- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Apple MacBook
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
van rá egy nagyon jó youtube videó! Step by step le van videózva minden. Úgy keress rá, hogy Always on display tasker
(meglepő módon..) 
más....
Az este alig tudtam elaludni, mert azon pörögtem az ágyban fekve, hogy milyen profilokat fogok készíteni

1. Mivel sokat használom az NFC-t fizetésre reggel, így mondjuk bekapcsolna 7:30- 8:00-ig. Ez még talán menne nekem, de mi van ha csak hétköznapokon kapcsoljon be??

2. A következő pedig tényleg jó ötlet mint ahogy írtátok is, lefordítom a telefont, elnémul, ha vissza, akkor pedig normál üzemmód.
3. Ez az ötletem nem tudom megvalósítható-e... A főzött rom készítője számomra nagyon alacsonyra állította be a kezdeti automata fényerőt, tehát mindig azzal kezdem az újraindítást követően, hogy 25%-ra húzom a fényerőt automata módban. Erre van esetleg ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Motoros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Fűnyíró topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mini PC
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(meglepő módon..)