Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissdani
senior tag
Sziasztok!
Egy Codegen 450w-os tápból szeretném kicserélni a ventit! Szétszedtem leirtam amik rá vannak irva de sajnos nem találok rólla adatot mennyi légszállitású stb..
Ezek voltak ráirva: nj12025sm dc12v 0.22a ning jie electronic
Valaki tudna segiteni milyenre cseréljem ki? 120x120x25mm
Egy ilyet néztem bele de ez 3pines ami van benne az 2pines szerintetek jó bele? Ilyenkor kicseréljem a csatalakozóját?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Ilyen lesz az anime stílusú Neverness to Everness (NTE)
- Assetto Corsa EVO
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Gmail
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest