Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Valaki foglalkozott már komolyabban a flash -sel(toast) a taskerben?
Mert lenne egy ilyen kódom(részlet), ami a számváltáskor írja ki a szám címét/előadóját:
flashLong('Most szól:\n'+global('%Zeloado')+' - '+global('%Zenecim'));
Igen, ez egy JS, ami kiírja azt, h "Most szól: [sortörés] <előadó> - <cím>"
Namost ez valahogy így jelenik meg:

A \n szerencsére működik, de ez így elég hülyén néz ki (már bocsánat a szóért), h a most szól baloldalról kezdődik. Tudtok valami megoldást, amivel középre lehetne zárni a szöveget?
Illetve jöhetnek egyéb formázási ötletek, mindenre nyitott vagyok!
Most úgy oldottam meg, hogy megszámolja a JS, hogy hány karakter a számcím és aszerint kiszámolja hány space kell ahhoz, hogy középen legyen, de így sokáig fut a kód... :/Más: tudtok vmit, hogy hogyan tudnám (mondjuk egy intettel) észlelni, hogy a poweramp mikor állítja meg a zenét? Este szoktam zenét hallgatni és az alvás sajnos nem állítja le a mobilt. Ezért gondoltam a taskerre.
Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Illetve jöhetnek egyéb formázási ötletek, mindenre nyitott vagyok!
Most úgy oldottam meg, hogy megszámolja a JS, hogy hány karakter a számcím és aszerint kiszámolja hány space kell ahhoz, hogy középen legyen, de így sokáig fut a kód... :/