Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
Van már pár profilom Tasker-ben, de most egy olyat szeretnék létrehozni, amilyet még nem tudom, hogyan kell.
Azt szeretném megoldani, hogy amikor beérek a munkahelyemre, akkor elinduljon egy számláló, hogy mennyi idő van még hátra a szabadulásig. Ezt nem nagy kunszt megvalósítani, olyan profilom már amúgy is van, amelyik nézi, hogy otthon vagyok-e, vagy a melóhelyen, vagy máshol. Ez alapján megoldható változókkal és wait-ekkel olyan loop, ami pl percenként 1-et kivon egy értékből és ha elérte a nullát, akkor pl rezeg, tökmindegy. Amit nem tudok megoldani, hogy az aktuális számot (ami mondjuk perc lenne) kirakni widgetként a képernyőre. És ez frissülne pl percenként, így mindig meg tudnám nézni, mennyit kell még bent lennem (kissé kötetlen a munkaidő, így meg kell jegyeznem, mikorra értem be és az alapján tudom, mikor mehetek
). A Minimalistic Text nevű appot is használom (most még csak az akksi szintjének kijelzésére), de valahogy együtt tud működni vele a Tasker. Jó lenne, ha valaki tudna rá megoldást, hogyan lehetne a kettő használatával valós időben kiíratni a hátralévő perceket.Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Dell Alienware AW2518HF 240hz 1ms monitor
- M1 MAX macbook pro 16" eladó! (10/32 mag /64GB ram/1TB)
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). A Minimalistic Text nevű appot is használom (most még csak az akksi szintjének kijelzésére), de valahogy együtt tud működni vele a Tasker. Jó lenne, ha valaki tudna rá megoldást, hogyan lehetne a kettő használatával valós időben kiíratni a hátralévő perceket.