Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Még csak botladozom Tasker -ben. Próbálnék átültetni egy régi, Robotos megoldást. A lényege, hogy egyes appok ikonjait leszedem a Play -ről és társítom egy manuális utasítással induló profil, (vagy task?
) parancsikonjához. Ezt indítva, a task "kierőszakolja" a szenzor szerinti forgatást, majd fél mp. múlva indítja az alkalmazást. Olyan appoknál használtam, amik alapból nem fordultak el fekvőbe. Pl. MyTV, PH kliens, Photo Editor, Netpincér, stb.). Taskerben kerestem olyasmit, hogy "force sensor orientation", de nem találtam. Ti hogyan csinálnátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik
- LG LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) parancsikonjához. Ezt indítva, a task "kierőszakolja" a szenzor szerinti forgatást, majd fél mp. múlva indítja az alkalmazást. Olyan appoknál használtam, amik alapból nem fordultak el fekvőbe. Pl. MyTV, PH kliens, Photo Editor, Netpincér, stb.). Taskerben kerestem olyasmit, hogy "force sensor orientation", de nem találtam. Ti hogyan csinálnátok?