Hirdetés
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Modding és elektronikai kérdések
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
"ha headsetet bedugok, akkor poweramp indítása"
Ezt PowerAMP-on belül nem lehet beállítani? Vagy nem a zenelejátszást, csak az alkalmazást akarod indítani? Én a PowerAMP-ra olyant csináltam, hogy amikor bedugom a headsetet, akkor kapok két plusz gombot a navigációs sávra (Custom Navigation Bar oldja meg, a Tasker csak a profilokat kapcsolgatja), bal oldalt a lejátszás/szünet, jobb oldalt meg a PowerAMP indítása van. Bár ezt az újfajta navigációs gombbal nem néztem még."redditről lopott profil, ami kijelzi, hogy melyik appot mennyi ideig használtam egy nap"
Újabban ez már benne van az Androidban, Digitális jóllét néven."oldalsó beúszó fülön legutóbb használt 5 app"
Ez hasznos, szerencsére Xperia 5-ön már van Oldalsáv funkció, ami pont ezt tudja.Én mondjuk mostanában nem használok Taskert, a telefoncsere óta nem raktam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HP EliteBook X G1i 14 AI - !Ryzen AI 9 HX Pro 375w Radeon 890M, Vadiúj! , MAGYAR
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
- Meta Quest 3S Xbox Edition garanciával (limitált kiadás)
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Szép állapot, cserélt kijelző, tok+fólia, akku 100%, akár beszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Pixel 6a
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest