- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- RAM topik
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Ugyan megvan az app, de amióta Tasker natívan is meg lehet oldani minden ilyesmit Java APIkkal, azóta azt használom.
Ettől függetlenül ez egy Android 'sajátosság', hogy a notifynek hiába van LargeIconja, egy SmallIcon is mindenképpen kell mellé. Különben nem jelenik meg az értesítés, s a NotificationBuilder eldobja. Szóval az a mini ikon mindenképp kötelező...
Mivel engem is idegesített a dolog, rákerestem, de nem találtam sehol megoldást erre... De nem hagytam annyiban, s a magam szakállára addig próbalkoztam, míg megtaláltam a (fél)megoldást, mégpedig, hogy a Notify SmallIconnak az android.color.transparent-et kell beállítani, így transzparens lesz az ikonja. Meglepetésemre így eltűnt a karika is, s semmi nyoma sincs magán az értesítési savon sem a végeredménynek. Egyedül ha van mögötte értesítés néz ki picit furcsán (mivel üresség van a helyén), de ezt is sikerült megoldani a priorítás állításával.
Az ötletért a Copyrightot fenntartom magamnak.

Az AutoNotify nem tudom, hogy enged-e transzparens ikont, meg priorítást állítani, de ha máshogy nem, hát megoldható a nélkül is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- OpenWRT topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1 humoros
- Macska topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- i7-9700 procit keresek
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest