Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Teasüti

  veterán

  válasz atillaahun #138 üzenetére

  Jah az autós dologra: csak gondoltam hátha csináltál egy olyat is, ami azt figyeli, hogy az autóban vagy-e, és ez alapján indítja a navit, állítja be a hívást, fényerőt, bluetooth-t, vagy bármi mást.
  Mert ha van hasonló, akkor abba csak beraksz még egy Set variable parancsot, ami jelzi, hogy épp autóban vagy. Egy ilyen változó jól jöhet a többi profilhoz is, aminek az autózáshoz kell igazodnia (példánál maradva). Úgymint a kihangosításnak, vagyis a kihangosítós profil lefutás elején megvizsgálhatja a változót, ami ha érvényes, akkor bekapcsolja a hangszórót, ha nem, akkor nem. Vagy a számomra szimpatikusabb módszer, ha a hangszóró profil be sincs kapcsolva, amíg nem ülsz a kocsiban. Most, hogy mi alapján döntöd el, hogy kocsiban tartózkodsz-e éppen, azt meg már a fantáziádra bízom, ha ezt az utat választod.

  szerk: nálam ilyen volt a dokkolás Task, ami azt tudta, hogy többek közt beálílt egy %Docked változót. És a többi profil figyelembe vette ezt az értéket - mondjuk a "wifi automatika", ami leszakadt wifi esetén nem kapcsolja ki a funkciót, ha dokkolva van a telefon.

  De igazából ehhez már programozás alapismeretek kellenek, ezt el kell ismerni.
  Aki erre nem fogékony, annak ez átláthatatlan szenvedés eleinte.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés