- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Körülnéztem a Taskerben, hogy van-e built-in Google naptár kiolvasásra lehetőség. De csak Calendar Insertet találtam. Na mondom, akkor írjuk meg Javascriptben!
Régebbről rémlett, hogy volt egy xml-es megoldás. Rákerestem, de már nincs ilyen. A Gugli bá megszüntette, arra hivatkozva, hogy senki sem használja. Ja, csakhogy az összes outlook user is ezt használta, szóval nem hiszem, hogy olyan kevés lenne az! Nem, emögött az van, hogy áttértek OAuth2.0-ra...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na mondom, akkor nehéz dologom lesz! Írtam egy egész API kezelő lib-et, aztán sikerült összehozni a cuccot. Utána pedig rákerestem valamiért Google-n és látom, hogy a Tasker is tud ilyet a Test Appal.

Egyébként az az xda-s cikk advanced szintű volt. Na akkor az én megoldásom milyen lehet?!

Na, de nem ez a fő mondanivalóm, hanem lenne egy kérdésem is ezzel kapcsolatban. Scene hátteret lehet valahogy transzparensé tenni, illetve képet betenni?
Köszi ismét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Új bontatlan ASUS ROG Keris II Origin vezeték nélküli gamer egér Fehér
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB fehér / 12 hó jótállás
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)