Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Hi!
Csináltam Neked egy komplett projektet példaképp. Sajnos ezt a tetszetős hold ikont nem sikerült meglelnem, így megcsináltam, hogy a Night Notify task első elemeként be lehet tallózni bármilyen ikont kézzel.
Egyébként a projekt három komponensből áll, két taskból és egy profilból. A Night Notify task a magja a dolognak, ő hozza létre az értesítést, majd jeleníti meg. És van egy profil, mely azt figyeli (egy intent segítségével), hogy meg lett-e érintve az értesítés. Ha ez bekövetkezik, akkor lefut a Disable night mode task.
Fontos, hogy legyen engedélyezve a Tasker, különben hiába tapizza az ember, nem fog semmit sem reagálni.

Plugin nem kell hozzá, csak a Tasker, ugyanis Java functionöket használtam. Android 5.1-en tesztelve!
Ja és igyekeztem mindent cimkézni, hogy érthetőbb legyen (angolul).
Night_Mode_Example.prj.xml --> https://drive.google.com/open?id=0B9YIHdkp3xAlVDV3VE5zYXY2THc
Have fun!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi