Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
fujifilm1
senior tag
válasz
krysn95
üzenetére
A Sonny SBH50 BT fülesnek nagyon jó a mikrofonja. nyilván akkor ezt kell mndig kb. 20 centire tartanod a szájadtól.
Nem egészen ezt szeretnéd...
Szerintem az nem is fog menni androidon a jelenlegi szoftverekkel, hogy pár méterről üzembisztosan megértsen...Az SBH50 BT fülessel használom a AutoVoice-t, Taskerrel.
Mindent meg tudtam oldani offline UK szótárral (Gogglevoice), és tökéletes.
SAjnos offline magyar nincs. De neked mehet az online mivel otthon akarod használni.Végre a BT buttonnal való inditás is megy. Akár külső BT gombbal: pl ez:[link]
Minden más beszédfelismerő progival tett kisérlet halott volt. (Utter, Klets, Voice Control without internet)
Az egyik nem igazán megy offline, a másik nem tudja a taskert kezelni normálisan.Sokat leveleztem a magyar Klets forditóval, mert ő eléggé benne van a témában és végül arra jutottam, hogy Autovoice lett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem az nem is fog menni androidon a jelenlegi szoftverekkel, hogy pár méterről üzembisztosan megértsen...