Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- 3D nyomtatás
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Nálam most Moto G van, ahol egyrészt lehet váltani manuálisan 2G/3G között (néhány telónál nem lehet), illetve azt tapasztaltam, hogy hívás közben is vált 2G-re (gondolom, ha kicsi a 3G jelerősség), és nem szakadt meg a vonal. Ezt úgy teszteltem, hogy felhívtam netbankos automatikus vonalat, ahol először 3G-n volt, és hallottam, hogy rossz a vonal minősége (picit sistereg). Majd az automata beszéde közben egyszer csak megváltozik, kitisztul (vonal nem szakadt meg). Ezután megnéztem a settings-nél és már nem HSPA-t írt ki, hanem unknown-t. Tehát HSPA-val kezdem, szar a vonal, majd kitisztul, és ilyenkor unknown-t ír ki, ezért gondolom, hogy 2G-re vált.
Na mindegy, leszedem a Tasker trial-t, hátha tudok mókolni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi