-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
válasz
havri1 #45340 üzenetére
Sajnos ADSL2-n is csak 12-13Mbit a plafon..1Mbit feltöltés szépen megy azzal nincs gond..
A kereső akkor irkál hülyeségeket ha egyszerre, egymás után több címet is megnézel, szerintem ez nem tetszik nekik, hogy fel akarod térképezni szolgáltatás szempontjából a területet és valahogy blokkolják.
Plusz én nem kábel szerint vagyok 1Km-re, hanem ahogy lemértem google föld utcaszintű távolságmérőjével. Ez kábelhosszon simán lehet 1500m is..
Persze most, hogy csökkentették a minimumokat (gyanús) elképzelhető, hogy fel fogja ajánlani majd idővel a 30/5-ös csomagot is...Nekik nagyobb bevétel (magasabb csomagot választasz), ugyanakkor nem reklamálhatsz az elérhető sávszél miatt hiszen a minimum megvan...Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest