Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti
    nagyúr

Csak az archívum kedvéért írom le legutóbbi Heureka(!) felismerésem eredményét...

Van/volt egy olyan időtől függő Profilom, ami hétközben és hétvégén is szundiba küldi a telefon jó pár funkcióját, de valahogy nem jól működött. Pár napja a Tasker súgójában fedeztem fel, hogy az alábbi 1. Context nem azonos a továbbiakban részletezettel:

1. Context

From 22:00 Till 06:00
    Mon, Tue, Wed, Thu or Fri

Ez, pl. hétfőn a 22:00 -tól 00:00 -ig és az ugyanaznap(!) 00:00 -tól 06:00 -ig tartó időszakot jelöli

Míg ez a Context a kívánt időszak 1. részét,

From 22:00 Till 00:00

ez pedig annak folytatását határozza meg

From 00:00 Till 06:00

Mióta az éjszakát ennek megfelelően kettészedtem, megy minden kafául.

Expert -eknek ez eddig is egyértelmű lehetett, számomra még csak most "esett le".

Más:

CM10 alatt jelentkezik egy olyan problémám, hogy ugyan ki van kapcsolva az Android beállításokban az "Érintés hangja", de a Tasker ezt visszakapcsolja!

Anélkül, hogy egy komplett taszkot bemásolnék ide, nem tudja-e valaki hogy ezt mely funkció kapcsolgathatja ki/be?

Természetesen, ha kéritek bemásolok egy audio beállításokat manipuláló komplett taszkot.

:F
    Nem látok különbséget a két megoldás között logikailag.
    Ugyanazokat a napokat jelölted meg mindkét esetben.
    Vagyis az eredeti és az azutáni felállás szerint is hétfő éjjel kezdődik és péntek éjjel fejeződik be.
    Vagy nem értem.
    Kézikönyvben nem találok idevonatkozó részletet.

De amúgy érdekes meglátás, h mi is történik ha hét vmelyik napjával párosítod.

Új hozzászólás Aktív témák