Hirdetés
- A bérgyártás leválasztását javasolja az Intel igazgatótanácsának volt tagja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
remex
tag
Sziasztok,
Nálem eddig teljesen jól működött egy olyan script, amiben letöltöttem egy fájlt a netről, utána beolvastam egy változóba (%csere), ezután kicseréltem benne bizonyos szöveg részeket, majd utána kiírtam a változó tartalmát egy fájlba.
Tegnap frissített a telefonom a 15.14.7-ről a Tasker 15.15-re és azóta miután a változóba (%csere) beolvasom a fájlt, majd kiírom a tárhelyre, akkor egy mindössze 7 byte-os fájl jön létre, amiben csak a változó neve van beleírva, azaz ennyi hogy: %csere
Valaki más tapasztalt hasonló problémát?
Én csinálok valamit rosszul, vagy ez egy olyan hiba amit remélhetőleg javítani fognak?
Ha visszarakom az előző verziót akkor minden jól működik, csak sajna a Play áruház folyamatosan frisssíteni akarja a programot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest