Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
mondjuk egy orvosi vagy mérnöki diplomával azért valszeg többet fogsz keresni, mint egy sima érettségivel. persze tudom van aki 8 általános mnélkül is jól keres, de azért valljuk be nem az a jellemző. aki meg művelődésszervezőnke meg nemtomminek megy az meg ne lepődjön meg ha nem fizetik meg a semmmire nem jó diplomáját

#122 a GDF-esek kíméljenek egyáltalán nem urban legend
én sem hittem el egy darabig. amikoris egyszer kezembe akadt egy hvg és elkezdtem nézegetni a hírdetéseket. egyetlen számban találtam 3 olyat h ''gdf-esek kíméljenek'' / ''felsőfokú szakirányú végzettség (kivéve gdf)''. Csak asszem valamikor hoztak 1 olyan törvényt hogy ezt így ne lehessen kiírni (mármint h ne diszkriminálhassanak a tanulmányaid miatt), de attól ugyanúgy nincs értéke a gdf diplomának jópár helyen...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszek RTX 4070!!
- DJI Pocket 2 akciókamera (Not for Sale verzió gyártói sample)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én sem hittem el egy darabig. amikoris egyszer kezembe akadt egy hvg és elkezdtem nézegetni a hírdetéseket. egyetlen számban találtam 3 olyat h ''gdf-esek kíméljenek'' / ''felsőfokú szakirányú végzettség (kivéve gdf)''. Csak asszem valamikor hoztak 1 olyan törvényt hogy ezt így ne lehessen kiírni (mármint h ne diszkriminálhassanak a tanulmányaid miatt), de attól ugyanúgy nincs értéke a gdf diplomának jópár helyen...