Hirdetés
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
üzenetére
Igen-igen.. ősrégi, de én csak a Siyah-ról tudok ami normálisan megy MIUI alatt. Pl az Apolo kernel nem igazán vált be.. de lehet, hogy az zavart be, hogy nem csináltam előtte utána wipe-olást... meg a Siyah béta 5 előtt béta 4 volt.. ott se volt gond.. lehet, hogy akkor a Siyah béta 5-t is rosszul raktam fel.. pedig ott volt wipe-olás... nem tudom mi lehet a gond... próbálkozok még.. meg pl. a repülő üzemmódot se akarja kikapcsolni.. a bekapcsolás megy.. nem értem.. igaz ezt az előző kernelen ( béta 4-es Siyah-n) nem próbáltam.
A Siyah béta 4 és béta 5-ben az STweaks-ben nem lehet állítani se WIFI se BT wake up-t...
Amúgy már megy a profil, írtam is.. csak a bolondja nem veszi észre, hogy kapcsolódva van az ezközhöz és már fut is tovább a task ... aztán ma kipróbáltam.. most jó volt.. egszer jó, egyszer nem... WTF??
Lehet, hogy keresek egy másik ROM-t ami már KitKat alapú. Csak kellene valami MIUI launcher, mert már annyira megszoktam és megtetszett... ha lenne MIUI v6 nem is gondolkodnék mit raknék fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen széket vegyek?
- Autóhifi
- Akciókamerák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Diablo II: Classic és Resurrected
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest