Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- OLED monitor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen házat vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Mobilarena témák

IT café témák

- 
			  PROHARDVER! Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai: 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

nagykriszws csendes tag Sziasztok ! Eléggé laikus vagyok tápegység témában és segítséget szeretnék kérni. Pár hónapja vettem egy belépő kategóriás gépet. Egy HKC 3011NS nevű házikóba költöztettem és azt vettem észre hogy alig lehet tőle hallani a zenét. Miután megállítottam a tápegység ventillátorját szinte hangtalan volt így sikerült kiszűrnöm hogy honnan jön a rettenetes süvítés. Viszont mostmár tényleg nagyon idegesítő és nem tudom mit kezdjek vele. Ebben szeretnék tőletek segítséget kérni, viszont új tápot nem tudok vásárolni. Előre is kössz. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- 3db Coltek 12 cm kék ledes ventilátor egyesitő csatlakozóval
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm ventilátor szettek, fehér/fekete, normal/reverse blade!
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Eladó Ventilátorok!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Üzleti előfizetők hirdetései
	- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő