Hirdetés
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TONTEEE
újonc
válasz
Gubek-Einste #61494 üzenetére
Köszönöm segítséged.
Lehetne egy részletesebb leírást kérnem? Sajnos nem vagyok ekkora expert..
-
btz
addikt
Aztán minek falura 120 megabites optika? Szerintem amennyiért a telekom kínálja úgy általában a 120 megabitet, már az is csoda lenne ha 1-2 ember előfizetne rá, mondjuk itt nálunk a faluba. Mondjuk úgy hogy mégegy ivónak jobban örülnének 😁
Nálunk a falu 90%-a 10 megabitesre fizet elő, ha 3 év múlva megemelik 30-ra akkor áttér mindenki. Én elég keményen netező vagyok, van 20 megabites netem, de így is meg van vele az egész család. A fájó pontom a feltöltés, az lehetne nagyobb is, mert sok filet rakok fel biztonsági másolatként a "felhőbe", és biztonsági kameráim vannak, ja meg egy routeren ftp azt ennyi, ennek is elég lenne felirányba 10 megabit. És igen tudom hogy vannak ennél komolyabb elvárások is, de ezzel az elvárásomal itt falun már poweruser vagyok. -
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
TONTEEE #61492 üzenetére
IPTV részhez:
Smart TV-d van?
Mikor bekapcsolod felcsatlakozik a wi-fire, s a modem összekeveri az adást, emiatt pár mp-re, mikor bekapcsolod a TV-t az IPTV beakad, esetleg elmegy a hang(nekem ezek jelentkeznek).Cisco 3925, D-Link DCM 704 esetén én is tapasztalom naponta ezt a hibát.(mást még nem hoztak Nekem)
A routeres részhez:
-Routeren a DHCP ki van kapcsolva?
-
TONTEEE
újonc
Sziasztok!
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem. Idén kb. 3. alkalommal lett új router (jelenleg:D-Link DCM 704) beiktatva a rendszerbe.
A szerelő szavaival élve: ez probléma mentes, nagyon jól fog működni, stb..Következők lennének a problémák:
- megszokott állni az IPtv pár mp-re, majd vagy folytatódik az adás, vagy sem.
- A legnagyobb problémám a rácsatlakoztatott TL-MR3420-as jelzésű wireless n router lenne. - A kettő együtt nem igazán tud működni (állandóan megszakad a net hosszabb időre, ledobálja a csatlakoztatott eszközöket, vagy többször kihagy a szolgáltatás).Kérdésem az lenne, hogy mit, hogyan kellene beállítanom, illetve összedugnom, hogy a 2 egymással tudjon rendesen működni???
Anno az egyik Telekomos szerelő beállította, de kb. 1 hétig ha működött.
Várom a hasznos tanácsokat, illetve segítséget!
Üdv,
T -
Nooeca
senior tag
válasz
#60252516 #61490 üzenetére
Ha nincs nálatok elérhető Telekomos (nem másmilyen) adsl internet, akkor csak optika jöhet szóba.... Nálatok is.
50%-ban kell országszerte biztosítani a 100 mbps-es internetet. De mint írtam itt az az ésszerű, hogy mindenki majd szépen pályázik, és aki pl. optikai hálózatot tervez, az fog nyerni, nem az aki vDSL-t. Hiába van a településen ADSL-es Telekom, ha azt mondja jóskapista alvállalkozó, hogy ő kihúz egy optikai hálózatot, ami természetesen mint az elvárt késleltetést, sebességet, fejlettséget hozza a legjobb formában, akkor nem az ADSL kapja vDSL-re a fejlesztést, hanem az optikai hálózat.
Hiába lenne olcsóbb a Telekomnak egy vDSL, ha egyszer az állam csak optikára ad pénzt, amennyiben az is elérhető tervben, hiszen NGA képesebb hálózatnak minősül.
-
Zimi91
tag
Aki 2 km-re van, ott lecserélhetik a DSLAM-ot az életben nem lesz 30 mb/s-es net nála.
) Aki a listán van, ott lesz optika. Ez, ami le lett itt írva a kormány elvárása, nem a Telekom fejlesztési tervei... Szokásos magyar felfogás, lássuk meg a legnegatívabbat a dologokban.
-
MrT
csendes tag
válasz
Nooeca #61485 üzenetére
30 mbps? pfff... akkor itt nem lesz optika. a dslam-okat meg modem-eket lecserélik vdsl-esre oszt jóvan, hiába van kiírva hogy a fejlettebb tech előnyt élvez, nagyon jól tudjuk hogy a pályázatokat sosem az nyeri aki a jobbat csinálja hanem aki a valóságban (nem papíron) csak a minimum elvárást (ami itt 30 mbps ami jön vdsl-el is) teljesíti de azt is úgy hogy valójában annyit sem költ mint amennyi támogatást felvesz, szóval nem lesz itt mindenkihez optika behúzva, lényegtelen hogy a mi járásunkra több mint egy milliárdot adnak, minél többet adnak annál többet kispórolnak, ez mindig így szokott lenni a nagy pályázatoknál, többnyire állandóan olyan cégek a nyertesek akik elve az adott pályázat kiírása után jönnek létre a semmiből, kifejezetten direkt arra az egy pályázatra, és fű alatt meg van bizniszelve kemény kenőpénzekért hogy ők lesznek a befutók. Hmmm... Nem is tudom mit álmodoztam eddig, falura 120 mb-es optikai internet csomag? Na persze... Túl szép hogy igaz legyen.
-
Nooeca
senior tag
Megjelentek a pályázatok.
Ahogy nézem valahol már kimazsolázták a tartalmát, de beírom ide:
=> 30mbps letöltés (7,5 mbps garantált)
=> 6 mbps feltöltés (1,7 mpbs garantált)A pályázónak biztosítania kell a 15 napos bekötést.
50%-ban el kell érni a 100mbps-et a hálózatoknak.
Megvalósítási technika mindegy, csupán annyi a lényeg, hogy ha mondjuk valaki "hülye" és vDSL-el pályázik vagy mondjuk koaxal és valaki más optikával, akkor utóbbi nyeri a pályázatot. (ez kb 1 oldalban volt megfogalmazva, így egyszerűbb leírni...) (előnyt élvez a fejlettebb technológia)
A kiépített hálózat Open Access, azaz elérhető a többi szolgáltató számára is.
40 nap alatt bírálják el a pályázatokat és valahogy októbertől lehet majd pályázni. Pest megye kimaradt a pályázandó helyek közül, ennek oka, hogy Budapesten kívül egyedül a 29-es körzet az, ahol összességében nagy problémák vannak a kiépítéssel.
A többi kistérség:
Ráckevei, Aszódi, Gödöllői, Cegléd stb... viszonylag elég nagy %-os lefedettséggel rendelkezik, néhol néhol még kell foltozgatni a lefedettséget, de ott nincs nagy hiány. (beleértve ugye, hogy a hiányok nagy részét már a Telekom vállalta magára).Budapest meg egy másik eset, ott szintén nincs támogatás.
Ezen kívül a listán benne van az összes terület.
Ami a legelmaradottabb terület (legalsó a legelmaradottabb... persze ez csak részlet a rengetegből, itt jár a legtöbb támogatás):
Dél-Alföld Csongrád Szegedi
Közép-Dunántúl Veszprém Balatonalmádi
Közép-Dunántúl Komárom-Esztergom Esztergomi
Észak-Alföld Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori
Nyugat-Dunántúl Vas Sárvári
Nyugat-Dunántúl Győr-Moson-Sopron Soproni
Dél-Dunántúl Baranya Pécsi
Észak-Alföld Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
Észak-Alföld Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
Észak-Magyarország Nógrád Salgótarjáni
Észak-Magyarország Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
Nyugat-Dunántúl Vas Szombathelyi
Nyugat-Dunántúl Zala Keszthelyi
Dél-Alföld Békés Békéscsabai
Nyugat-Dunántúl Zala Nagykanizsai
Közép-Dunántúl Veszprém Pápai -
Soulfly842
addikt
válasz
Fernet #61482 üzenetére
Nem hiszem, hogy fel tudnád használni a pontokat.
Dobj egy MT-t privátban, s ha gondolod, akkor kedden ránézek.
"Kicsit off, de azért megkérdezem. Ha a mobil előfizetésem arany szintű, akkor válthatok aranytárskártyás csomagra ha van mellette (most már) otthoni előfizetésem? Vagy mindkettőnek aranynak kell lenni?"
Az aranytárskártya nem a saját jogán lesz aranytárskártya, hanem, - ahogy a neve is mutatja - ha egy másik aranykártyás előfizetéshez rendeljük.
Sajnos az új MT ügyfél-azonosítóval újraindult az ügyféltörténet is. Ez a gyakorlatban annyit jelent,hogy - legfeljebb - 3 előfizetést vehetnél igénybe aranytárskártyaként, de csakis új előfizetéssel (díjcsomag váltással egyet sem lehet bevonni). Ha az otthoni aranykártyás lenne, akkor egyet-, ha platina akkor kettőt lehetne egyszerű díjcsomag váltással bevonni.
Jelenlegi tényállás szerint: amíg nem lesz aranykártyás az otthoni előfizetésed, addig marad a változatlan formában.
-
Fernet
senior tag
válasz
Soulfly842 #61478 üzenetére
Köszi. Akkor ezek szerint úgy van ahogy ma mondták. Csak nem értem akkor miért mondták korábban, hogy átmegy a kapcsolat pont... Mikor megjelentek a szolgáltatások az én MT azonosítóm alatt és nem láttam a kapcsolat pontokat, felhívtam a 1412-őt és még akkor is azt mondták, hogy kell egy kis idő mire átfut a rendszeren és megjelenik. Kár, hogy az ügyfélszolgálatosok sokszor nincsenek tisztában a dolgokkal...
Amúgy most azok a kapcsolat pontok elvesztek? Mert volt közel 3000 pont. Vagy fel lehet még használni vásárlásra a régi MT azonosítóval amihez tartozik?
Kicsit off, de azért megkérdezem. Ha a mobil előfizetésem arany szintű, akkor válthatok aranytárskártyás csomagra ha van mellette (most már) otthoni előfizetésem? Vagy mindkettőnek aranynak kell lenni?
-
btz
addikt
válasz
mbalint987 #61472 üzenetére
Nálunk is az akkor 18-20 éves hálózatból csináltak VDSL központokat 2012-ben, igaz akkor még optikázásról szó sem volt, igaz az ország jelentős részében még így is pár évet várni kell rá, ahogy pont nálunk is.
-
mbalint987
aktív tag
Kifejtem: Adott egy 18-20 éves rezes hálózat, egy-két DSLAM-mal. A T létesít annyi DSLAM-ot (sokat, és drágán), hogy menjen legalább a 30 Mbit mindenütt a településen. A hálózat életkorából adódóan ha még nincs is vele probléma, később biztosan lesznek olyan szakaszok, ahol fejleszteni kell a kábelt, mert elöregedett a szigetelés, toldás, stb. Az idő múlásával egyre több szakasz kerül ilyen állapotba, egyre több pénzbe fog kerülni. Nem vagyok szakember, csak spekulálok, de a DSLAM-ok kiépítése, a VDSL-es HWG-k, a kábelek toldása-folása többe kerül, mint optikát végighúzni, vagy a helyi kábelszolgáltatótól bérelni egy kis koax-ot. (Még akkor is, ha az eszközöket házon belül meg tudják oldani). És akkor még mindig ott az ügyfélelégedettség, aki azt látja, hogy már megint nincs internet.
-
btz
addikt
válasz
mbalint987 #61467 üzenetére
Mért ne lenne értelme?
-
mbalint987
aktív tag
válasz
DJ. Ru$y #61448 üzenetére
Tudom én hogy nem könnyű, de valamit csinálniuk kell, mert hiába VDSL-es a DSLAM amire rá vagyok kötve, nem megy a távolság miatt a 30 Mbit, tehát vagy optikáznak, vagy koaxot építenek/vásárolnak. Illetve lehet az is hogy új DSLAMokat fektetnek, aminek nem túl sok értelme van 2015-ben.
-
Teko001
őstag
Internet szolgáltatás lemondásánál megszűnik a hozzá regisztrált, alap (fő) email cím. Tudja valaki, hogy ez az email cím azonnal beregisztrálható-e másnál, illetve van-e esetleg lehetőség átruházni hivatalosan másra?
-
xdevidxx
csendes tag
Mostmar lett internet koszonom szepen ...
-
törölt tag
válasz
mirci18 #61442 üzenetére
"Kicsit nevetséges hogy ha én új rendszert éppítetek be akkor ők hoznak be használt gépeket mert éppen azok voltak csak raktáron."
Van ennek egy olyan vonulata is, hogy amikor megrendel egy előfizető egy tévés szolgáltatást például, és kap egy vadonatújat, akkor onnantól kezdve az is használt lesz, de 14 napja van arra, hogy elálljon a szerződéstől, amit megtehet bármilyen indokra hivatkozva. Ha így tesz a szolgáltató mit csináljon az immáron használt STB-vel, amit lehet még nem is tiszta kézzel fogdostak stb??? Kidobni pazarlás lenne.
Persze értem én, hogy itt általában azzal van baj, hogy rendelsz egy + STB-t, és kapsz egy több évig használtat. Amit én kaptam Sagemek újak voltak, de majdnem 5 év után azokat is nehéz lett volna újnak eladni, de csak azért nem mondom, hogy nagyon esélyes, hogy azóta újból használják, mert ugye elkezdték a csak Interaktívat forgalmazni, azt az STB-t, meg nehéz lenne annak használni.
Az ADB-n volt LAN port, de szolgáltató által letiltva
Amiket az Inviteltől kaptam STB-okat azok teljesen újak voltak, de már az egyik cserélve lett egy teljesen új CA modulra. Kár, hogy a Telekomnál nincs CA modul.
Aztán Magyarországon a szolgáltatók nem párosítják össze a Te esetleg jobb minőségű STB-oddal a kártyát, mert vélhetően attól félnek, hogy sokan vennének valami gagyit - a szolgáltatóinál is fapadosabbat - és ugye akkor a hozzá abszolút nem értő ügyfél azért pampogna meg váltana szolgáltatót, mert az lenne a meggyőződése, hogy az ős STB-a aztán hibátlan
Úgy 15 évvel ezelőtt a DIGI-nél volt viszont lehetőség, megvásárolni a szolgáltatói beltérit, csak ugye ott két kérdés merül fel, az egyik, hogy megéri e, mert onnantól kezdve ha bekrepál a szolgáltató nem cseréli, a másik pedig az, hogy ugye megint nem szabadon választott beltérit vásároltál, hanem egy olyat amit a szolgáltató adott.
-
xdevidxx
csendes tag
Sziasztok,
Sok ideje van t-home internetem de par honapja kicsereltek a wifis routert valami huawei re,amivel nem volt semmi baj eddig.Nehany napja viszont estenkent szakadozott az internet, de 2 napja geprol kabelel nincs internet ( modemen vilagit es mobilrol van wifi) probaltam ujrainditas t mint gepen mint routert de semmi .... Fogalmam sincs mit csinaljak. Pedig ez a router tobb honapig adott netet a gepemnek....
Kerem valaki segitsen.(privatba kuldok screenshotot) -
r.endruu
tag
Sziasztok, D-Link DCM 704 routerembe raktam egy pendrive-ot, és szeretném a neten FTP-vel megosztani. Ez megy is, viszont jelszót fogalmam nincs hogy hol kéne, ha egyáltalán lehet, beállítani. Tudtok segíteni?
-
Fernet
senior tag
válasz
Fernet #61085 üzenetére
Szerződés átírással kapcsolatban pénteken bementünk egy t-pontba, miután a 1412 folyamatosan csak a türelmemet kérte de nem történt semmi. T-pontban felhívták a műszaki osztályt estére már átkerült a nevem alá az összes szolgáltatás.
Viszont, hogy ne legyen minden tökéletes, a kapcsolat pontok az előző MT alatt maradtak. (korábban direkt rákérdeztem a 1412-őn, hogy mi lesz velük, azt mondták az átírással azok is jönnek) Felhívtam aznap este a 1412-őt, hogy mi a helyzet a pontokkal, azt mondták legyek türelemmel, mert kell pár nap mire az is átírásra kerül.
Ma ismét telefonáltam, most meg azt mondják, hogy átírás esetén a kapcsolat pontok nem kerülnek az új előfizető nevére... Említettem neki, hogy korábban azt mondták, hogy igen, de váltig állítja, hogy nem így van, megkérdezte két kollégáját is... Most akkor mi a helyzet? Komolyan mondom már botrányos ami a telekomnál megy, össze-vissza beszélnek, az egyik teljesen az ellentétét mondja annak amit a másik...
Fogok kérni egy kivizsgálást, mert gondolom megvannak a felvett beszélgetések, abból egyértelmű, hogy mit mondtak.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
mbalint987 #61447 üzenetére
"már csak ki kéne építeni az utcákban, és rá kéne kötni a gerincre"
Aha, meg minden rézzel kapcsolatos eszközt a központokban optikaira cserélni, minden végpontot optikai cserélni. Leírni könnyű, gyakorlatban már közel sem. -
mbalint987
aktív tag
Persze, sőt Komádiban is már van gerinc csatlakozás, szóval már csak ki kéne építeni az utcákban, és rá kéne kötni a gerincre. De nem tudom hogy mennyi esély van rá, már azt ígérgetik, hogy leveszik a települést a fejlesztési listáról, mert a helyi mérnökség sem lát semmi fejlesztéssel kapcsolatos dolgot. Lehet, hogy csak véletlenül kerültünk fel.
-
bul07
nagyúr
válasz
mbalint987 #61374 üzenetére
Berekböszörmény-Körösszegapáti településeken pár éve már VDSL2 van kiépítve, ami Optikai gerincre van rákötve 30/5 nett simán rendelhető
A szerelők akiket láttál simán lehetnek gázosok vagy olajosok is, mert ha jól tudom a Komádi melletti fúrótornyot fogják összekötni földbe ásott csővezetékkel, Berekböszörmény irányába(Gazdálkodók már megkapták a levelet hogy föld tiprás lesz készüljenek)
Tehát komádiba eltolni az Optikát nem is olyan nagy feladat
Sőt mondok jobbat, Körösszegapátiban(és lehet böszörményben is) Optikai hálózat is van, és rendelhető is , igaz nem a Telekom rendszere, és kicsi csomagok vannak horror áron
-
mirci18
addikt
válasz
#41133696 #61432 üzenetére
Nekünk is ez a fajta box volt szintén használtan.
Nagyon semmire való ráadásul hetente voltak gondok vele és a legszebb már akkor mikor megkaptuk gyakorlatilag használhatatlan volt a távirányító előre gombja amit a legtöbb ember használ.
Kicsit nevetséges hogy ha én új rendszert éppítetek be akkor ők hoznak be használt gépeket mert éppen azok voltak csak raktáron. -
petya2012
őstag
köszi mindenkinek
remélem jó lesz majd,megnézegetem az STB-ket
-
attika89
senior tag
Üdv!
Van egy elég idegesítő net problémám. Naponta többször elmegy (de jó neki), illetve korlátozott kapcsolatot jelez. Többszöri újracsatlakozás után meg szokott oldódni a dolog, de attól még nagyon zavaró.
A forrás egy ZTE ZXDSL931VII v2, amihez wifin keresztül csatlakozom laptoppal.
IPTV szolgáltatásunk is van, azzal nincs gond.Jó ideig nem csinált ilyet, nem tudom most mi lehet. Nincs rácsatlakozva több eszköz, mint eddig.
Tudok valamit csinálni ezzel, vagy inkább csevegjek az ügyfélszolgálattal? -
xdevidxx
csendes tag
Sziasztok
30 megas T home netem van par napja estenkent szakadozott de tegnap 7 ota nem mukodik( wifi van mobilrol,de geprol kabelel nem jo) privatba kuldok screenshotot. -
sanzi89
addikt
Na, a Telekom megint hozza a formát.
Családban két Telekom előfizetés van - még -. Az egyiknek az online ügyfélszolgálata már legalább egy éve nem is működik, megoldás nem lesz - illetve lesz, lejár a hűség, kötjük ki a picsába. A másikat most újítottam meg, analóg kábeltv+net, erre eltűnt az analóg tv és más áron van a net, mint amiben megegyeztünk az ügyintézővel. Ma telefonáltam, hogy mivan, és kiderült, hogy az ő rendszerükben minden rendben, csak a telekom.hu oldalon belépve látok hülyeséget. Megjavulni valószínűleg ez sem fog... Gratulálok.
-
petya2012
őstag
ne haragudjatok..
az üzletkötő és az ügyfélszolgálat is azt mondta,hogy sima sat tv-nél nem lehet kedvenc lista-csak az interaktívnál(netes)lehet létrehozni
érdekes....
kérdeztem a KAON beltérit is,de azt mondta,hogy nem lehet választani,az van amit hoznak és kész
egyébként valahol fellelhető,hogy milyen STB-k vannak?? -
törölt tag
Szerintem sem kell - de nekem csak sima SAT TV-m volt, ott meg ugye ment a kedvencek beállítása net nélkül is -, de az sem kizárható, hogy gyártó vagy szolgáltató úgy oldotta meg, hogy kelljen.
Szerk: Meg kell kérdezni egy telekomos mérnököt, illetve tudni kellene azt is melyik STB típusról van szó, annak fényében lehetne Google baráttal keresni... persze általában amikor jönnek ki szerelni, akkor derül ki, hogy milyet kap az ember, hacsak nem az a helyzet, mint Invitelnél, DKTV-nél, hogy van 1 azaz összesen egy típus STB-ből és kész
-
petya2012
őstag
köszi a választ a kérdésemre........
-
mirci18
addikt
Kérdés:
Hogyha időnként elmegy a hang 1-2 másodpercre az az ip tv miatt lehet vagy hdmi kábel hiba?
Régebben mikor még sat tv-nk volt ott teljesen elment a hang de egy gyári visszaállítással újra működött a box. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Ciccuka #61409 üzenetére
Venni nem fogsz tudni... Bejelented a Telekom felé, hogy igényelnél a jelenlegi előfizetésed mellé még 2 STB-t és kész, kihozzák, a számlád pedig drágább lesz a 2 STB bérleti költségével. Nem lehet máshogy megoldani. Ha megérted, ha nem.
GoodSpeed
Dehogyis. Analóg megszűnés, digitális és IPTV keveredés van. Nem hang. -
törölt tag
válasz
Ciccuka #61409 üzenetére
Most nem olvastam vissza, de az a gond, hogy nincs hang?
Hiába viszi át a HDMI a hangot, ha a monitoron nincs hangszóró.
Veszel egy ilyet:AVerMedia AVer3D CaptureHD (H727)
Egy ilyenbe dugod be az STB HDMI kimenetéből érkező HDMi kábel másik részét, és lesz kép is meg hang is. Nem olcsó!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Ciccuka #61407 üzenetére
Kevered a szezont a fazonnal...IPTV hova minek mit miért?! Azt akarod, hogy ami eddig ment analógon az menjen ugyanúgy csak digitálisról egy régi TV-n? Mert akkor kell egy DVB-C képes eszköz, amit rákötsz a koaxra aztán a TV-re és kész. Azt meg tudod venni külön, de annak semmi köze az IPTV-hez.
Az IPTV BOX-ot semmi másik BOX-szal nem tudod kiváltani, csak azzal, amit a T ad. Pont.
Sejtem nem nagyon értesz hozzá és a fogalmakkal sem vagy tisztában nincs helyben valaki aki ért hozzá és segíteni is tudna?
-
Ciccuka
veterán
Ha érdemesebb megvenni akkor 9-ért.
Ilyennel se lehetne megoldani: Google Android TV CS918 II.
-
petya2012
őstag
-
törölt tag
válasz
taki01 #61351 üzenetére
Akkor ennek a tervnek meszeltek egyelőre. Ha nagyon szerencsés lennél is, és a környező szomszédokat megtudod fűzni (amihez az kell, hogy egyfelől jó szomszédi viszony legyen, másfelől ne legyen egyiknek sem Internete más szolgáltatónál hűséggel, harmadrészt ha ez a kettő teljesül is, akarjanak a T-től Internetet), akkor is max 3-4 darab Efi.
Más: Tegnap kezdtem el, ma lakosságit is befűztem:
Az új honlap egyik nagy előnye számomra ez a változás. Persze a régi MT ügyfélazonosítómmal még biztosan szívás lenne, de azt ugye már felszámoltuk.
Ettől függetlenül az összes telefonszámmal, illetve MT Ügyfélazonosítóval külön is be lehet lépni (ez jó), de a magam részéről én az integráltat fogom preferálni.
-
Nooeca
senior tag
vDSL-nél egységesítés van, és ehhez ragaszkodnak fent is. De pont ezért van "elméleti" sebesség optikánál is, ami azért más gyakorlatban csak mert... de vDSL-en nem más mint ami papíron van.
A telekomnál úgy tudom bondingnak köszönhetően mennek a tesztek vDSL emelés terén is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- LEGO klub
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Kedvező ár! HP 840 G1 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/128SSD/AkkuX)
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest