Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
c16se__
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem ezt az alkalmazást és az lenne a kérdésem, hogy miként lehet a következőt megoldani:
Adott egy Z1-es telefon. (de eddig mindegyik így működött) Amikor fel van kapcsolódva a BT-re a kocsiban, hívást indítok és ha a partner foglalt akkor nem adja ki a foglalt jelzést, hanem egyet "csippan" és kiírja a telefonra, hogy foglalt. Na, miután a telefon a zsebemben van, soha sem tudom, hogy csak nem sikerült kapcsolni, mert valami gond van, vagy foglalt a hívó. Én azt szeretném, hogy ilyenkor szépen adja ki a foglalt jelzést az autó hangszóróira a BT-n keresztül. Semmit nem kell mondania, csak a foglalt jelzést adja. Ez nekem bőven elég lenne az agyvérzés elkerülése érdekében. Ha ehhez nem kell ez a program, csak hülye vagyok és simán be lehet állítani, arra is vevő vagyok, csak nagyon jó lenne valami megoldás.
Persze az lenne az ideális, ha BT-ről indított hívás esetén nem is kapcsolna le a képernyő zár, maradna sötét a telefon (zsebemben van ugye), mert az sem tesz jót a zsebemben. De ez csak hab lenne a tortán.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- EAFC 26
- Battlefield 6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- További aktív témák...
- HP X360 830 G10 2in1 360 fokban kihajtható tablet mód is! i5 1335U 16Gb 256GB
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- DELL 7040 SFF Core i5 6500 //8GB DDR4 //250GB SSD - tetején kis nyomódűs
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest