Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Autóhifi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Ez igaz.
viszont így van egy kis bibiUgyebár ha újrainditom/kikapcsolom a telefont úgy hogy a wifi be van kapcsolva, akkor vissza kapcsolva a telefont a wifi közvetlen boot után bekapcsolt állapotban lesz.
Viszont jön a Tasker és közben bekapcsolja az airplane módot, ám ekkor lekapcsolja wifi-t is.
Amit ugyebár tasker-el szintém tudom kapcsolni.
Csak hogy nekem a wifi-hez csatlakozás esetén is van profil ami így lényegében 2x fut le.Ezért arra gondoltam, hogy kikapcsolási (shuttdown) event-hez hozzá adok egy olyan taskot ami lekapcsolja a wifit.
Ám sem a tasker-es wifi on/off, sem pedig a svc wifi disable shell parancs esetén nem kapcsolja le a wifi-t ameddig a "kikapcsolás" folyamata tart.
Vajon ez itt nem műkődik csak?.
Azért gondoltam így, mert ezzel a módszerrel ha jól gondolom, akkor renszerintás esetén csak akkor kapcsol be a wifi, miután az airplane mód bekapcsolt,mivel egy taskon belük van mindkettő,1 sec wait-el.
Android verzió 4.2
Tasker verzió 4.8u4
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest