Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumuss
aktív tag
Már majdnem minden jó, holnap tesztelem is a dolgot. Annyi, hogy nem ciklussal csináltam meg a kérdést, hanem taskokkal, nekem csak úgy sikerült. Meg az lenne a kérdésem ,hogy ezt a lehetőséget nem találom, hol kéne lennie? : "send sms parkolas leallitasa ( vagy call ussd kod, ha már ez ingyenes )" Mármint a call ussd kod lehetőséget.
-
mumuss
aktív tag
Köszönöm hogy segítesz. Amiket Te most leírtál, szinte egyiket sem használtam, úgy csináltam meg minden profilomat. Ezek szerint még rengeteg mindent nem tudok a programról. Most próbálom megcsinálni amit Te írtál.
Nem nagyon megy sajnos
Nagyon nem értek én ehhez. Received text lehetőség csak a profil létrehozásánál van, tehát az jó, mert ahogy teljesül, elindul a Parkolás task, és elvileg attól függetlenül, hogy a profil nem aktív, a task végig fut, tehát 10 perc után jelez ugye? Mert ha igen, akkor ennyi, meg is vagyok. Mivel még nem értek hozzá annyira, nem akarom most túl bonyolítani, csak működjön. Aztán tanulom tovább a programot
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VGA kibeszélő offtopik
- EA Sports WRC '23
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Gigabyte GeForce RTX 4080 Super 16GB Gaming OC eladó SOK-SOK GARIVAL
- MSI GeForce RTX 4090 24GB Gaming Trio eladó
- Macbook Air M1 magyar kiosztás
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest