Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fujifilm1
senior tag
válasz
krysn95
üzenetére
A Sonny SBH50 BT fülesnek nagyon jó a mikrofonja. nyilván akkor ezt kell mndig kb. 20 centire tartanod a szájadtól.
Nem egészen ezt szeretnéd...
Szerintem az nem is fog menni androidon a jelenlegi szoftverekkel, hogy pár méterről üzembisztosan megértsen...Az SBH50 BT fülessel használom a AutoVoice-t, Taskerrel.
Mindent meg tudtam oldani offline UK szótárral (Gogglevoice), és tökéletes.
SAjnos offline magyar nincs. De neked mehet az online mivel otthon akarod használni.Végre a BT buttonnal való inditás is megy. Akár külső BT gombbal: pl ez:[link]
Minden más beszédfelismerő progival tett kisérlet halott volt. (Utter, Klets, Voice Control without internet)
Az egyik nem igazán megy offline, a másik nem tudja a taskert kezelni normálisan.Sokat leveleztem a magyar Klets forditóval, mert ő eléggé benne van a témában és végül arra jutottam, hogy Autovoice lett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arch Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerintem az nem is fog menni androidon a jelenlegi szoftverekkel, hogy pár méterről üzembisztosan megértsen...