-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
-
mr_ricsi
veterán
-
hide5
csendes tag
Pont előtted linkeltem be a gyári venti adatait.
Max fordulat : 2000/perc, max. légszállítás: 69 CFM azaz 117 m3/h.
Ilyet keressél, egy kis számítgatással biztosan találsz megfelelőt.Egyébként gyanakszom, hogy a táp 7V-nál alacsonyabb feszültségről indítja a ventilátort. Valahol olvastam, hogy ez állítható, de van ott 3 potméter, és nem tudom, hogy melyiket kell tekergetni!!!
-
mr_ricsi
veterán
A Revolteced légszállítása 50CFM, míg a gyári ventié 88. Nem jó a Revoltec a tápodba.
Ajánlom az Aerocool Shark ventiket: Fekete
Ha csicsázni akarod a tápot, akkor van kék és piros LED-es is.
A légszállítása 10%-nál kevesebbel tér el a gyáritól. Kis fordulaton sok levegőt nyom. 4,3V-tól már forog.
Ha a forgásjel vezetékét kivezeted a tápból, és az alaplapra dugod, akkor menet közben még a fordulatszámát is mérheted.Andrade ....
Az általa ajánlott venti PWM vezérlésű, emiatt nem való a tápodba. Bele lehet szerelni, de az induló feszültsége jóval magasabb, mint a gyári ventié, ezért kis terhelésnél esetleg el sem fog indulni, és a tápod túlmelegszik.[ Módosította: philoxenia ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged