Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdésem is lenne a Tasker-rel kapcsolatban.
1. Szeretnék egy "elemlámpa" taskot létrehozni, de mivel a telefonon nincs vaku, ezért úgy oldanám meg, hogy először betöltök egy képernyőméretű fehér képet, majd a brightness-t feltolom a maxra (előtte egy változóban eltárolom az éppen aktuális %BRIGHT értéket, hogy később vissza tudjam állítani). Ez eddig rendben is van, csak azt nem tudtam eddig kitalálni, hogy hogyan érzékelje a task, hogy én bezárom a képet, szóval kikapcsolnám az elemlámpát, és akkor állítsa vissza az előző fényerőértéket. Valakinek van ötlete?
2. Próbálok egy "flip2mute" task-ot is összerakni, de valamiért nem akar működni. Más task-kal be van állítva, hogy ha bejövő hívás van, akkor a %Hívást állítsa 0-ról 1-re. A hívás végén visszaállítja 1-ről 0-ra. A némító profil 2 condition esetén aktiválódna: ha az orientation "face down", illetve ha a %Hívás értéke 1. Na, ez valamiért nem akar aktiválódni hívás közben (néztem a logokat, tényleg az a baj, hogy valamiért nem aktiválódik).
Ha csak egy olyan próbaprofillal csinálom ezt, amiből ki van hagyva a változófigyelés és csak az orientációt nézi, akkor működik: lefordítom és elnémul a telefon. Nem értem, hogy a változófigyelés miért nem működik. A másik meg, amit nem értek, hogy ha visszafordítom, akkor a hang is visszajön, holott ilyet nem is állítottam be, nincs exit task-ja ennek a próbaprofilnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Villanyszerelés
- Home server / házi szerver építése
- AliExpress tapasztalatok
- Képregény topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung kuponkunyeráló
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín - 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Samsung Galaxy A56 - 256 GB - szürke (290) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Eladó SEASONIC Prime TX-1000 tápegység
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest