Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti
    nagyúr

De a több profilos megoldást még nem arra a verzióra írtad, amikor úgy értetted, hogy VAGY feltételt is akarok rakni az egészbe? Egyébként elolvasok én mindent amit írsz, meg még oda is figyelek közbe, ennek ellenére mégse értek dolgokat néha (hülyülnék? :F ).

Mi ez az autós dokkoló profil? Nekem nincs semmilyen csatlakozó a tartón. Vagy írnom kéne erre külön egy profilt? De honnan fogja tudni a Tasker, hogy én most éppen az autós tartóba tettem a telefont? Ha meg nekem kell ki-be kapcsolni akkor nincs értelme, mert ilyen erővel a kihangosítót is megnyomhatom bejövő hívásnál.

(#131) Teasüti
    Hát csak amiket eddig írkáltam, hogy próbáltam őket egyszerűen megoldani, de úgy nem működtek.
    Emellett természetesen igaz hogy szinte egyáltalán nem értek a programhoz.
    Az meg hogy mindez kinek/minek a hibája inkább ne menjünk bele.

Jah az autós dologra: csak gondoltam hátha csináltál egy olyat is, ami azt figyeli, hogy az autóban vagy-e, és ez alapján indítja a navit, állítja be a hívást, fényerőt, bluetooth-t, vagy bármi mást.
    Mert ha van hasonló, akkor abba csak beraksz még egy Set variable parancsot, ami jelzi, hogy épp autóban vagy. Egy ilyen változó jól jöhet a többi profilhoz is, aminek az autózáshoz kell igazodnia (példánál maradva). Úgymint a kihangosításnak, vagyis a kihangosítós profil lefutás elején megvizsgálhatja a változót, ami ha érvényes, akkor bekapcsolja a hangszórót, ha nem, akkor nem. Vagy a számomra szimpatikusabb módszer, ha a hangszóró profil be sincs kapcsolva, amíg nem ülsz a kocsiban. Most, hogy mi alapján döntöd el, hogy kocsiban tartózkodsz-e éppen, azt meg már a fantáziádra bízom, ha ezt az utat választod.

szerk: nálam ilyen volt a dokkolás Task, ami azt tudta, hogy többek közt beálílt egy %Docked változót. És a többi profil figyelembe vette ezt az értéket - mondjuk a "wifi automatika", ami leszakadt wifi esetén nem kapcsolja ki a funkciót, ha dokkolva van a telefon.

De igazából ehhez már programozás alapismeretek kellenek, ezt el kell ismerni.
    Aki erre nem fogékony, annak ez átláthatatlan szenvedés eleinte.

Új hozzászólás Aktív témák