- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
Na és azt hogyan mert továbbra is csak kitépni tudom!
Hogy lehet azt a drótot kioperálni a fejből vagy mi a neve dugó?!
Szóval nekem nincs ehhez célszerszámom amivel azokat a fémbigyókat ki tudnám operálni. Továbra is csak az lehet a megoldás hogy a tüskékre forrasztom az új venti megfelelő vezetékét! Esetleg még olyat tudok elképzelni hogy a régi kéteres fej vezetékét kötöm össze az új vezetékkel, de akkor meg nem kell forrasztani, csak összetekerem a drótokat leszigszalagozom és kész! Ami szerintem aggályos. -
PeeterssoN
őstag
Ha forrasztok akkor a tüskékre kell forrasztani? Bocs a hülye kérdésért, de a fejből max kitépni tudnám a vezetéket! Plusz ugye a forrasztóón se érjen össze tüskénként már, ha így kell csinálni!
-
PeeterssoN
őstag
Nagy most légy okos Domokos!
A Yate Loon venti kéteres, a P12 három és mind fekete. Plusz itt látható,hogy nyakon van öntve valami kemény gumiszerű anyaggal, amit csak késsel lehetne lefabrikálni!
De az is látszik, hogy csak simán kihúzható a venti csatlakozója! Most vagy szerencsés vagyok és nem kell forrasztani, vagy rosszul gondolom. -
PeeterssoN
őstag
válasz
DroiDMester #3304 üzenetére
Danke!
-
PeeterssoN
őstag
válasz
DroiDMester #3301 üzenetére
Üdv!
P12-ből melyik mert van pwm es is!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyaralás topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- 8300 mAh, maradhat?
- 3D nyomtatás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest