Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Körülnéztem a Taskerben, hogy van-e built-in Google naptár kiolvasásra lehetőség. De csak Calendar Insertet találtam. Na mondom, akkor írjuk meg Javascriptben!
Régebbről rémlett, hogy volt egy xml-es megoldás. Rákerestem, de már nincs ilyen. A Gugli bá megszüntette, arra hivatkozva, hogy senki sem használja. Ja, csakhogy az összes outlook user is ezt használta, szóval nem hiszem, hogy olyan kevés lenne az! Nem, emögött az van, hogy áttértek OAuth2.0-ra...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na mondom, akkor nehéz dologom lesz! Írtam egy egész API kezelő lib-et, aztán sikerült összehozni a cuccot. Utána pedig rákerestem valamiért Google-n és látom, hogy a Tasker is tud ilyet a Test Appal.

Egyébként az az xda-s cikk advanced szintű volt. Na akkor az én megoldásom milyen lehet?!

Na, de nem ez a fő mondanivalóm, hanem lenne egy kérdésem is ezzel kapcsolatban. Scene hátteret lehet valahogy transzparensé tenni, illetve képet betenni?
Köszi ismét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)