Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
-
Bozek
nagyúr
válasz zozola #15161 üzenetére
"de neked oly mindegy, hogy a Tarr mit vesz ki, csak ne a DigiSportok legyenek"
Azért ez nem ennyire fekete meg fehér. Ha csak DigiSport lenne a Tarr kínálatába, semmi más csatorna, akkor azért zavarna. De most őszintén, a History-n adott Raktárháborúk műsort nem láttad már ezerszer másik adón? Lehet, hogy más neve volt, de attól még ugyanaz.
Eddig is volt Viasat History, csak épp digitális kiscsomagban. Most átkerül az Extra csomagba.
(#15162) cfcfan30: Nem egészen pontos a példád. A History-t az AE Networks üzemelteti. Ha van egy Budipapír Kft.-d és később elkezdesz kéztörlőt árulni, akkor azt nem hiszem, hogy arra is ráírod majd, hogy budipapír.
"az ászf-et meg nem nyálaztam át elejétől végéig"
Nem is kell, csak a csatornakiosztást kell megnézni (ez 1 oldal), ami csillagozva van, az HD-ban lesz.
-
veterán
-
farkas-j
őstag
válasz zozola #14508 üzenetére
Nem tisztem védeni őket, de azért ez így nem igaz! Nekem is volt gondom a belépéssel, megoldották. Korábban pl. azt is írtam, hogy nem jelenik meg az online kérdőiv a fiókomban. Írtam nekik, egy óra múlva már kitölthettem. Kb. 2 hete az Internetem és a telefonom is elment. Jeleztem nekik mobilon, este mikor újra a gép elé ültem minden működött. Éppen ezekért kicsit árnyaltabb a dolog.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
nyalifali
aktív tag
válasz zozola #13901 üzenetére
Kicsit más, de mégsem.
ClassFM.
Szerettem a Morning Show-t, de mivel már csak állami frekvencia van ami teljes országot lefed, ugyanaz megy ott is. Kíváncsi lennék Balázsék mekkorákat röhöghetnek a műsorszünet alatt a "Magyarország jobban teljesít" szlogen folyamatos....[ Szerkesztve ]
VaNmIT
-
Bozek
nagyúr
Népszavazás nem lesz, az 1 perc hírekkel meg nem tudom, hogy mi volt a probléma. El lehet addig kapcsolni, nem kötelező ott lenni. Az ES meg a saját hülyeségeit nyomatja szünetekben, volt hogy a Top5-ös baromság miatt nem értek vissza a kezdésre tenisznél.
Amúgy nem tudom, hogy mi lenne veletek, ha Amerikában élnétek... Néztél valaha is NFL meccset? Ott minden játékmegszakításnál reklám van, sőt, a 2. és a 4. negyed vége előtt 2 perccel megáll a játék, hogy reklámozhassanak egyet. Szerencsére a Sport2-n addig beszélgetnek, nem mennek el reklámra.
(#13899) zozola: Tudom, hogy azt nem kötelező továbbítani, de arra találtam nézettségi adatokat, meg az M2-re.
-
Onlány
tag
erről beszélnek én is. Nézhetetlenek ezek az állami csatornák a folyamatos propaganda miatt. Most ezeket megkapja a Nép a vajna adóktól is. Én például az összes állami csatornát kitöröltem a tv-ből, hogy véletlenül se kapcsoljak oda. Márciusban vége a hűségidőnek és átmegyünk a digihez.
Te vagy a világon a legszebb a faluból :)
-
Bozek
nagyúr
válasz zozola #13697 üzenetére
Az a baj, hogy az emberek mindig a szolgáltatónál panaszkodnak. Kíváncsi lennék, hogy a Discovery oldalán hány felháborodott hozzászólás van (szerintem közelít a nullához). Azt, hogy melyik nem akart engedni, sose fogjuk megtudni.
"kit érdekel a sport töröljék nem igénylem a sportot én eleget mozgok müsort akarok nézni"
Ez is egy érdekes hozzászólás. Ha meg a sportot dobják ki, akkor azért megy a felháborodás.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
emre33
addikt
válasz zozola #13324 üzenetére
Jó csak ott sok ember panaszkodott, itt meg pár ember van csak aki mer szólni.
HD csomagnak 2490Ft mi értelme?
Ki fog ezért ennyit fizetni?nem csak az a beteg, aki ezt kifizetni, aki kitalálta az is.
iConcerts HD
MTV Live HD
DIGI AnimalWorld HD
DIGI Life HD
DIGI World HD
Nautical Channel HDhttps://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
emre33
addikt
válasz zozola #13201 üzenetére
Digi 3 új csatornája nagyon gyenge. Kivett Disovery és Animal planet HD nyomába se érnek.
Néztem, de látszik rajta, hogy olcsó gagyi, szinvonal nélküli alsó kategóriás maradék anyagokat tudják csak megvenni.
[ Szerkesztve ]
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
veterán
-
veterán
-
ftamas0201
Topikgazda
-
ftamas0201
Topikgazda
Ahogy látom titkosított csatornán keresztül lehet ezúttal csak elérni a honlapjukat (https) így van valami gomb hogy megértem a kockázatokat vagy micsoda és azon belül egy olyan hogy kivétel hozzáadása. Így elérhető lesz a honlap számodra is.
Más: Tarr hálózatát hány készülékre lehet osztani a háztartásokban max? Mert nálunk 3 tv van (analog tv + internet), de most tervezek még egy tv-t a másik szobába is, szoval le tudom osztani négy felé hogy a minőség megmaradjon? Milyen elosztót kell használjak a padláson ehhez, olyat mint jelenleg van (hármas) csak négy ágúba vagy valami más kell hozzá? Esetleg ha erre tudnátok választ adni azt megköszönném
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest