- Kompakt MSI alalap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyalifali
aktív tag
A kérdőívre rárajzoltam a négyzetet és pipáltam a Eurosport és Discovery-t, beküldtem.
Már csak várom kell -
Bozek
nagyúr
válasz
kabelmania27 #14207 üzenetére
Gondoltam azért lezárom ezt a témát.
Végül nem jelentettem be hibára (az csak úgy jó, ha szabadságon vagyok), mert időközben csináltak valamit. Úgy 1,5-2 hete elment egy 0,5-1 órára az adás, aztán amióta visszajött, azóta nincs semmi probléma, lehet kint bármilyen meleg. Szerintem nem a jelen erősítettek, mert valamivel alacsonyabb a jelszint és a jelminőség (ha feljebb tekerem az erősítőt a lakásban, akkor érem csak el a 90%-ot, ami régebben volt).
Egyébként a végén már 30 fokban se ment tökéletesen, amikor sütött a nap, akkor szétesett, amikor a felhő eltakarta, akkor meg rendben volt az adás.
-
farkas63
aktív tag
Össze szarta magát a Tarr netje? vagy a Budapesti állomás baszakszik?
Se pscp.tv, se bigo, se twitch, semmi ilyesmi nem tölt be, fifa is hibaüziket dobál, fasz kivan. -
mizu
aktív tag
Paks, Szekszárd, Zalaeg. még mindig a régi csomagokat mutatja.
Ez a beharangozás is koraira sikeredett. [dejavu]
Télre tán' lesz valami. -
Mtbsrác
senior tag
Érdekes nekem sem a weboldalon nem jelenik meg a kérdőívnek a piktogrammja sem az ügyfélkapuban bennt nincs ilyen lehetőség. Ekkor mivan?
. Vagy lecsúsztam a dologról és már végevan vagy papíron kell megint kitöltenem és visszaküldeni.
-
bzolika10
aktív tag
Ma postán megjött a kérdőív. Hiányolom belőle a nem nézek tv-t opciót.
-
Bozek
nagyúr
"Az OTP-nél már évek óta megszüntettem az egyenlegközlő küldését."
Ott se minden olyan egyszerű. Hitelkártyánál ugyan a netbankon belül ki lehet választani, hogy ne postán küldjék, de úgyis visszaáll arra. Ahhoz már személyesen kell bemenni, de akkor is ráhatással kell lenni az ügyintézőre, mert neki még a főnökkel is alá kell íratnia a papírt, hogy az ügyfél biztos nem kéri a leveleket.
-
-
1egaly
aktív tag
Kitöltöttem a neten a kérdőívet,ma megjött a fél kilós boríték a Tarrtól postán...
Minden dolgomat neten intézem(fizetés,bejelentés stb.),segítsetek milyen módon lehet lemondani a papír alapú "érintkezést"??
A Tcomnál kiírják,hogy most mennyi fát takarítottunk meg,egyébként más szolgáltatókkal,bankokkal már alig levelezek...
Tarrék,gyerünk haladjunk a korral, ez már a 21.100ad!!
-
Tutu7030
veterán
válasz
farkas-j #14481 üzenetére
Jó lenne, jó lenne, de minek?
Aki a gúglit sem tudja/akarja használni, az miért pont a tarr oldalán használná a keresőt?
stb kézikönyvek -
farkas-j
őstag
Ami nagyon bosszant a TARR honlapján, hogy nincs keresője. Ha valami infóra van szükség, akkor neki kell állni szisztematikusan bányászni. A multkor felhívott egy ismerős, hogy segítsek neki a box beállításában mert nem boldogul vele. Gondoltam letöltöm a box használati utasítását, és azon végigvezetve segítek. Ha valaki (mint én) nem tudja hol találhatók a leírások, sosem találja meg. És pl. itt (is) jönne jól a kereső ha lenne. Mikor jeleztem az ügyfélszolgálatnak (írásban), hogy jó lenne a kereső, akkor egyszerűen megküldték a linket a boxhoz. Nem is értem az informatikusokat...
-
ozsi1987
tag
válasz
ozsi1987 #14471 üzenetére
Minden infó egy helyen a Tarr oldalán:
Tarr Kérdőív -
hamizoli
tag
Na kérdőív kitöltve, kíváncsi leszek melyik még nézhető csatornától szabadulnak meg januárban, a két helyre beírtam mit szeretnék ismét de szerintem feleselgessen. Pont a múlt héten írtam alá még egy évre (Trio Max 70M), pedig januárig nem akartam újabb hűséget, az állandó éves variálások miatt de anélkül horror árak vannak itt is és az elérhető másik szolgáltatónál is. Amúgy mi volt ez a sok kérdés a sorozatokra? Talán a Diginek lesz sorozatcsatornákra is alternatívája vagy Andy indít még valamit? És tudom a nézni az Izaura Tv-t
Szerintem majd küldik számla mellé is a kérdőíveket. -
farkas63
aktív tag
Csak 40 csatornát lehet kiválasztani, pofám leszakad.
Én bejelölném mind, mivel majdnem mind nézem is. -
ozsi1987
tag
Sziasztok!
A tarros ügyfélkapuban megjelent a 2017-es kérdőív.
Tessék töltögetni
Azért egyszer kíváncsi lennék a számszerűsített eredményekre a végén...
Ui.: én szolidáris alapon nyomattam a sport mellett az ismeretterjesztő, szórakoztató, gyermek, film és hír csatornákat is.
-
mizu
aktív tag
A Tarr nem tervez a UPC visszanézhető műsoraihoz hasonló MobilTV-n elérhető valamit? 24 órás tartalommal is beérném.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
Tutu7030 #14461 üzenetére
Medina mellett szakadt le egy nagy ág és tépte el az optikai gerincet, ezért állt le sok helyen a szolgáltatás. S mire mindenkit ezután átkapcsoltak másik ágra ezért volt sokáig kimaradás bizonyos helyeken, mint pl nálunk is. Nemrégen beszéltem egy tarr-os ismerőssel s ő mondta hogy mitörtént.
-
emre33
addikt
válasz
Tutu7030 #14461 üzenetére
Mivel Paksi TV volt, és internet is, már elején egyértelmű volt hogy Paks és Szekszárd közötti kábel szakad el.
Ezzel nincs is baj, előfordul, de hogy nincs alternatív útvonalon összekötve Paks és Szekszárd, az már nagyon gáz.
Ekkora szolgáltatónál mindennek redundánsnak kellene lennie. (Főközpontok között)
-
Mtbsrác
senior tag
Tamási külterületén sincs semmi szóval no para
Talán lebombázták Szekszárdon a központot -
Teljes leállás.
-
farkas-j
őstag
válasz
Tutu7030 #14450 üzenetére
Azért a TARR MobilTV-nél nem ilyen egyszerű a dolog:
"A térítésmentesen kínált szolgáltatások nyújtói önkéntes alapon szintén felkínálhatják regisztrált felhasználóiknak a tartalmak hordozhatóságát. ... Az új szabályok várhatóan a jövő év elején lépnek hatályba."
Ebből következően a TARR-nak nem kötelező -
kabelmania27
Topikgazda
Legyetek szívesek mobilnettel kapcsolatban IDE vagy az adott szolgáltató topikjába írni.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
1egaly
aktív tag
-
farkas-j
őstag
válasz
Atomgeszi #14429 üzenetére
Esetleg érdemes kipróbálni a Telenor korlátlan Hipernetet hűségidő nélkül.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #14428 üzenetére
Már nem is tudom, idestova hány éve vagyunk előfizetők.
Eddig fizettem a kombi 20M net + alap TV-ért 7290-et. Most ahogy látom elérhető ugyanez csak 30-as nettel 7390Ft-ért.
TV-t nem is nézünk itthon, a weboldalukon meg ahogy látom csak net 60M 7890 [link]
A 70M meg 7290 [link].Érdemes bemenni az ügyfélszolgálatra valami egyedi ajánlatot kérni? Ezek számomra nem túl acélosak..
Szerk:
lol A 20M net [link] 6030Ft.Komolyan már egy mobilinterneten gondolkodom inkább, mint ezen a lehúzáson.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
farkas63 #14426 üzenetére
Frekvenciánként tér el a sebesség. 20mhz-en elvileg 75 környékén tud az n szabványa de 40mhz-en már simán viszi a dupláját a 150-et is. Adatátvitelnél meg a router gyártók amit meghatároznak sokszor már az 500 se kizárt két eszköz között persze. Most igazából egy laptop és a telefonokban amik vannak n vevők, a 150et vinnie kell véleményem szerint szinte kivétel nélkül mind. A komolyabbak lehet tudnak már ennél többet is.
De ez a téma már nem vág ebbe a topicba, kérném zárjuk rövidre és menjünk a megfelelő topicokba.
-
Bivaly26
tag
válasz
Grande Ale #14410 üzenetére
Hello Grande Ale! Csak Akkor kapod a 120 at ha a wifi vevőd IEEE 802.11ac . Ha b/g/n akkor nem megy a 120.Nekem is csak a laptop és a Tv IEEE 802.11ac wifi képes ott maxon megy, de a telom és a tablet csak 40 et tud!Szerintem ezért van!Az én sebesség mérésem az kábeles volt, mert asztali gépen mértem!
-
farkas-j
őstag
válasz
Tutu7030 #14419 üzenetére
Ha a Wireless Range Extender alatt WiFi repeatert értesz, akkor azt csak végszükség esetén ajánlanám. Minimum felezi a sávszélességet (sebességet). Ha a WiFi routert esetleg nem lehet áthelyezni, akkor inkább ha lehetséges akkor UTP vezetékkel egy Acces Pointot kell rákötni. Acces Pointként bármilyen másik routert is be lehet üzemelni (még jobb is mint egy Acces Point), csak legyen összekábelezve a fő routerrel.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Grande Ale #14417 üzenetére
Mit, miért? Ha wifit akarsz erősíteni, arra is van mód (Wireless Range Extender) router áttelepítés nélkül, vezetékeshez meg powerline adapter.
-
kisninja
őstag
Gondolom ez nem sávszél emelés lesz hanem új szerződésekre érvényes.
-
farkas63
aktív tag
válasz
Globál: Ezek a csomagok jelenleg csak Dombóvár és környékére érvényesek, gondolom Szekszárd és környékén később lesz.
@Grande_Ale: Nem baj, majd ha bevezetik erre fele is ezeket a csomagokat akkor felfogják emelni a sávszéledet 320mb/s-re. (ahogy tették mindig is régen)
-
Tutu7030
veterán
válasz
-
1egaly
aktív tag
-
1egaly
aktív tag
A régi net sebességek maradnak??
Most perpill 60as netem van...lehet felturbózom 70re!
-
farkas63
aktív tag
válasz
Markizmark #14406 üzenetére
Hát jah, nem ártana azt a feltöltést is emelgetni néha-néha jobban.
Mondjuk úgy kb. letöltés felére. -
nfsu17
veterán
válasz
nyalifali #14398 üzenetére
szia
2.57.0.6
2015. febr.Közben annyit módosítanék az előzőn, hogy 15 perc után kikapcsol a készülék, szóval nem megy 3 órát fölöslegesen.
a műsorfüzetben a frissítés KI van kapcsolva.
beállítom XY órára, majd a sw frissítés menüpont alatt is ez az XY idő lesz beállítva.
egyszerűen lekopizza.mindegyik KI van kapcsolva mégis bekapcsol a gép. elmegy 97%-ig, majd 15 perc múlva kikapcsol.
most ideiglenes úgy oldottam meg, hogy 21:45-re tettem az időt.
ekkor amúgy is sokszor megy a gép, tehát már be van kapcsolva.
ilyenkor nem történik semmi, nem zavar be a tévézésbe.
cserébe éjjel 2-kor már nem kapcsol be többet. -
1egaly
aktív tag
válasz
ftamas0201 #14401 üzenetére
Több mint 1 éve ugyanilyet nyüstölök,szerintem is tökéletes!
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
Grande Ale #14400 üzenetére
Nem rosszak az Asus routerek, nekem egy rt-n18u megy pár éve már, semmi baja. Nem fogsz csalódni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest