Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
c16se__
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem ezt az alkalmazást és az lenne a kérdésem, hogy miként lehet a következőt megoldani:
Adott egy Z1-es telefon. (de eddig mindegyik így működött) Amikor fel van kapcsolódva a BT-re a kocsiban, hívást indítok és ha a partner foglalt akkor nem adja ki a foglalt jelzést, hanem egyet "csippan" és kiírja a telefonra, hogy foglalt. Na, miután a telefon a zsebemben van, soha sem tudom, hogy csak nem sikerült kapcsolni, mert valami gond van, vagy foglalt a hívó. Én azt szeretném, hogy ilyenkor szépen adja ki a foglalt jelzést az autó hangszóróira a BT-n keresztül. Semmit nem kell mondania, csak a foglalt jelzést adja. Ez nekem bőven elég lenne az agyvérzés elkerülése érdekében. Ha ehhez nem kell ez a program, csak hülye vagyok és simán be lehet állítani, arra is vevő vagyok, csak nagyon jó lenne valami megoldás.
Persze az lenne az ideális, ha BT-ről indított hívás esetén nem is kapcsolna le a képernyő zár, maradna sötét a telefon (zsebemben van ugye), mert az sem tesz jót a zsebemben. De ez csak hab lenne a tortán.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- PH! Darts
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kedvenc zene a mai napra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest