Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyalifali
aktív tag
Digitális Jólét Alapcsomag (TARR DJA)
-
-
mizu
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #15843 üzenetére
404
-
A UPC-nál is van Digitális Jólét Alapcsomag.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Email-ben kérdeztem az ügyfélszolgálatot, hogy mikor várható a Digitális Jólét Alapcsomag bevezetése!
A válasz üzenetben a saját csomagjaikat ajánlották többféle verzióban és a csak a levél végére írták oda egy mondatban, hogy "amennyiben a Digitális Jólét Alapcsomag elérhetővé válik, úgy Előfizetőiket értesíteni fogjuk"!
Ezzel a válasszal aztán sokat segítettek!
Jelenleg csak tv előfizu van tőlük, ezt egészíteném ki internettel.
Hogyan is kell "kérni" pult alól a nem publikus árat?Privátban is jöhet a tanács!
-
PooPy
csendes tag
Április 30.-án megszűnik a FOX!!!
http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/bucsuzik-a-fox-hazanktol.html?Itemid=2
Vajon mi lesz helyette?
Bármi is lesz, remélem HD lesz. -
conure
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki próbált segíteni, ötletet adni a szemcsés kép témában. Már kiiktattam az elemes hőmérőt is és a padláson a 3-as osztót kicseréltem 2-esre, de semmi változás.
És akkor jött "emre33" a képélesség csökkentésével, - nem akarom elkiabálni - de mintha lényegi javulást vettem volna észre. Azért írom, hogy "mintha", mert most pillanatnyilag nem találtam olyan adót, ami erősen pixelesedett, egyedül az M+ -on láttam valamit, és jobb lett a kép ahogy visszavettem az élességet.
Köszi emre33 !!
-
tarr52
csendes tag
SZEMCSÉS KÉP!
NINCS-E TV KÖZELÉBEN RÁDIÓ VEZÉRELT IDŐJÁRÁSÁLLOMÁS bel-,ill kültéri EGYSÉGE???
EGY ISMERŐSÖMNÉL BIZONYOS MHZ-eken ELÉRHETŐ CSATORNÁKNÁL EZ VOLT A HIBA OKA!!
IDŐJÁRÁS ÁLLOMÁSOK ZÖME 433-434 MHZ--n dolgozik!!! -
conure
csendes tag
Hali,
A szemcsés képpel kapcsolatban: csináltam gyári visszaállítást- eredmény semmi.
Megpróbáltam beltérivel- így is ugyanolyan szemcsés, tehát nem a kártya a ludas.
Csináltam jeltesztet Ci-vel és beltéri box-al is: előbbivel a jelerősség 90-92%-ot mutat a tv, box-al viszont csak 49-53%, sőt volt hogy azt írta ki egyszer az HBO-nál hogy kevesebb mint 40%. A minőség mindkét esetben 100%. -
meke11
aktív tag
Másnál is a Hitradio Ö3 helyett az ORFW van képpel és hanggal?
-
conure
csendes tag
Sziasztok
Ma felhívtam az LG Támogatást a szemcsés képpel kapcsolatban. Küldeni fognak egy szerelőt.
Addig is adott ötleteket, hogy mit próbáljak ki, pl gyári visszaállítást. Vagy volt már olyan, hogy hiába kompatibilis a kártya, vagy a tartója még is volt zavar a tv-vel, tehát kipróbálni egy másik kártyát. -
farkas63
aktív tag
válasz
ftamas0201 #15827 üzenetére
3-4 nap? az inkább 3-4 hét.
-
farkas63
aktív tag
Paramount-nál ennyire sok fogyatékos dologzik?
Már nem az első eset, hogy szar EPG van mikor nem is az a film megy. -
-
Bozek
nagyúr
válasz
szabogabor10 #15822 üzenetére
Nincs mit. PC-n ez kb. 1 perc volt.
Amúgy csak SD-nek írják a magyar cikkben is. Az Eurosport Playerben nincs benn egyik sem, bár az ebből a szempontból más kategória, ott akkor is elérhető lenne a teljes olimpia, ha nem lenne 3-4-5.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
szabogabor10 #15817 üzenetére
Nincsen, se SD-ben, se HD-ban egyelőre.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #15817 üzenetére
Nekem ez új, nincs bekapcsolva a csatorna frissítésem a tévén így nem tudom megmondani, ezért nem fogom bekacsolni, de akkor hátha valaki ezt megmondja.
farkas63
Igen, ezt én is megtaláltam, de itt az országban nem hallottam róla ezért is furcsa -
farkas63
aktív tag
válasz
ftamas0201 #15816 üzenetére
Egyelőre lengyel nyelvű oldalt találtam róla.
[link]Mellesleg milyen kedves a Tarr, hogy még egyszer kiszámlázza a januári csomagdíjat, ezek egyszer se tudnak csomagváltást csinálni normálisan?
-
válasz
ftamas0201 #15816 üzenetére
Csak ideiglenesek a téli olimpia idejére, Telekomnál, UPC-nél már van, de sajnos csak SD-ben.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #15815 üzenetére
Eurosport 3, 4, 5? Léteznek ezek a csatornák egyáltalán?
Tarrnál biztosan nincs de szerintem még az országban egyik szolgáltatónál sem.
-
Sziasztok!
Valaki meg tudná nézni, van-e most Eurosport 3,4,5 (HD) a kínálatban?
-
farkas-j
őstag
Én már jártam így csak HDMI-n. HDMI bemenetről néztük egy Androidos boxról filmet, és ennél jelentkezett időnként ilyen "fénysörét". A box tápjának javítása után megszűnt a jelenség. Két szűrő kondit cseréltem benne. Csak az a fura, hogy corune fórumtársnál csak bizonyos frekiken jelentkezik. Lehet, hogy valami külső zavar. Egy másik TV-vel kellene ellenpróbát csinálni.
-
tarr52
csendes tag
AZOK A CSATORNÁK, AMELYIKEN SZEMCSÉSEDÉS VAN, AZONOS MHz-n
TALÁLHATÓK-E? -
conure
csendes tag
válasz
ftamas0201 #15810 üzenetére
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
conure #15809 üzenetére
Hát érdekes, akkor lehet tényleg tévé probléma is akár, de ezt így 100%-ra megmondani nem tudom lehet vagy sem. Esetleg még azzal próbálkozz meg hogy a szomszédoknál kérdezősködsz hogy nálunk van valami ilyesmi, ezzel is ki lehet zárni az oszlopokon a hibákat esetleg. De a legjobb lenne egy másik lapossal kipróbálni.
Hát nem biztos hogy ebben az életben még működni fog az a televízióNem szeretik javítani a laposokat, ha meg igen akkor min 50ezer ft.
-
conure
csendes tag
válasz
ftamas0201 #15805 üzenetére
Van, de a másik koaxon most egy képcsöves tv van, mert a lapos szerelőnél van január 3. a óta. Ha valaha elkészül (január közepére igérték
igaz azt nem mondták melyik évben) akkor természetesen kipróbálom azt is ezen a koaxon. Igaz az nem 4k-s.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
conure #15803 üzenetére
Van más tévé a háztartásban? Ha azon is van ilyen problémád akkor az nem a tévék hibája hanem valami zavarja a jelet. Ez lehet az utcán de bent a házban is akár.
Ha nincs másik készülék érdemes lenne egyet kölcsön kérni ismerőstől családból hogy kiszűrd a tévé problémát. -
conure
csendes tag
válasz
ftamas0201 #15800 üzenetére
Hali!
Mint írtam legelőször, látta a szerelő, azt mondta ez a tv hibája. Nem kockásodik, hanem fényes apró pontok vannak rajt, mintha mákkal lenne beszórva. Ha kockás vagy töredezett a kép, akkor az ő hibájuk, így valami más lehet a gond. -
den89
tag
Sziasztok!
Adott egy TechniStar K2 ISIO típusú vevőegység a TARR-nál.
Beállítgatom a csatornákat a saját ízlésemnek megfelelő sorrendbe, plusz ugye kitörlöm azokat, amiket a csomagomban amúgy sem fogok. Találkozott már valaki olyannal, hogy néha gondol egyet a készülék és visszaállítja az eredeti csatornakiosztást. Ehhez van, hogy elég egy készülék ki-és bekapcsolás, de van, hogy egy ideig megmaradnak a beállított csatornák. Nyilván nem a szokásos év elejei összekutyulására gondolok a TARR-nak, azon már túl vagyunk. De azóta már kétszer beállítottam újra és megint visszaálltak az eredeti sorrendbe. Rá kell még valamire menni, hogy véglegesen elmentse a csatornákat, vagy mi a teendő, tudtok segíteni?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest