- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HP nyomtatók
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
Na és azt hogyan mert továbbra is csak kitépni tudom!
Hogy lehet azt a drótot kioperálni a fejből vagy mi a neve dugó?!
Szóval nekem nincs ehhez célszerszámom amivel azokat a fémbigyókat ki tudnám operálni. Továbra is csak az lehet a megoldás hogy a tüskékre forrasztom az új venti megfelelő vezetékét! Esetleg még olyat tudok elképzelni hogy a régi kéteres fej vezetékét kötöm össze az új vezetékkel, de akkor meg nem kell forrasztani, csak összetekerem a drótokat leszigszalagozom és kész! Ami szerintem aggályos. -
1, tápba soha(ha csak gyárilag nem ilyen van benne) NEM teszünk PWM-es ventit, eleve a PWM.es ventik nem szeretik ha feszültség alapon szabályozod őket benne van a nevükben PWM jelel vannak szabályozva a fordulatszámuk és FIX12.Voltot kapnak, szóval nem igen fogják szeretni ha te 3,5Volton járatod.
2, teljesen felesleges 4-5.e FT os venti egy tápba, egy 1500.as is ugyan olyan jó tud lenni ha jó típust választasz!
-
ha forrasztani kell akkor már felesleges az átalakító! egy 1200.Ft os ventinél meg nem hiszem hogy a garanciára kéne koncentrálni, többe kerülne elküldeni/elvinni leadni garanciába ventit mint egy újat venni helyette 1200.ft ért, nem mindha olyan könnyen és hamar tönkremennének, még ezek az olcsó ventik is simán kibírnak több évet!
Max: ha egy be quiet! Shadow Wings kategóriáról van szó, de ilyet meg senki nem fog tápba rakni sz.tem.
-
espeke
tag
Köszi a pontos választ, mert a leírásodból meg videóból meg tudtam csinálni
beolajoztam műszerolajjal, ahol csatlakozik a venti a közepébe. Sajnos, most is búg, sőt rájöttem, hogy kotyog is a ventije
Valszeg ezért van a hang is..
Ha a kerettől kell mérni, akkor ez 94x94-es venti (?), HP Elite 8100 vagy 8200-es gépben van. Rakok fel képet, hogy ez mennyire szabvány -e, mert amúgy szerintem 500 ft egy ilyen, akkor veszek bele. Csak, hogy a csatija jó -e, kapok -e ilyen csatlakozóval vagy egyáltalán ilyet. Legfeljebb rá hekkelem valahogy a csatit.
Itt látható: https://imgur.com/a/IN5NvvK
Ha megnyomom a ventit, kotyog
Nem tudom a többi is kotyog -e, de szerintem ez a gond vele.
Ha valakinek lenni ilyen ventije és megválna tőle, megvenném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Tartozékokkal Eladó 2 DB Noctua NF-A14 PWM 14 cm / 3 DB Noctua NF-S12A PWM 12 cm
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest