Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CWorm

    aktív tag

    Sziasztok!

    Két kérdésem is lenne a Tasker-rel kapcsolatban.

    1. Szeretnék egy "elemlámpa" taskot létrehozni, de mivel a telefonon nincs vaku, ezért úgy oldanám meg, hogy először betöltök egy képernyőméretű fehér képet, majd a brightness-t feltolom a maxra (előtte egy változóban eltárolom az éppen aktuális %BRIGHT értéket, hogy később vissza tudjam állítani). Ez eddig rendben is van, csak azt nem tudtam eddig kitalálni, hogy hogyan érzékelje a task, hogy én bezárom a képet, szóval kikapcsolnám az elemlámpát, és akkor állítsa vissza az előző fényerőértéket. Valakinek van ötlete?

    2. Próbálok egy "flip2mute" task-ot is összerakni, de valamiért nem akar működni. Más task-kal be van állítva, hogy ha bejövő hívás van, akkor a %Hívást állítsa 0-ról 1-re. A hívás végén visszaállítja 1-ről 0-ra. A némító profil 2 condition esetén aktiválódna: ha az orientation "face down", illetve ha a %Hívás értéke 1. Na, ez valamiért nem akar aktiválódni hívás közben (néztem a logokat, tényleg az a baj, hogy valamiért nem aktiválódik).
    Ha csak egy olyan próbaprofillal csinálom ezt, amiből ki van hagyva a változófigyelés és csak az orientációt nézi, akkor működik: lefordítom és elnémul a telefon. Nem értem, hogy a változófigyelés miért nem működik. A másik meg, amit nem értek, hogy ha visszafordítom, akkor a hang is visszajön, holott ilyet nem is állítottam be, nincs exit task-ja ennek a próbaprofilnak.

    Félig ember, félig medve, félig disznó

Új hozzászólás Aktív témák