- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoca_D
tag
válasz
DroiDMester #3266 üzenetére
A 27mm-ert szerintem megoldom akkor is, ha nem pont bele való. Max kicsit hosszabb csavar a védőrácsba, meg esetleg valami tömítés körbe.
A bajom inkább az, hogy a 72,8cfm elég lesz-e. Valahogy az a gyanum, hogy a jelenlegi ventinek az adatai el lettek írva, és az a 129,8 nem cfm, hanem m3/h akar lenni, és akkor a P14-ből bármelyik elég lehet. Sajnos az eredeti ventihez nem találok hivatalos (gyári) oldalt a technikai paraméterekkel.
Erre tud valaki biztos választ adni?
Ezen kívül sejtem, hogy a 0,15A az eredeti 0,45-höz képest nem okoz gondot, de azért azt sem tudom biztosan.@(#3265) atiska007
Néztem azt a ventit is, mert a sok keresés alatt azt találtam a "legerősebbnek", de azért elírtad a légszállítását. Az a 160 nem cfm, hanem m3/h, ami 94,2cfm-nek felel meg.
Amúgy pont ezért gyanakszom arra, hogy az én eredeti ventimnél elírták (csak fórumban találtam meg) az adatokat, mert ha a legnagyobb légszállítású, amit gyorsan találtam ilyen méretben ez a 94,2cfm-es, akkor mégis hogyan lehetne az eredeti az EVGA-ban 130cfm??? -
atiska007
senior tag
válasz
DroiDMester #3266 üzenetére
Hűha, akkor lehet én is meg fogom szívni vele a Corsair gs600 tápba
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Eladó Lian li Uni fan sl wireless 120
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest