Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen széket vegyek?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuto558
aktív tag
válasz
kis20i #152588 üzenetére
Nekem holnap hozza a GLS a stick-et. Ennyit megér a nyugalmam, és olcsóbb is, mint saját router+külön mobilnet. Tudom ott a magentában a 72 órás mobilnet is ilyen esetre, és meg lehet osztani mobilról azt, ha nincs vezetékes net, de ha egy nem tervezett kiesés jön meeting közben, biztos nem a 72 órás mobilnet aktiválásával meg notebookkal való összekötéssel szeretnék szórakozni percekig + ha nem vagyok otthon, csak asszony, neki nincs telekomnál mobilja, tehát arra az esetre ez nem is jó, és ő is tele van meetingekkel. Így meg automatikusan leírás alapján 30 sec alatt átáll a mobilnetre. Amennyiben tényleg működik simán megéri nekem, 1-2 vezetékes kimaradással nyugdíjas éveimre pár idegszálat megspórolok.
Szerk.: és itt volt már kiesés is, július óta lakunk optikás területen, és volt nappal 2-szer is kiesés, meg egy hosszabb éjszaka is (ami szintén nem jó, mikor a munkahelyi notin fontos tesztek futnának épp akkor éjjel, amihez kell a kapcsolat a munkahelyi szerverrel...
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Spórolós topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i5-1240P 16GB 512GB NVMe magyarított vbill ujjolv gar
- BenQ PB2250 hordozható DLP projektor
- Epson H543B típusú projektor
- Predator Helios 300 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS,i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó gar
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest