- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Már az új UFS szabványnak is az AI lett a húzószava
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Előre bocs, ha hülyeséget írok! Nem nagyon értem ezt a függvény módszert, de nagyon szeretnék én is egy ilyesmit. A hívás/értesítés hangerejét szeretném szabályozni a környezeti zaj függvényében. "Robotul" megfogalmazva, készítenék néhány Db - hangerő% párt, amik lefednék a mért zajskálát. Szerintem ehhez nem kell bonyolult függvény. Mondjuk ha ha a mért érték 10Db, az egyenlő hangerő 10% (a Robotban % -ban van meghatátozva a változtatás lehetősége). Ott akadtam el, hogy Tamás még nem csinálta meg a "környezeti hangszint" eseményt. Ezt a Tasker alapból tudja, vagy a mérést is az Autvoice csinálja?
Tomace91:
AOSP romon alapból nincs erre lehetőség. Létezik egy CWM -ből telepíthető program, amivel meg lehet csinálni. XDA -n megtalálod 2G/3G toggle -ra keresve. Ha jól értettem (nem erős az angolom) ez egy Taskerrel készített érintésemulációval csinálja. Vagyis sorrendben kikapcsolja az adatkapcsolatot, átvált, majd visszakapcsol. Gőzöm sincs, hogy csinálja mindezt a háttérben. 4.1.2 -n próbáltam. Működik, de nem túl gyors a váltás. Azt nem tudom, hogy KitKat alatt mi a szitu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest