Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Nálam most Moto G van, ahol egyrészt lehet váltani manuálisan 2G/3G között (néhány telónál nem lehet), illetve azt tapasztaltam, hogy hívás közben is vált 2G-re (gondolom, ha kicsi a 3G jelerősség), és nem szakadt meg a vonal. Ezt úgy teszteltem, hogy felhívtam netbankos automatikus vonalat, ahol először 3G-n volt, és hallottam, hogy rossz a vonal minősége (picit sistereg). Majd az automata beszéde közben egyszer csak megváltozik, kitisztul (vonal nem szakadt meg). Ezután megnéztem a settings-nél és már nem HSPA-t írt ki, hanem unknown-t. Tehát HSPA-val kezdem, szar a vonal, majd kitisztul, és ilyenkor unknown-t ír ki, ezért gondolom, hogy 2G-re vált.
Na mindegy, leszedem a Tasker trial-t, hátha tudok mókolni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest