Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet tárolni változóban, vagy feltételnek megadni, hogy egy service aktív-e?
A Yatse-s Kodi PlayPause profilomat finomítanám azzal, hogyha nem megy a lejátszás, akkor ne fusson le fölöslegesen a task.
Addig tudom, hogy az a Yatse intent, amit figyelni akarok az ez:
org.leetzone.android.yatsewidget.MEDIA_ISPLAYING - boolean : True if the media is currently playing (not paused)
Csak nem tudom, hogy adjam meg statusnak vagy eventnek. Azt próbáltam, hogy kitallózom az application service-nél, de nem jelez ilyeneket természetesen. Nem tudom tulajdonképpen mi az esemény azaz, hogy adjam meg neki. Egyébként ez a gondom már csak a Taskerrel. A logika megvan sok taskhoz, váll még nem ismertem ki annyira, hogy érsek a "nyelvén". Mondjuk egy hete vettem csak meg. 😀
Másik kérdés, hogyha a fejlesztő nem adja meg olyan részletesen vagy sehogy sem az API-kat (mint például a Yatse) akkor van-e olyan app, ami kiolvassa az intenteket amikor lefutnak? Gondolom valamiféle log app kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest