- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Norbi_
aktív tag
-
KurtCobain
őstag
Nekem meg nem engedi összekapcsolni. Tegnap se engedte.
Ez eddig így elég gyér. -
dr.bubo
őstag
Feltettem a TVGO-t a mobilomra, ott megy rendesen. A tableten viszont azt írja ki, mikor kiválasztok egy csatornát és a lejátszás gombra kattintok, hogy "minőségbiztosítási okokból mobil eszközön nem játszható le a film" .
Pedig elvileg 2 eszközön lehet használni a szolgáltatást.
-
Nagyon köszönöm, hogy megnéztétek, akkor az "én készülékemben" van a hiba.
(Szólók egy havernak, hogy töltsön rá a mobilomra...)
-
Garold
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #41951 üzenetére
Működik, beírtam a számot, kiválasztottam az összeget és át is irányított az OTP oldalára hogy adjam meg a bankkártya adatokat.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Engem tovább engedett a feltöltéshez...
teko001: köszönöm, most még van bent egy ilyen irányú kérésem...
-
Teko001
őstag
válasz
Nálam működik. Inkognitó módban próbáltad? Nekem sokszor összeakad a rendszer ha be voltam lépve.
-
Egy kis segítségre lenne szükségem és ha lehet minél gyorsabban.
Ezen az oldalon kattintsatok az Online feltöltés gombra és ellenőrizzétek, hogy bejön-e az online feltöltési oldal, mert most nálam nem működik.
(Most először használnék mobilnet-et a feltöltéshez(mert egy toronynál segédkezek egy hálózati eszköz cseréjében és a nagy büdös semmi közepén állok(az időjárásról nem is beszélve)) és nem tudom, hogy valóban az oldal xar vagy a mobilnet kütyü miatt szívok csak)Előre is köszönöm!
(és tekintve a körülményeket, tényleg sürgős lenne a válasz) -
Teko001
őstag
válasz
Sickboy25 #41949 üzenetére
Hát ezt leginkább emailen/írásban tudod lelevelezni velük, Telefonon szerintem biztosan nem. Viszont ahogy te is mondtad, ennek lesz egy hosszú átfutása :/ Próbáld meg a központi mailen megkérdezni, hogy hova írj emiatt. Üzleti résznek van külön ajánlat kérője, de az nem a lakossági vonal.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Teko001 #41946 üzenetére
Igen ilyesmit gondoltam, de hol lehet ilyen ajánlatot kérni? Emailen kértem ilyet, de az sem megy egyszerűen, mármint a válaszadás része!
Mert telefonos mókát azt feladtam, egyszer 20 percig tartottam utána meg 35 percig, ez azért felháborító!Itt a fórumon nincs valami bennfentes?
-
Hát nekem még mindig nem sikerül összekötni se a TV-vel, se MT azonosítóval a tvgo-t technikai hiba miatt, hiába próbálom félórán keresztül folyamatosan, hajnalban, este, nem segít semmi, van amikor elgondolkozik percekig, van amikor azonnal kidobja a hibát. Persze a doubleclick.net és google adwords szenzációsan működik klikkeléskor...
Az androidos app meg nem kompatibilis egy 2 éves mid-end telefonnal, vicc. Amúgy ugyanezt eljátszotta anno az HBO GO app és regisztráció is, azok most már szinte tökéletesen működnek, de ez azért elég béta és béna kezdésnek tűnik a Telekom részéről. Sosem értem, miért nem tudnak nyílt tesztet kirakni egy új szolgáltatásra és miért kell azonnal élesben bebukni...
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Olyan problémám van, hogy ahova költöztünk nincs telekomos internet. Viszont most jon az érdekes része, hogy az egyik szomszédnál es a szembeszomszédnál van, mert állítólag ok régen kiépítették a rendszert saját zsebből.
Nos engem ez a része érdekelne... Milyen feltételei vannak es milyen összegről beszélhetünk?
Jöhet akar privátban is...
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest