- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Előre bocs, ha hülyeséget írok! Nem nagyon értem ezt a függvény módszert, de nagyon szeretnék én is egy ilyesmit. A hívás/értesítés hangerejét szeretném szabályozni a környezeti zaj függvényében. "Robotul" megfogalmazva, készítenék néhány Db - hangerő% párt, amik lefednék a mért zajskálát. Szerintem ehhez nem kell bonyolult függvény. Mondjuk ha ha a mért érték 10Db, az egyenlő hangerő 10% (a Robotban % -ban van meghatátozva a változtatás lehetősége). Ott akadtam el, hogy Tamás még nem csinálta meg a "környezeti hangszint" eseményt. Ezt a Tasker alapból tudja, vagy a mérést is az Autvoice csinálja?
Tomace91:
AOSP romon alapból nincs erre lehetőség. Létezik egy CWM -ből telepíthető program, amivel meg lehet csinálni. XDA -n megtalálod 2G/3G toggle -ra keresve. Ha jól értettem (nem erős az angolom) ez egy Taskerrel készített érintésemulációval csinálja. Vagyis sorrendben kikapcsolja az adatkapcsolatot, átvált, majd visszakapcsol. Gőzöm sincs, hogy csinálja mindezt a háttérben. 4.1.2 -n próbáltam. Működik, de nem túl gyors a váltás. Azt nem tudom, hogy KitKat alatt mi a szitu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Éjszakai műszak
- Revolut
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivaldi (böngésző)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- SK Hynix, Samsung és más 16GB, 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest