Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
-
HREH
senior tag
1. Átállítani szerintem nem lehet, maximum írsz rá egy helper taskot, ami a kívánt formátumban jeleníti meg az aktuális dátumot. Bár szerintem ez telefonfüggő is lehet, mert nekem magyar nyelven 2018. 03. 02. jelenik meg.
2. Numeric/Integer-nél nekem nincs tizedespont (megjelenni megjelenik, csak rányomni nem lehet), Numeric/Decimal-nál már rá lehet nyomni.
Maga a két billentyűzet viszont ugyanolyan, akkor végülis használhatod csak a Numeric/Decimal típusút. -
HREH
senior tag
Este megcsinálom mégegyszer, másnap remélhetőleg sikerül letesztelnem.
Nekem is proximity szenzoros megoldásom volt, mi vele a baj?Így nézett ki:
Profile: Speakerphone (291)
State: Call [ Type:Any Number:* ]
State: Not Proximity Sensor
Enter: Anon (258)
A1: Wait [ MS:0 Seconds:3 Minutes:0 Hours:0 Days:0 ]
A2: Speakerphone [ Set:On ]
Exit: Anon (254)
A1: Speakerphone [ Set:Off ]Ez egy kicsit régebbi verzió, az előző telómon tökéletesen ment, a mostanin még nem próbáltam.
Meg akkor ránézek az Offhook event-re is, nem használtam még eddig azt sem
-
HREH
senior tag
válasz
Adamo_sx
üzenetére
Nekem volt ilyesmi problémám, a Beállítások > Tartózkodási hely > Beolvasás menüpontban a Wi-Fi- és a BT-alapú keresés is ki volt kapcsolva, az előbbi bekapcsolása után ment rendesen (egy ideig, mert egy pár nap után teljesen kiszámíthatatlanul kezdett működni, szóval inkább kerestem rá másféle megoldást.)
(#6675) Somatom: Nekem nincs vele tapasztaltom, de AutoInput-tal elvileg bármilyen BT gomb rávehető arra, hogy gombnyomásra megadott taskot hajtson végre a teló.
-
HREH
senior tag
válasz
Jonny71
üzenetére
Vagy csinálhatod így is:
Profile: Not Active (241)
State: Not Profile Active [ Name:Home/University ]
Enter: Anon (279)
A1: WiFi [ Set:Off ]
A2: Bluetooth [ Set:Off ]
A3: Ringer Volume [ Level:7 Display:Off Sound:Off ]A
Profile Activecontextben / jellel elválasztva megadod azoknak a profiloknak a nevét, amelyek inaktivitása esetén aktiválódik a profil. Nálam olyan, hogy ha nem otthon, vagy egyetemen vagyok, akkor automatikusan átáll erre az utcai profilra. -
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Passz, de innen le tudod tölteni a legújabb bétát.
-
HREH
senior tag
válasz
Jonny71
üzenetére
Szia!
Esetleg Teasüti-nek írhatsz egy privit, hátha meg tudja még osztani a saját régebbi műveit.
De redditen is rengeteg task/profil/projekt található
A legjobb pedig, ha magadtól elkezdesz kísérletezgetni, ismerkedni a programmal, ha nem megy valami, akkor pedig itt biztos tudunk majd segíteni néhányan. -
HREH
senior tag
válasz
gyuri81
üzenetére
1. Time > From-hoz írj 7:30-at, To-hoz 8:00-t, majd
Code > Run Shell > svc nfc enable, Exit Tasknak pedigCode > Run Shell > svc nfc disable. Ezután nyomj hosszan a Time contextre (feltételre), és válaszd a Day lehetőséget, majd Week Day, itt tudod megadni, hogy milyen napokon kapcsoljon be az NFC reggel 7:30 és 8:00 között.2.
State > Sensor > Orientation > Face Down, ezzel tudod a lefordítós profilt megcsinálni, Ringer Volume 0, Exit Task meg nem kell, mert visszaáll magától.3.
Event > Tasker > Monitor Start, majd Tasknak pedigDisplay > Display Brightness > Level: 64(256/4=64), így mindig, amikor a Tasker elindul (bootolás után pár másodperc), akkor 25%-ra állítja a fényerőt. -
HREH
senior tag
válasz
gyuri81
üzenetére
Én egyszerűbbekkel kezdenék (kijelzőidő, elforgatás tiltása/engedélyezése, lenémítás, jackdugó bedugása esetén hangerők beállítása, hogy ne menjen szét a fülem, ha úgyhagynám valami miatt a hangerőt), aztán majd jöhetnek a kicsit komplikáltabbak is.
Szeretem még azt is, ami maximumra állítja a fényerőt, ha hívás jön (hogy lássam ki hív, napfényben elég hasznos), majd pedig vissza. Olyan is van, ami kihangosítja a telefont, ha 3 másodpercnél tovább van távol a füledtől, és hívás közben vagy (mondjuk ez most nem megy valamiért, majd ráfér egy javítás). Illetve jó egy éjszakai profil is, ami megadott időben/naptáresemény alapján/gombnyomásra elnémítja a telefont, leveszi a fényerőt, stb.
Van még jópár, most hirtelen ezek jutottak eszembe
-
HREH
senior tag
válasz
gyuri81
üzenetére
Szia!
Megcsinálhatnám is helyetted, de legalább így kicsit megérted a program működését, felépítését
1.
State > Phone > Cell Near, nyomj a scan gombra, és járkálj körbe a lakásban, így rögzíti a közeli cellákat a program. Vissza gombra nyomva feljön egy menü, itt válaszd a New Task opciót. Adhatsz neki nevet is, de nem fontos egyelőre. A Task Edit menüben nyomj a + gombra, és válaszd aNet > Wifilehetőséget, állítsd On-ra, majd lépj vissza a nyíllal. Ezután nyomj hosszan az így létrehozott Task-ra, és válaszd az Add Exit Task lehetőséget. Ismét New Task, majd ugyanígy állíttsd be ezt a Taskot is, mint az előzőt, csak a Wifi Off-on legyen.2. Az eleje ugyanaz, mint az előzőnek, csak nyilván a munkahelyen scanneld be a cellákat. A Task Edit menüben válaszd az
Audio > Ringer Volumelehetőséget, és állítsd 0-ra. Csinálhatsz ennek is Exit Task-ot az 1. pont alapján, de nem muszáj, mert ez magától is visszaáll az előző értékre, ha elhagyod a munkahelyed.3. Time, majd válaszd ki From-nál este 11 órát, To-nál pedig reggel 7 órát. Első Tasknál
Net > Wifi > Off, utána pedigCode > Run Shell > svc data disable(Use Root-hoz pipa menjen). Exit Task ugyanez, csak ottNet > Wifi > Onill.Code > Run Shell > svc data enable.4.
Application > Maps, majd a Task Edit menüben válaszd aCode > Run Shelllehetőséget, Command pedig a következő:adb shell settings put secure location_providers_allowed gps(Use Root-hoz itt is pipa). Exit Task pedig a már leírtak szerintNet > Wifi > Off.Ez lehet nem fog menni így, én Xposed modul segítségével kapcsolgatom a GPS pontosságot, ez a megoldás nekem vagy nem, vagy csak elvétve működött.
Sok sikert hozzá, kicsit bonyolult lehet az elején, de csak hozzá kell szokni

Ha nem megy valami, vagy elakadtál, írj nyugodtan, megpróbálunk segíteni. -
HREH
senior tag
válasz
coelophysiis
üzenetére
Nincs mit

-
HREH
senior tag
válasz
Dottore
üzenetére
Érinteni fogja, de Pent már dolgozik a megoldáson (Usage Stats API, vagy egy külön app, amit nem Playre fog feltenni, az intézi a különböző accessibility services "dolgait").
Főleg azoknak lehet rossz, akik 5.0-nál (API 21) régebbi rendszert használnak, nekik nem fog menni az app context.@aprokaroka87: maga a fejlesztő mondta, hogy de, ez rossz hír
-
HREH
senior tag
válasz
coelophysiis
üzenetére
Preferences > Monitor > Use Reliable Alarms-t rakd Always, vagy When Off-ra, hátha ez segít.
Nekem is volt olyan, hogy néha nem aktiválódott pár automatikus taskom éjszaka, de mióta ezt beállítottam, jól működik.
Ha így se jó, akkor sajnos nem nagyon van más ötletem. Egyébként miket naplózol? -
HREH
senior tag
válasz
dzsordzs69
üzenetére
Bocsánat, keverem itt a neveket/avatarokat

-
HREH
senior tag
válasz
dzsordzs69
üzenetére
%TIME változóban van az aktuális időpont, ha pedig intervallumot szeretnél megadni, akkor pl. %TIME < 6.00 AND %TIME > 20.00
De ha jól gondolom, akkor az android appos topikban feltett kérdésedre keresel megoldást, ugye? -
HREH
senior tag
válasz
coelophysiis
üzenetére
Csinálj hangvezérelt hívásfogadást/elutasítást

-
HREH
senior tag
válasz
coelophysiis
üzenetére
Itt lesz a task, egyedül a contexteket állítsd be. Nekem exit taskként van beállítva (nem pedig változó alapján indul, de akár úgy is beállítható), amikor kilépek az adott app-ból, akkor az összes .png kiterjesztésű fájlt átrakja. A
List Files - Matchalatt tudsz kiterjesztést beállítani.
A Tasker menüben pedig aMore > Android Settingsmenüpontot nézd át, hátha nincs megadva valamelyik jogosultság. -
HREH
senior tag
válasz
coelophysiis
üzenetére
Nekem olyan megoldásom van erre, hogy amikor egy új fájl kerül az adott mappába, akkor azonnal átteszi azt a kijelölt mappába.
Ha leírod, hogy melyik mappából melyikbe akarsz mozgatni, akkor elküldhetem, hátha működik, csak akkor teljes elérési utat írj. -
HREH
senior tag
válasz
dzsordzs69
üzenetére
CalendarTask plugint nézd meg, mobilról most nem linkelném, ha nem baj

Securesettings helyett pedig AutoTools. -
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem hinném, hogy ezek sokat ennének.
-
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Mi lenne a 2 parancs?
-
HREH
senior tag
válasz
MikeRenton
üzenetére
1.
State > BT Near, majd a Name melletti nagyító ikonra nyomva kiválasztod a beacon-t. A task pedig annyi, hogy indítsa el a kékfény szűrését, bár úgy olvastam, hogy jelenleg az app nem megy Taskerrel, szóval annak a beállításában nem tudok segíteni. Ezután nyomj hosszan az előzőleg megcsinált BT Near context-re, és válaszd az Add, majd a Time lehetőséget. Itt állítsd be az időtartamot (mettől meddig akarod, hogy aktiválódjon a kékfényszűrés, pl. éjféltől 1-ig).2. NFC natívan nem megy Taskerben, töltsd le ezt a plugint. Eztuán
Event > Plugin > NFC for Tasker. Itt a Configuration melletti ceruzára nyomva bedob az app felületére, ahol ismét a ceruza jelre nyomva válaszd az Auto detection lehetőséget, majd érintsd a matricát a telefonhoz. Ha kész, pipával lépj ki, majd a tasknál pedig először azAudio > Do Not Disturbmenüpontra menj, válaszd ki a típust, majdAudio > Ringer Volume, itt válaszd ki a kívánt értéket.Gyorsan letesztelve, nekem mindkettő működik, bár nem használok NFC-t különösebben semmire.
-
HREH
senior tag
válasz
coelophysiis
üzenetére
Igazán nincs mit

Bármi kérdésed van, írj nyugodtan. -
HREH
senior tag
válasz
coelophysiis
üzenetére
Variable Set-nél aTorészhezround(263.784118)-et írj,Do Mathslegyen bepipálva.
Nyilván konkrét szám helyett a változó nevét írd be.
Mellesleg milyen pluginokat kellett felrakni? -
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Akkor a kikapcsolós taskot csináld meg úgy, hogy kikapcsolod a wifit, beraksz 3-4 sec wait-et, majd shutdown.
-
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Magával Taskerrel szerintem nem megoldható, ugyanis azt mindenképp meg kell várnod, hogy elinduljon a program. Aztán Taskerben már megadható, hogy a program elindulásának pillanatában mit hajtson végre.
Más kérdés, hogy szerintem nem halsz bele abba a pár másodpercbe, amíg elindul a Tasker. -
HREH
senior tag
PH!-n és egyéb magyar fórumokon magyarul írok, Redditen pedig angolul, ezért gondoltam arra, hogy amikor a Reddit app-ba belépek, akkor váltson angolra, amikor kilépek, akkor pedig vissza (a javaslatok miatt).
GBoard-ról van szó, de nem baj, ha nincs rá megoldás, kézzel sem nagy dolog átnyomni. -
HREH
senior tag
A billentyűzet beviteli nyelvét lehet valahogyan módosítani Taskerrel?
-
HREH
senior tag
válasz
dzsordzs69
üzenetére
Audio > Ringer Volume 0esetleg?
Furcsa, hogy azAudio > Vibrate Mode > Vibratenem megy, alapfunkció minden telefonon. -
HREH
senior tag
válasz
coelophysiis
üzenetére
Olvass vissza, #6375-ben leírtam a megoldást.
-
HREH
senior tag
válasz
coelophysiis
üzenetére
Mint írtad, van root, ezért shell commandból is kapcsolható (
Code > Run Shell)bekapcsolás:
svc nfc enablekikapcsolás:
svc nfc disableUse Root-hot mindkét esetben pipa.
-
HREH
senior tag
válasz
SharpSA
üzenetére
Felesleges ez a plugin, a Tasker tud rezgőt és Do Not Disturb-ot is kapcsolni (amik ugyanazok, mint itt a Vibrate és a Silent lehetőségek)
A támogatás pedig csak opcionális, nem ad semmi pluszt.
A fejlesztő meg elég gáz, az MDTP pluginos bugot már hónapok óta nem hajlandó javítani, pedig még direkt írtam is neki... -
HREH
senior tag
válasz
coelophysiis
üzenetére
State > Cell Near- Ez a közeli adótornyokat scanneli be, és ha ezek közelében vagy (vagyis otthon), akkor aktiválódik a megadott Enter Task (ha van), ha pedig elhagyod a körzetet, azaz már egyik tornyot sem érzékeli), akkor pedig végrehajtja az Exit Taskot (ha van).Megnéztem a MacroDroidot, ügyes programnak tűnik, de nekem sokkal másabb és bonyolultabb is, mint a Tasker. Nincs kategorizálva semmi, elveszik benne az ember, itt pedig szépen kategóriákba vannak sorolva a lehetőségek. Ha jól értelmezem a "Constrains" egyfajta feltételezést enged meg. Itt az egyes action-öket (amikből áll egy Task) egyenként is lehet feltételhez kötni (mindig változóhoz, akár többhöz is), vagy többet is lehet egyszerre az
Action > Task > Ifhasználatával.
Teljesen más logika, de ha egyszer ráérzel, akkor hirtelen olyan egyszerűvé válik, mint a karikacsapás![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bármi kérdésed van, írj nyugodtan, megpróbálunk segíteni

-
HREH
senior tag
válasz
coelophysiis
üzenetére
Szia!
Root van? Ha van, akkor érintésemulálással megoldható, root nélkül pedig AutoInput plugin.
Ja, és üdv a Tasker világában
kaciokos: elsőt passzolom, mivel nincs 7.0+-os eszközöm, a színezés pedig annyi, hogy a nagyító ikonra kell kattintani, ott tudod kiválasztani a színt.
-
HREH
senior tag
válasz
dzsordzs69
üzenetére
Igen, mert szakaszosan jön az update csak. A Playes verziót telepítsd, mert az fog frissülni a későbbiekben, nem a próbaverzió.
A MIUI-nak ehhez semmi köze, várd meg, hogy Play-en frissítsen, az a tuti.
-
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Én már megszoktam a sok béta alatt, teljesen jól használható. Egyedül annyit hiányolok, hogy új Task/Profil létrehozásnál nem a FAB lesz a pipa, ezért feljebb kell nyúlni, de ez is gyorsan megszokható. A Material Design és a Magisk támogatás is nagy pluszpont, nem is beszélve a sok egyéb javításról.
-
HREH
senior tag
Kijött a stabil verzió, Play Áruházból frissíthető.
-
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az Or és az Or+ ugyanaz, de az utóbbinak megasabb a precedenciája, azaz "elsőbbséget" élvez.
A Matches-t már mondtam miért nem jó. A Tasker pedig de, pont, hogy 100%-ban azt értelmezi, amit megadsz neki, ha nem működik, akkor valamit rosszul adtál meg. -
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Itt lesz:
Ifs (475)
A1: Flash [ Text:Yes Long:Off ] If [ %DAYW eq hétfő |+ %DAYW eq kedd |+ %DAYW eq szerda |+ %DAYW eq csütörtök |+ %DAYW eq péntek & %TIME > 19.00 & %TIME < 6.00 ]Or (High Precedence) operátort használ (Or+)
Ehh, jó béna lett a tördelés

-
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem.
Azt adtad meg feltételként, hogy hétfő/kedd/szerda/csütörtök van VAGY péntek van és elmúlt este 7 VAGY még nincs reggel 6.
De ha elolvasod amit linkeltem, akkor megérted (vagy nem...) -
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nyilván nem jól adtad meg, a Tasker nem hülye, azt értelmezi, amit megadsz neki.
Olvasd el ezt kétszer, akkor talán világosabb lesz a dolog.Illetve írd le pontosan, hogy mit szeretnél csinálni, akkor talán tudunk segíteni.
-
HREH
senior tag
válasz
Dottore
üzenetére
Itt lesz, arra figyelj, hogy ez mindent logol, de az első action-ben
|jellel elválasztva be tudod írni, hogy miket akarsz a kivételek közé tenni. Illetve a végén a Flash-t vedd ki, az csak a jelzés miatt van ott.Ja igen, AutoInput kell hozzá, anélkül szerintem nem lehet csomagnevet lekérni.
-
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Equals-t használj, az pontos egyezést néz. Illetve a %DAYW kisbetűs, ezt is vedd figyelembe.
-
HREH
senior tag
A ringer volume a %VOLR, a notification volume pedig a %VOLN, ezekben van mindig az aktuális érték. Esetleg egy Taskban próbáld állítani az értékeket (
Action > Audiorészben), majd írasd ki őket, hogy láthasd a változást.
Vagy ha esetleg natívan Taskerrel nem menne, akkor nézd meg ezt. Tasker plugin, szóval közvetlenül is tudod vezérelni a hangerőket vele. -
HREH
senior tag
válasz
dzsordzs69
üzenetére
Adj hozzá még egy Contextet:
State > Profile Active, és itt add meg az esti profilod nevét. (ami este 9-től aktiválódik).
Így csak akkor fut le, ha elmúlt este 9
De egyébként ha gondolod privátban mondd el, hogy pontosan mit hogy akarsz csinálni, aztán összedobom neked, hogy ne kelljen itt több profillal is szöszölni

-
HREH
senior tag
válasz
dzsordzs69
üzenetére
Igen, csinálj neki új profilt.
Így minden esetben, amikor az %Otthon értéke 1 lesz, a telefon rezgőre fog váltani, akkor is, ha a nem-re nyomtál. (Én legalábbis így értelmeztem, amit leírtál
) De ha esetleg félreértettem, akkor bocsiszerk: akkor rendben

-
HREH
senior tag
válasz
dzsordzs69
üzenetére
Így:
Profile: Ask (39)
Event: Variable Set [ Variable:%Otthon Value:1 User Variables Only:Off ]
Enter: Anon (84)
A1: Vibrate Mode [ Mode:Vibrate ] -
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Bekapcs:
am startservice com.google.android.apps.admKikapcs:
am force-stop com.google.android.apps.admNa már nem mintha bármi értelme is lenne kikapcsolni...ráadásul nálam nem is működik, ugyanűgy be tudja azonosítani, bármit is csinálok, de még mindig nem értem hogy mi értelme lenne kikapcsolni egy olyan funkciót, ami a telefonod megtalálására szolgál.
Ugorjunk más témára mostantól. -
HREH
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Igen.
Elvileg működnie kéne, majd szólj vissza, hogy jó-e így. -
HREH
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Szia!
Én így csinálnám:Profile: Display Off Airplane Mode (420)
State: Display State [ Is:Off ]
Enter: Airplane Mode (421)
A1: Wait [ MS:0 Seconds:0 Minutes:1 Hours:0 Days:0 ]
A2: Run Shell [ Command:settings put global airplane_mode_on 1 Timeout (Seconds):0 Use Root:On Store Output In: Store Errors In: Store Result In: ] If [ %SCREEN eq off ]A shell command nálam nem működik (de alapesetben ez a kapcsolási módja), bár én nem is így használom, GravityBox-al csinálom a kapcsolást.
-
HREH
senior tag
>>> Tasker összefoglaló <<<
Priviben jöhet bármilyen megjegyzés

folytatás csütörtökön, k*rva vizsgaidőszak

-
HREH
senior tag
válasz
Biggeszkij
üzenetére
Köszi!

Remek ötlet! Privátban esetleg kifejthetnéd, hogy szerinted hogyan kellene megvalósítani (gondolok itt arra, hogy mik lehetnek a felmerülő problémák). -
HREH
senior tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék, hogy mit rakjak az összefoglalóba, szívesen vennék pár ötletet
-
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Köszi!
Tervezek összefoglalót csinálni, de majd csak akkor, ha kijön a végleges (nem-béta) verzió, hogy mindenkinek egységes legyen a felület, és ne legyenek félreértések.Azonban nyomatékosan megkérlek, hogy a jövőben hagyd abba a trollkodást, és csak ahhoz szólj hozzá, amihez tudsz is értelmeset mondani. Ellenkező esetben "látogatást teszek" a modkerbe, és majd ők intézkednek. Több topikból is ki lettél már tiltva, nyilván nem véletlenül.
-
HREH
senior tag
válasz
dzsordzs69
üzenetére
Az Anchort csak azért raktam oda, hogy a task felépítése meglegyen, nyilván az Anchor helyett azt rakd be, amit szeretnél hogy történjen, amikor a csatlakozás megtörténik.
Így:Bluetooth Name (423)
A1: If [ %device_name ~ eszköz1 ]
A2: Media Volume [ Level:8 Display:Off Sound:Off ]
A3: Else If [ %device_name ~ eszköz2 ]
A4: Flash [ Text:Eszköz2 Long:Off ]
A5: End IfHa nem aktiválódik, akkor nem lehet, hogy rosszul másoltad be a BT kihangosítók nevét? Én 2 eszközzel is teszteltem (igaz, telefonnal), nekem működik.
-
HREH
senior tag
válasz
dzsordzs69
üzenetére
Meg lehet, a következőképpen:
Ezt add meg contextként:Event: Intent Received [ Action:android.bluetooth.device.action.ACL_CONNECTED Cat:None Cat:None Scheme:* Mime Type:* ]Ezt a taskot importáld be, és add meg az előbb létrehozott event Enter taskjaként. A task végére ifekkel tudod berakni, hogy melyik eszköz csatlakozása esetén mit szeretnél csinálni.
Pl. így:BT_ToDo (423)
A1: If [ %device_name ~ eszköz1 ]
<add meg, hogy mit szeretnél csinálni>
A2: Anchor
A3: Else If [ %device_name ~ eszköz2 ]
<add meg, hogy mit szeretnél csinálni>
A4: Anchor
A5: End IfNyilván az eszköz1 és eszköz2 neveket ki kell cserélni a 2 BT kihangosító nevére.
Ha elakadtál, vagy kérdésed van, írj nyugodtan. Tudom, elsőre ez kicsit soknak tűnhet, de ez totál univerzális, és minden eszközön máködik.
-
HREH
senior tag
Kijött a 3. béta verzió is

-
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
HTTP Get vagy AutoToolsban van HTML Read
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Itt lesz egy doksi, megjegyzések jöhetnek hozzá, hogy miket tegyek a videóba.
Kérek mindenkit, hogy csak akkor írjon hozzá, ha jó ötlete van, vagy ki tudja egészíteni az ott leírtakat, feleslegesen ne írkáljunk bele semmit! -
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ja, csak ez egyrészt nem univerzális (nekem Nexuson (gyári vanilla Androidon) se root-tal, se root nélkül nem megy), másrészt pedig azt, aki most ismerkedik a programmal, nem kéne egyből a Run Shell/shellparancsok mélyvízbe beledobni... Később is ráér, amikor már kellő magabiztossággal használja a programot.
Más: tervezek csinálni egy 20-30 perces videót, amelyben bemutatnám a Tasker alapvető használatát, szerintetek jó ötlet lenne? Ha igen, akkor adhattok ötleteket, hogy szerintetek miket kellene megemlítenem

-
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez így pont, hogy abszolút teljes, rendben ellátja a változó értékének állítgatását, amire Fall-N kollégának kellett.
Pont azért kell, mert erre nincs beépített változó a Taskerben, ha lenne, szerinted p*csölnénk feleslegesen ilyen profilok készítésével? -
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha bedugja a fülest, akkor a %Headset változó értéke on lesz, ha kihúzza, akkor pedig off.
A Headset Plugged In context alapján működik az enter/exit task, semmilyen %PACTIVE nem kell hozzá, az másra való. -
HREH
senior tag
Event > Phone Idle contextet próbáld meg, elvileg az erre való, bár még nem próbáltam. Ez akkor lesz aktív, ha a hívásnak vége van.
(Ha nem válna be, akkor a State > Call contexttel is megpróbálhatod, annyi, hogy a létrehozott enter taskot rakd át exit taskba.)A Tasknál pedig igen, szépen egymás alá írd be a fentieket

Bármi kérdésed van írj, megpróbálunk segíteni

-
HREH
senior tag
Igen, az esemény teljesen jó így.
A két media hangerő állításra 2 taskot csináltál? Mert ha igen, akkor megoldható egyben is:Shadow Warrior (422)
A1: If [ %Headset eq on ]
A2: Media Volume [ Level:3 Display:Off Sound:Off ]
A3: Else If [ %Headset eq off ]
A4: Media Volume [ Level:1 Display:Off Sound:Off ]
A5: End If -
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Jól olvastad, mert én is ezt látom
Áruld már le nekem, hogy miért is kéne a Taskernek és a developernek támogatnia egy lassan 4,5 éves verziót?
-
HREH
senior tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Köszi, este kipróbálom

Egyébként kijött a béta második verziója, főként hibajavításokkal -
HREH
senior tag
Kint a Tasker béta verzió!
Tényleg erősen béta még, több helyen olvasom, hogy crashel, és több action sem működik. -
HREH
senior tag
AutoNotificationnál ki lehet valahogy kapcsolni a status bar icont (a képen a piros hold ikonra gondolok)?

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Óra topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)