Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
knoxhu
senior tag
2-5-ig minden játékosszámmal pörög nálunk, ahogy épp van társaság. Nekem az alap játék is tetszett, de az Óceániával lesz szerintem az, aminek alapból lennie kellett volna. Az új táblának és az új nyersanyagnak köszönhetően (nektár), lényegesen könnyebben tudsz engine-t építeni, ezáltal a taktikai lehetőségek száma is növekszik. Valahogy dinamikusabbnak érződik az egész játék. Mi azóta nem is játsszuk a kiegészítő nélkül.
Az Európai madarak ezzel ellentétben inkább csak az alapjáték sémáján megy tovább, kis pontozási csavarral kiegészítve. Sokat nem változtat a játékon én inkább csak úgy látom, hogy a madárfajok növelésén kívül sokat nem tesz hozzá.Remélem tudtam segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest