-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
Most látom, hogy mihez akartam még a múltkor hozzászólni.
Nos a régi F12 tényleg nem visz 125-öt. Az új (kék matricás) F12 már 0.22A, és 1350-et pörög, úgyhhog ez már tudja. Tényleg iszonyatosan tekeri a levegőt, viszony a szélzaj is ennek megfelelő. Ellenben jól szabályozva jó választás.
-
djdaniel
senior tag
Üdv!
Szeretném a régi tápomba le cserélni a ventilátort valami halkabbra, a tápegység márkája black power 580 watt, a ventilátor adatairól fogalmam sincs, csak annyit tudok hogy 12cm- is, és a vezeték forrasztva van, egy fekete és piros.
esetleg milyet ajánlotok bele ?
én ezt szemeltem kiesetleg az gáz, ha nem forrasztom oda ?
ha nem simán rá kötöm chassis_fan.ra az alaplapon? -
kissdani
senior tag
-
kissdani
senior tag
-
draco31
veterán
Hello!
Sikerült beszereznem egy Arctic F12 pwm-et 1300-ért. Teljesítményben oké, csak épp fordulatszabályozós. A boltos azt tanácsolta, hogy kössem az alaplapra, és így tudom állítani maxra a fordulatot. Ha a tápba kötöm, akkor milyen fordulaton fog menni a szabályozó nélkül?www.arctic.ac/en/p/cooling/case-fans/73/arctic-f-pwm.html
-
draco31
veterán
Ez esetleg? Máshogyan van megadva a teljesítmény, és nem tudom a váltószámokat. vagy esetleg fordulatszámból lehet következtetni, hogy melyik lenne jó?
-
draco31
veterán
Ilyen a matrica rajta. Nálam 2 éve megy, de max 10 órát naponta. 2 éve vettem használtan számtechboltban 2500-ért.
-
Goose02
tag
a-a, maga venti vadonat új, a tááp az már lehet poros, de azt kiporolom.
Tápokban végképp nem vagyok otthon, akkor ilyenkor nem a max teljesítményt kell nézni?
Mert amit találtam adatlapot ott 550W van írva, de gondolom ennyit ritkán ad le.http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817233010
-
Goose02
tag
Köszi a gyors választ. Valóban rosszul emlékeztem a mértékegységre nem 90 cfm hanem 94m3/h.Tisztában vagyok vele hogy a másik az PWM-s, de annak nagyobb légszállítása és emiatt olvastam máshol hogy inkább azt ajánlják. Másik venti szerintem se pörög 2600-at azt az everest irja. De továbbra is kérdés hogy az említett táphoz elég lenne-e ez a venti.
-
mr_ricsi
veterán
Az AirG 90 papíron m3/órás. Mérőeszköz nélkül nem veheted észre a 70 és 90 m3/óra közötti különbséget. Másrészt -szerintem- a Revoltec adata durván túlzó, mert egy 1200-at forgó 120x120x25-ös ventiből nem lehet 90m3/órát kivenni. Csodák nincsenek, még ha computerrel optimalizálták is a lapátokat.
-
tomgabor
őstag
Köszönöm, Rendeltem egy COOLINK SWiF2 120P igazából 2-öt rendeltem volna de nem tudom milyen a hangja, meg hogy meddig bírja, ideiglenes megoldás lesz úgyis 1-2 évig
24/7-be Már alig várom hogy holnap kiprobáljam.
Visszaolvastam hogy rángatózik meg nem indul el alacsony feszültségen, ajánlom mindenki figyelmébe: [link]
-
tomgabor
őstag
Elég ha az Air flow-ot meg a fogyasztást nézem? Csak mert szállított légmennyiséget nem találok.
-
gabikiraly2
aktív tag
-
bluyoo
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest