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Le Mans Ultimate
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Call of Duty: Black Ops 7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest