Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bozek
    nagyúr

Itt vannak az enyémek is, a teljesség igénye nelkül:
    nagyrésze teljesen személyre szabott (részben a Oneplus teló, részben a KLWP miatt), lehet, hogy másnak totál haszontalan, nekem így kényelmes :)

- szokásos otthoni, egyetemi, melóhelyi profil (helyadatok, ill. Neptun-naptárimport alapján)
    - utcai profil
    - reggel ha kinyomom az ébresztőt, akkor szokásos dolgok (wi-fi, BT be, hangerő felvesz, alvásadatok mutatása, időjárás, ill. hírolvasás)
    - ha headsetet bedugok, akkor poweramp indítása
    - a hívás befejezése gomb középen van, ha leraktam valakit akkor egyből hívott egy másik személyt is a gyorshívó miatt. Ezért csináltam egy profilt, ami hívás után egyből a főképernyőre dob
    - hívásnál automatikusan max fényerő, hogy túző napban is lássam ki hív
    - éjszakai mód, hangerő le, fényerő le, wi-fi, BT ki, DND be
    - adatkeret kijelzése/színezése autonotification-nel adott havi periódus alapján (hónap 14-től következő hónap 13-ig), rányomva mutatja toastban, hogy aznap mennyit haszáltam el, mennyi van még a nap adatkeretből, illetve KLWP-ba dobál át adatokat - erre vagyok a legbüszkébb, rengeteget elp*csöltem vele, mire teljesen összeállt :D
    - redditről lopott profil, ami kijelzi, hogy melyik appot mennyi ideig használtam egy nap
    - ha valaki egy adott szöveg+szám kombinációt küld nekem sms-ben, akkor a helyzetem visszaküldése
    - telefon indításakor klwp-be változók átküldése
    - ha valaki egy előre megadott wifi-vel kapcsolatos szöveget küld nekem, akkor a wifi jelszó automatikus elküldése sms-ben (ha jönnek vendégek hasznos hogy nem kell mindenkinek külön beírni)
    - 15%-os akkuszint alatt notificationt dob, benne egy progressbar és az akku %-os értéke
    - hívás esetén bemondja a hívó fél nevét adott feltételek teljesülése esetén
    - KLWP-val kapcsolatban is van minimum 5-6 profil, ami változókat küld át
    - appok fényerő / képernyő időtúllépés / képernyő elforgatás, immersive mode aktiválása,
    - egyes appok ha mennek (hearthstone, foldersync, honfoglaló, play store), akkor ne kapcsolja le a wifi-t
    - ha valamit vágólapra másolok, akkor toast-ban írja ki, hogy mit másoltam
    - solid explorerbe belépve töröljön 4-5 mappát, ill. fáljokat
    - gugli maps-ba belépve max fényerő, location és immersive mód bekapcsolása
    - mivel kevés a 3 gyári QS kapcsoló, ezért Autonotification-nal csináltam még vagy 15-öt :D
    - lyrics mutatása Autotools webscreenben
    - teljeskörű parkolás, feljön egy scene, amire nyomva 7 parkolási körzet közül, vagy bármiylen másikat beütve tudok választani, sms automatikus küldése, kijelzés értesítésben, hogy mikor indítottam, értesítésre nyomva infók megjelenítése, azt lehúzva és stop gombra nyomva parkolás leállítása
    - hívás közben ha 3 mp-nál több ideig nincs a fülemnél, vagy lerakom a telefon asztalra, akkor kihangosítás
    - oldalsó beúszó fülön legutóbb használt 5 app
    - oneplus alert slider szoftveres kezelése (erre is van vagy 5 profil), hogy ne kelljen mindig kézzel b*szkurálni :D
    - évi 2-3x elmegy a hangom, erre van egy scene, ami állítható hangerővel felolvassa, amit belepötyögök
    - 2-step verification kód ha jön guglitól, OTP-től vagy sony-tól PS4 accounthoz, akkor azokat vágólapra teszi hogy egyből lehessen beilleszteni

az alábbiak vagy nem mennek mostanában, vagy csak tervben van az elkészítésük/WIP-ben vannak :D
    - 5 sikertelen bejelentkezési minta rajzolása után automatikusan rezgés, fényerő minimumra, csinál 5 képet az előlapi kamérával 5 mp eltéréssel, mobilnet be, és a képeket elküldi e-mailben, ahogy az aktuális helyzetemet is
    - vészhelyzet mód, ha valaki adott tartalmú sms-t küld, akkor lezár minden appot
    - teljes funcionalitású autós mód klwp-vel (átváltja a KLWP-s háttéret, a fentebb említett parkolásos scene-re külön gomb, illetve gyorshívók)
    - este wifin automatikusan synceljen a nas-ra
    - google play-ben appok automatikus frissítése
    - bekapcs gomb kímélése gyanánt reboot lehetőségek timeout-tal scene mutatásával (pl. recovery, bootloader)
    - adott ujjlenyomatra, adott app elindítása, vagy bármi más amit megadok
    - humble bundle-ról lekéri a havi játékok listáját
    - logolja a töltést, majd amikor lehúzom, updatel egy .csv fájlt, amit pedig excelben beolvasva láthatom a fontosabb infókat
    - mi band 2 szimpla, dupla, tripla nyomásra mi történjen (bár ez nem megy egy ideje, mióta mb4 van)
    - Join-t akarom még megvenni, hogy a Chrome integrálás is menjen
    - Everwing (beépített Messenger játék) alatt full fekete scene a játék egy részére, ami nem hasznos, cserébe szétb*cca az AMOLED kijelzőt :D

@(#7244) bacus: a whatsappos üzenetküldést hogy csináltad meg? (mármint, hogy hogy tudsz reagálni arra, amit írnak whatsappon?) viberrel próbáltam ilyet, de nem akart összejönni

"ha headsetet bedugok, akkor poweramp indítása"
    Ezt PowerAMP-on belül nem lehet beállítani? Vagy nem a zenelejátszást, csak az alkalmazást akarod indítani? Én a PowerAMP-ra olyant csináltam, hogy amikor bedugom a headsetet, akkor kapok két plusz gombot a navigációs sávra (Custom Navigation Bar oldja meg, a Tasker csak a profilokat kapcsolgatja), bal oldalt a lejátszás/szünet, jobb oldalt meg a PowerAMP indítása van. Bár ezt az újfajta navigációs gombbal nem néztem még.

"redditről lopott profil, ami kijelzi, hogy melyik appot mennyi ideig használtam egy nap"
    Újabban ez már benne van az Androidban, Digitális jóllét néven.

"oldalsó beúszó fülön legutóbb használt 5 app"
    Ez hasznos, szerencsére Xperia 5-ön már van Oldalsáv funkció, ami pont ezt tudja.

Én mondjuk mostanában nem használok Taskert, a telefoncsere óta nem raktam fel.

Új hozzászólás Aktív témák