- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
noorbertt
üzenetére
Nem az én kezem munkája és már látatlanban az a megérzésem, hogy nem két perc lenne átrágni magam rajta. Megérteni a működését, átlátni, összevetni a te igényeiddel, hibát keresni, stb...
Ne haragudj, de nem áll szándékomban más programjával foglalkozni.
Javaslom, hogy nulláról rakj össze magadnak egy sajátot, abban még akár segítek is egy-egy lépésnél.
Így megszerzed magad is a tapasztalatot és ismerni fogod a saját programodat, meg jobban megismered a Tasker-t is.Más munkái amúgy sem arra valók, hogy azt egy az egyben átvegye vki.
Én is csak példaértékűen osztottam meg a sajátjaim, hogy abból okulhassanak mások.
De abban a formában ahogy letöltöd, rajtam kívül senkinek nem üzemképes, saját magamnak szabtam testre.
Aztán voltam olyan jó fej, hogy elérhetővé tettem... Ugyanez a helyzet a netes forrásokkal is, tanulni belőle jó, látni más hogy oldotta meg, aztán abból össze kell rakni egy saját verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest