- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrade
senior tag
válasz
desert_camo #508 üzenetére
Az nem úgy van hogy az 500-as tápot nem viszi el egy 100m/h-ventillátor én csak egy alapértéket írtam ha jobb a hatásfok pld kisebb a melegedés kevesebbet kell hűteni
-
andrade
senior tag
válasz
desert_camo #506 üzenetére
Ha a dobozt mutogatod abból semmit nem lehet megállapítani.Én szedtem szét ventit aminél a forgórész nekiért az állórész vasmagjának nem csoda hogy darált.A kondenzátor is berreghet meg az induktív elemek is hisz lehet lazán tekercselni a menetet a vasmag lemezei kilazulhatnak.Általában 100m3/h levegőszállítású venti 2-3w teljesítménnyel elég egy 400W-os táphoz, mivel én próbáltam többszáz órán át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Noctua ventik 6db
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest