Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomace91
senior tag
Nagyon szépen köszönöm!
Este átlesem!

Azt mondod, akkor a GPS kapcsolgatás nem fog menni? Ha van Secure settingsem akkor sem?
Az indulás naplózása nem is fontos, de igen dátum és idő + koordinátákra gondoltam, parkolóhelynél meg megint csak koordináták, de kezd bonyolult lenni.

Legjobb az ha már megy a waze, high accuracy, bt hangerő max media hangerő max, rotate mód ki és indul a spotify ha csatlakozik a bt transmiterre és visszaáll ha megszűnik a kapcsolat. Ezzel már teljesen elégedett lennék!

Ha valami nem világos, ha nem gond privátban írok, mert lehet lesznek elég noob kérdéseim
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem még mindig megvan a Nexus 5, párom használja, pedig megjelenése után 3 nappal vettem

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple MacBook
- DVBViewer
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)