- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
atiska007 #3300 üzenetére
ezt leírtam, korábban! Meg kell nézni, nem kell nagy tudomány hozzá! akár szétszedés nélkül is meg lehet nézni, ha bevilágítunk a táp hátán láthatjuk hogy a jelenlegi venti ráfekszik e a hűtőbordákra(vagy valami másra) vagy pedig van ott még 1-2.mm hely közötte!
Amúgy meg nem MÉRETBEN gondoltam hogy jó mindenbe hanem teljesítménybe és legfőképpen abban hogy BÁRMELYIK tápban ELINDUL az alacsony induló feszültsége végett, mert van millió féle másik venti ami jó lehet a gyári helyett csak épp nem indulnak el 3Volt alatt szóval máris kiesik a kosárból!
-
válasz
atiska007 #3265 üzenetére
Írtam már erről korábban, jó venti csendes, de sajnos csak 4,5.Volt körül indul el, így elég sok tápba nem jó, mert megse fog moccanni 3,5.voltal ami sok tápnak az alapfeszültsége amit kiad a ventinek
A P14. minden szempontból jobb ha elfér a 27mm vastagság, sokkal nagyobb a status nyomása alacsony fordulatnál.
És elindul bőven 3.volt alatt is így minden tápba jó.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest