- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoca_D
tag
válasz
DroiDMester #3266 üzenetére
A 27mm-ert szerintem megoldom akkor is, ha nem pont bele való. Max kicsit hosszabb csavar a védőrácsba, meg esetleg valami tömítés körbe.
A bajom inkább az, hogy a 72,8cfm elég lesz-e. Valahogy az a gyanum, hogy a jelenlegi ventinek az adatai el lettek írva, és az a 129,8 nem cfm, hanem m3/h akar lenni, és akkor a P14-ből bármelyik elég lehet. Sajnos az eredeti ventihez nem találok hivatalos (gyári) oldalt a technikai paraméterekkel.
Erre tud valaki biztos választ adni?
Ezen kívül sejtem, hogy a 0,15A az eredeti 0,45-höz képest nem okoz gondot, de azért azt sem tudom biztosan.@(#3265) atiska007
Néztem azt a ventit is, mert a sok keresés alatt azt találtam a "legerősebbnek", de azért elírtad a légszállítását. Az a 160 nem cfm, hanem m3/h, ami 94,2cfm-nek felel meg.
Amúgy pont ezért gyanakszom arra, hogy az én eredeti ventimnél elírták (csak fórumban találtam meg) az adatokat, mert ha a legnagyobb légszállítású, amit gyorsan találtam ilyen méretben ez a 94,2cfm-es, akkor mégis hogyan lehetne az eredeti az EVGA-ban 130cfm??? -
atiska007
senior tag
válasz
DroiDMester #3266 üzenetére
Hűha, akkor lehet én is meg fogom szívni vele a Corsair gs600 tápba
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Formula-1
- Linux Mint
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Robot fűnyírók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Noctua NF-F12 PWM venti
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest