Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH
tag
Idôközben tökéletesítettem az autós használatát a Taskernek.
Olvastam egy jó tippet valahol: egy kisebb mágnest ragasztottam az autós tartó hátuljára, így automatikusan tudom autó módba tenni a telefont azzal ha a telefon függôleges pozícióban van és a mágneses érték (?) 300 felett van. (A feltételek megszünése után visszáll normál módra.)
A hangvezérlést (AutoVoice) nem használom continous módban, mert akkor terheli az akkut, és minden autóban elhangzott szót értelmezni akar :-) Meg akkor külön aktiváló parancsszót kell használni, ami megint egy lehetôség arra, hogy a teló félreértse. Az én áthidaló megoldásom a közelség érzékelô figyelése. A tenyeremet a telefon tetejéhez érintem, az már elég, hogy aktiválja az AutoVoice-t.
Az "interaktiv" mûveleteket párbeszédesre csináltam, ami kissé lassú és bonyolult, viszont bolondbiztosabb, mert a rossz, félreértett szöveget nehéz menet közben javítani. Inkább viszaellenôriztetem. Valahogy így:
Érintés, AutoVoice bekapcs.
- Üzenet!
- Mondd a nevet!
- Végh Béla
- Neki üzennél? végbél
(Toast szöveg: végbél)
- NEM!!!
- Mondd a nevet!
- Vééégh Béééla!
- Neki üzennél? Végh Béla
(Toast szöveg: Végh Béla)
- Igen!
- Mit üzensz?
- Elindultam, hamarosan ott vagyok nálad.
- Ezt üzened? Elindultam, hamarosan ott vagyon bálna
(Toast szöveg: Elindultam...)
- Nem!
- Mit üzensz?
- Elindultam, hamarosan ott vaaaagyoook nááladd.
- Ezt üzened? Elindultam, hamarosan ott vagyok nálad.
(Toast szöveg: Elindultam...)
- Igen!
SMS progi indul, jóváhagyó gombbal küldhetô. (vagy akár automatikusan.)Kicsit ugyan lassúcska, de vezetés közben inkább így, mint billentyûzgetve javítgatni a félreértéseket. Ha Mariska jól be van lôve, egész gördülékeny. Az utastársak meg jól szórakoznak

Ugyanez a metódus a telefonhívásra (név visszaellenôrzéssel) és navigáció kéréssal (utcanév ellenôrzéssel).
Ja, a nevek beazonosításához az AutoContacts-ot használom.
Ami kicsit macera, hogy olyan párbeszédet kell kitalálni, ami nem hangzik természetellenesen és a válasz kimondásakor a ragozatlan alakra ösztönöz. (név, utcanév).
Tehát nem "Kit hívjak fel?" "Bélát!", hanem "Mondd a nevet!" "Béla!".
(Azért nem "Mi a név?" vagy ilyesmi, mert a kérdô mondat hangsúlyozása elég fura.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- LEGO klub
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Villanyszerelés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Apple asztali gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest