- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Körülnéztem a Taskerben, hogy van-e built-in Google naptár kiolvasásra lehetőség. De csak Calendar Insertet találtam. Na mondom, akkor írjuk meg Javascriptben!
Régebbről rémlett, hogy volt egy xml-es megoldás. Rákerestem, de már nincs ilyen. A Gugli bá megszüntette, arra hivatkozva, hogy senki sem használja. Ja, csakhogy az összes outlook user is ezt használta, szóval nem hiszem, hogy olyan kevés lenne az! Nem, emögött az van, hogy áttértek OAuth2.0-ra...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na mondom, akkor nehéz dologom lesz! Írtam egy egész API kezelő lib-et, aztán sikerült összehozni a cuccot. Utána pedig rákerestem valamiért Google-n és látom, hogy a Tasker is tud ilyet a Test Appal.

Egyébként az az xda-s cikk advanced szintű volt. Na akkor az én megoldásom milyen lehet?!

Na, de nem ez a fő mondanivalóm, hanem lenne egy kérdésem is ezzel kapcsolatban. Scene hátteret lehet valahogy transzparensé tenni, illetve képet betenni?
Köszi ismét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Dell Pro Max 16 MC16250 FHD+ IPS érintő Ultra 7 265H RTX Pro 500 Blackwell 32GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Idepad 5 pro/14.0" 2.8K/i5-1135G7/8GB/512GB SSD/Szürke
- SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- ASUS Zenbook 14 Flip 2.8k(2880 1800)OLED/i5 12500H/16GB/512GB SSD
- Canon EOS R (Csak 7 000 expó!) - Újszerű -
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)