- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fujifilm X
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
Na ma nekem is beadott a Cloudflare
-
Essejó
veterán
válasz
victorhun7 #151789 üzenetére
Sagem 3896
-
fulton
addikt
Sziasztok
Utóbbi pár napban a tkom beltérije, andorid beltéri, ha a műsorújságot megnyitom azt írja "Hoppá Valami hiba történt" hiába indítottam újra a készüléket nem segített, mi lehet a baj Szerintetek?
-
Úgy néz ki, lesz dolga a cégnek:
A Magyar Telekom ezzel párhuzamosan vállalja, hogy
2024-től kezdődően 1 millió háztartást lefedő vezetékes, gigabitképes sávszélességet biztosító hálózatot építi ki 4 év alatt,
továbbá hogy 2027 év végére 4,5 millió magyar otthon és vállalkozás számára elérhetővé teszi a vezetékes gigabit képes hálózati infrastruktúrát.
Emellett a Társaság vállalja, hogy az országos 5G lakossági kültéri lefedettsége 2026-ra megközelíti a 99 százalékot,
valamint Budapesten és a vármegyeszékhelyeken 3,6 GHz-es technológiát épít [link]
-
-
-
Essejó
veterán
válasz
MaxxDamage #151786 üzenetére
Nem a telefonodról beszéltem, hanem a wifin mért sebességről.
-
tuto558
aktív tag
válasz
MaxxDamage #151786 üzenetére
Rossz irányú a szorzás. A 666 az már az Mbps mértékegységben van. (Kb 83 MB/s)
-
-
Essejó
veterán
válasz
MaxxDamage #151778 üzenetére
Azért ez mobillal ellggé harmatos. Én az 1000/25ből Wifi6 5 Ghz-en ennyit mérek:
link -
válasz
Sinkapeter #151783 üzenetére
Közbe helyre is tettem mindent. -
Sinkapeter
tag
válasz
MaxxDamage #151781 üzenetére
A Sagemeknèl ha nem jelentkezel ki, csak bezárod a böngészőt, akkor nem tudsz visszalépni. Meg kell várni, hogy automatikusan kijelentkeztessen, és csak utána lehet próbálkozni.
-
polonic
félisten
Itt is érkezett egy firmware frissítés, 10.2.101 lett a verzió. Májusi biztonsági csomag. Nem éppen up-to-date.
-
válasz
MaxxDamage #151780 üzenetére
Most meg nem tudok belépni a Modembe... ezt írja ki "The maximum count of session is reach for this user"
-
válasz
MaxxDamage #151778 üzenetére
Most meg úgy tönkrement, hogy pl. nem is tudok WiFi-n csatlakozni...csatlakozna meg hitelesítés és ez megy váltakozva, de tenylegesen nem is csatlakozik!
Eszem megáll...Csináltam full resetet a modemmel és semmi javulás!
Ezt csinált a T-s is távolról már de akkor jó volt (pillanatnyi) és most telefont is újra indítom, hátha..de nem jó! Ilyenkor mi van? -
kabelmania27
Topikgazda
-
-
válasz
MaxxDamage #151772 üzenetére
Szia!
Kábelen, Gigabites kapcsolaton mérj rá.
Wi-Fi nem váltott át 2.4 GHz-re? -
AnonymusX
őstag
válasz
mokus1 #151771 üzenetére
Az nem tudom milyen beltéri vagy szoftver, de a Flip útmutatója szerint is, illetve a családban szintúgy Flipen nem gond a felbontás állítása a beltérin.
-
Sziasztok,
Valami gebasz van.
Optika 1000/1000 és volt modem restart is.
Ez a max. (telefonnal mérve)Tegnap minden rendben volt...
Jelentsem hibára?
Nem csatlakozik semmi a modemre ami használná. -
Jimbo75
tag
Sziasztok!
Meg tudja valaki hozzáértő mondani, hogy miért szünik meg a SAT TV szolgáltatás? Sajnos nálunk az IP TV-n sem tudják szolgáltatni, mivel Budapest közepén, Kőbányán 15 Mbites netet tudnak szolgáltatni, azon meg semmi sem fog menni....
-
AnonymusX
őstag
válasz
mokus1 #151766 üzenetére
T-nél melyik tv szolgálatás volt az új androidos vagy a régi?
Előbbi elviekben képes jobb képminőségre a nem 4k-s csatornák esetén is, de ha utóbbi, akkor pont ugyanezt tudja a Flip is, ugyanazokat az eszközöket is használják.
A set top boxot be lehet állítani, hogy 1080i felbontáson adjon, nem lehet, hogy csak ez a beállítás van 720p-re állítva?
-
válasz
Essejó #151763 üzenetére
Hát vazze, még lehet nem is lesz belőle semmit. 8 lakásos Társasház KK nélkül...
Eddig a Vodafone, szó nélkül bekötötte. A DIGI-nél volt egy szerelő, aki nem, mert jogászkodott, hogy ez társasház. Küldtek másik szerelőt, bekötötte az is
Most Telekomnál az van, hogy vagy KK, vagy az összes lakónak az aláírása kell. A gond csak az, hogy KK nincs, nem is volt sosem, az összes lakóból meg van aki csak nyaralni jár ide, másik az elment Ausztriába dolgozni...Szóval kinyomtattam 7 példányba, mindenkinek a postaládájába ment ez a példány:
Aztán majd lesz valami... 10.29-én jár le a Magenta 1-re a hűségem, ha nem kötik be, akkor felmondom, aztán marad a DIGI, meg berendelem a NetFone-t. Az itteni lakásokban mindegyikben vagy Vodafone vagy DIGI van, alattam lakónak is DIGI-van:
Szóval háromból eddig két szolgáltatónak sikerült a manőver, most a harmadikon a közösség szeme -
mokus1
addikt
Most kötötték be a Flipet nálunk. Eddig ahol laktunk T volt. Ott volt FHD adás, itt csak 720p érezhetően gyengébb a képminőség.
Jól emlékszem, hogy a T-nél van FHD mert akkor már mondom is le a flipet. -
user12
őstag
válasz
AnonymusX #151758 üzenetére
Anno amikor hozzánk jöttek kötni az optikát, ajánlotta a srác az Androidos boxot, persze csuklóból mondtam neki, hogy kösznem (akkor volt induló státuszban, minden nap kapott egy csokor ekézést minden fórumon).
Nálunk Tatung box van, soha semmi baja nem volt. Tipikusan a "bekapcsolod és megy" fajta. -
AnonymusX
őstag
válasz
donmackó #151742 üzenetére
Szia!
Nem cserélhetik androidos boxra csak úgy. Ahogy írod, androidos box esetén más a csomag van, tehát az másik előfizetés lenne, neked nem arra van szerződésed. Tehát ha a régi IPTV-s eszköz hibásodott meg, akkor olyat is kell hozzon (de lehet nem cisco gyártmányú lesz).
-
polonic
félisten
-
scream
veterán
Hali!
Interneten, ha megrendelek új szolgáltatást (szerződést kötök), akkor a hűségidő/számlázás a szerződéskötés napjától kezdődik vagy a bekötés napjától?
-
merqree
őstag
válasz
enginev3.0 #151751 üzenetére
Háááát....
Szigetszentmiklós külterület, iPhone 13
-
polonic
félisten
válasz
enginev3.0 #151751 üzenetére
Valószínű N28, ez ilyen.
-
enginev3.0
félisten
Nálunk is lett 5G
Elég durva -
HDAdriano
tag
Sziasztok!
Kaptunk a Vidanettől egy Technicolor CGA2121 modemet és sajnos a szolgáltató képtelen segítségünkre lenni, hogy Bridge módba tegyünk (betudunk lépni, át tudjuk állítani, de utána egyszerre reseteli magát..), hiába mondjuk az ügyfélszolgálatnak, hogy valószínűleg a CMTS-ben kellene ezt beállítani távolról, ők egyszerre munkalapot hajtják, hogy kollégát tudnak kiküldeni pénzért, meg, hogy ez a modem akkor erre nem képes, és vissza akarják adni a korábbi Arris 3200-s modemet (ami Puma chipsetes, fun fact jók azóta a késleltetés értékek...), ha meg kérünk Technikust/Informatikust akkor azt mondják erre nincs lehetőség..
E-mail-re nem válaszoltak ahol ugyanezt írtuk le.
Van valami ötletetek mit kellene csinálni?Illetve szeretnék érdeklődni, hogy pontosan mi a menete annak, hogy Vidanet területen Telekomhoz hogyan lehet átmenni otthoni internet szolgáltatás esetében.
Érdeklődtünk mindkét félnél, de konkrétan egymásra mutogatnak, Telekom-tól Vidanethez küldtek, hogy ott kell érdeklődni, a Vidanet meg a Telekom-ra mutat, hogy tőlük kell megkélrdezni tudnak-e itt szolgáltatni..
Annyi előrelépés történt, hogy a Telekom kivizsgálást indított tud-e itt szolgáltatni, de azt mondták erre nincs lehetőség, annak ellenére, hogy jelenleg is van Vidanetes otthoni internetünk, akkor ahol Vidanet területen szolgáltat a Telekom otthoni internetet az hogyan lehetséges? (ez a kivizsgálás hogyan néz ki? mert sajnos új építésű terület (5 éve létezik kb) ez és ha csak a rendszerükbe nézik meg akkor valószínűleg nem láthattak itt tényleg semmit)Válaszokat előre is köszönöm!
-
Multibit
nagyúr
-
válasz
csiki52 #151747 üzenetére
Nálam az van, hogy a Telekomot vártam 2020-tól, 2 év 40 méterre áll az új optika, és úgy néz ki, hogy most talán sikerül áthidalni ezt a gigantikus távolságot, amit mondjuk eleve menetből meg kellett volna tenni. Nálam a DIGI az pont az emiatti kényszerből jött, még akkor amikor a román tulajdonos volt, meg akkor amikor a Vodafone sem NER-es volt. 2019-ben is hozni akartam át a Magentat, csak nem lehetett. Mióta a két cégnél NERFone lett meg pláne, csak nem volt rá opcióm.
2022.03-tól 2022.05-ig nem volt hűségem, 2022-05-től volt 2023.05-ig. Azóta nincs hűségem. Emelés nem volt, mert az ÁSZF még abban a szerződésben nem tette lehetővé az inflációkövető díjkorrekciót. Illetve magyarosra sikerül az átállás, és az ország egyik része már a megemelt árakat fizetni a másik meg még a román diszkontot. Viszont úgy vagyok vele, ha már minden ISP jól lehúz, akkor már legyen az, hogy olyan szolgáltatóhoz tudok menni, amelyiknek az országban a legjobb a szolgáltatási színvonala. DIGI-nél a nettel nem volt gond, de 1000/1000 helyett "csak" 1000/300-as, a többinél meg a Telekom masszívan veri!
"utána nem tudom mert voda lesz. sőt boxxal".: Abból meg One, mint a DIGI-ből
-
csiki52
tag
válasz
GoodSpeed #151745 üzenetére
Ennyi volt a digi áprilisban mikor otthagytam, a 3 mobil már nincs benne azt már előtte lemondtam olyan szar volt.
Egy iszonyu szar képminőség volt ekkor már.
Egyedűl a net volt jó de az is 1000/300 volt.
Hüségben sosem voltam de ugy tudom a 6000 már akkor is inflációsan emelve volt, és amugy is csak januárig ... utána nem tudom mert voda lesz. sőt boxxal. -
Tegnapo első ránézésre úgy tűnt, hogy androidos boxszal drágább, de most meg úgy tűnik, hogy nem, és ha nem akkor androidos boxot fogok kérni:
-
-
donmackó
addikt
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, mennyi az esélye hogy a kijövő technikusnál lesz a nem androidos boxból? Elhalálozott (nagy füsttel jelezve) a Cisco box. Az ügyintéző nem tudta garantálni hogy kapunk-e olyant, mert én közöltem hogy nekem nem a droidosra van az előfizum.
-
válasz
boborján2 #151735 üzenetére
A Telekomnál jelenleg az a helyzet, hogy ennyit fizetek évek óta (pontosabban ennek a felét, mert az otthoni szolgáltatásokból apám áll havi 8K-t, mivel nem tudtuk eddig áthozni Hajdúszoboszlóra, úgy hogy majdnem két éve 40 méterre van Szoboszlón is tőlem a Telekom optika). Vélhetően láthatták, hogy Magenta 1-es vagyok, mindjárt lejár a hűségidőm, és azt a pár métert már érdemes megugrani.
Pont azért, mert nem tudtam áthozni a vezetékes Internetet Magenta 1-ben eddig, ezért az újfalui lakásban 250-es net van per pillanat:
Ezt fogom 1000/1000-re módosítani. A 2000/1000 nem izgat, meg egyébként is ASUS RT-AX86S a routerem, LACP-IEEE 802.3ad (LAN Aggregation) használatával esetleg összejöhetne a routerben a 2000, de kiadni magából csak WiFi-n tudná, vagy portonként 1000-zel. Nekem felesleges, az 1000/1000 viszont részemről elvárás.TV: A Telekom TV bitrátája sokkal szebb mint a mostani szolgáltatómé, a DIGI-é.
A mobilinternetet azt át tudtam hozni Szoboszlóra. Jelenleg Mobil M opció azért van rajta, hogy a Telekomos számokat mobilról lehessen hívni korlátlanul, ha átjön ide a Hoppá, akkor abból XS lesz megint.
Telefon: Hoppá. Mióta felmondtam a Vodafone-nál a szolgáltatáscsomagot, és repült a Nonstop L, azóta hiányzik, mert a DIGI-nél csak DIGI-seket lehet hívni korlátlanul, mondjuk az 250 Ft-ért, csak DIGI-s van baromira kevés.
Hasonlót ajánlatot kaptam a Vodafone-tól, mint Te.
Régebben:
A helyzet azóta sem változott technikailag a Vodafone-nál, ugyanúgy ED 3.0 van, 500/22-es koaxszal.
DIGI-nél is több lesz magában a vezetékes Internet, mint most amit jelenleg fizetek, és nincs mobilinternet szolgáltatásuk, nincs korlátlan vezetékes telefonálás opció csak DIGI irányba (ezért rágják a fülemet).A Telekomnál remek készülékvásárlási opcióm van. Sok-sok év alatt, táblagépeket, kompaktfényképezőget, legalább 3 TV-t, okostelefonokat vásároltam, mélyen a piaci ár alatt. A DIGI-nél jelenleg max TV-t tudnék... a Vodafone-nak pedig nem ilyen bő a kínálata, de bár 2016-2022 között Vodafone-os voltam, ha most köttetném be, majd 1 év múlva vásárolhatnék készüléket kaució nélkül
Igazából az a helyzet, hogy nálunk Berettyóújfaluban is az volt, hogy Invitel ED 3.0-nál is 17K volt a havidíj mindennel együtt 2015-ben, előtte a Telekomnál is, mert ilyen meg olyan minicsomag ... ezek megdobták.
Nagyjából ennyire tudom levinni:
Ebben a hónapban is csak 8 GB adatforgalmat generáltam mobilinternettel.
-
boborján2
senior tag
Levél a telekomnak , erős hangvételben , de nem parasztban. Minden eddigi részletesen leírva,hány hibajegy, stb... és persze hogy mindezért teli árat fizetsz és hogy nonstop leráznak.
De csak az igazat! Nem kell a kamu, mert az nem működik.
Ugyanebben a levélben megkéred a tisztelt nmhh és fogy védelmi hatóságokat ,hogy legyenek kedvesek állást foglalni az ügyben és tanácsot adni számodra hogy hogyan tovább. Majd megcímezni mind a hármat. Magyarul mindenki lássa ki a többi címzett.
Így csináltam , ezután felhívott a tré hogy hát majd így majd úgy minden jó lesz, na ekkor elküldtem mindenkit oda ahonnan kibújt. Ezután felhívott a különleges mindent is eldöntő titkos háttér osztálytól, a különleges jogokkal rendelkező titkos manager ,hogy ő akkor felkínálja hogy elengednek ingyen vagy iptv. - Na látod , jó hogy hívtál , lehet ezt így is
Nagyon fontos tudnod hogy semmilyen hivatalos (nyomot hagyó) csatornán nem fogják elismerni ,hogy raklap sz.r a droid tv ,hiszen akkor már alapból ászt dobnának a kezedbe.
Kb ennyi
-
Hovi
aktív tag
Kipróbáltam a sweet.tv-t. Basszus, nagyon jó. Egyszerűen működik. (a T android boxán) A csatornaváltás, ide-oda tekerés. Pik-pak. MARAD!
Egy hete levelezem a T-vel. Az android box most már nagyon kuka. Több csatornát nem lehet visszatekerni vagy újraindítani a műsort mert lejátszási hibát dob, aztán fagy. Mondom a T-nek, nekem ez nem kell. Engedjék el a hűséget és lemondom a csába. De nem. Indítsak újra, meg reset, meg cache ürítés... nem bírok velük. Mondom küldjenek ki egy szerelőt, előtte hagy demonstráljam már mennyire hulladék a box. Nem, mert náluk az látszik minden rendben van. Sakk-matt. Mit tudok még csinálni??? -
boborján2
senior tag
-
Azt nem tudom, hogy a másik lakásomból ami 54-es körzet, ebbe a lakásomba áthozva a szolgáltatásokat, ahol 52-es körzetben vagyok, a telefonszám teljesen megváltozik, vagy ilyenkor mi a helyzet? Amúgy nagyjából így néz ki, hát olyan 3x annyiba kerülő mint per pill a DIGI
-
válasz
victorhun7 #151732 üzenetére
Telekom: "a hiba nem a Telekom hálózatán található"
És számomra úgy tűnik, hogy ezzel a mondattal ők fel is tették mind a két kezüket az ügyben.Mindenesetre nekik köszönhetően felfedeztem, hogy az alza.hu és a moemax.hu is a CF-nél fut.
-
victorhun7
tag
Csak a szoki.
-
fanti
addikt
válasz
molnarpeter #151730 üzenetére
sagemcom routereknél azt hol lehet kinyerni?
-
fanti
addikt
válasz
molnarpeter #151728 üzenetére
Igen, még a délelőtt, Vandával beszéltem, rámért a vonalra és észlelte a hibát, 72 órán belül küld valakit.
-
fanti
addikt
Békés megye, Gyula.
Egész nap a gigabites koaxos netünk olyan 50 megabittel megy. Valami központi hiba van, tudtok valami infót?
Routert már ki és bekapcsoltam, hiába.
-
Most kaptam
-
-
Obendi
csendes tag
válasz
kabelmania27 #151719 üzenetére
Tessék:
Amit a korábban feltöltött logban látok, azok nem szakadozások?
-
boborján2
senior tag
válasz
enginev3.0 #151699 üzenetére
A második helyen áll számomra a nem ajánlottak között.
-ocsmány a hangminőség amit produkálnak majdnem minden csatornán.
-honlapjuk alapján elmentem hivatalos forgalmazóhoz ügyet intézni. Hát , egy lepusztult, lerobbant bevert ablakos régi üzlethelység volt ,ami kb 2 éve bezárt.
Ja bocs , elfelejtettük a weboldalt frissíteni.
-direct now lemondásakor követeltek rajtam egy sat box kártyát ,amit én átvettem. Természetesen nem vettem át , hiszen nem tudtak csomagszámot adni és az aláírásommal elátott bizonylatot mutatni.
-mint utólag kiderült , valóban jár egy kártya , csak aki nem kéri azt okosba elmutyizzák , mert hát az egy ingyen tv valakinek ,amíg én fizetem.
-természetesen ,mikor mondtam hogy megy a feljentés a mutyi miatt , rögtön nem kellett a "kártyámat" visszaadni.
Utólag már az is kiderült ,hogy ez a kártyamutyizás sima bevett szokás náluk.Sok sikert a dájrektvánhoz mindenkinek.
Ha netes tv kell és nem a nagyokkal akarunk szerződni, akkor inkább sweet.tv.
-
Dave1984
őstag
válasz
enginev3.0 #151699 üzenetére
Megtörtént, yettel tv lett, nincsenek hibák, nagyon fura hogy tudok nyugodtan tvt nézni így 2 év szenvedés után 😁
Telekom le is mondva,nem is kérdezték miért -
yogibear
addikt
válasz
boborján2 #151714 üzenetére
Így van már évek óta az a cél, hogy csak egy platforrmjuk legyen, az iptv...
A dvb-c -t már 2014 óta nyírják ki folyamatosan. [link]
Mire lejárnak a műhód bérlések, addigra a satot is leépítik...
A 2. negyedévben 97805 efijük volt saton...
Majd átmennek Direct One-ra, vagy Digi műhódasra (amig van, mert esélyes, hogy azt is kinyírják a Jászaiéj hamarost)... -
yogibear
addikt
válasz
GoodSpeed #151713 üzenetére
új SAT TV-t már nem lehet kötni,
Az már majdnem 2 éve nem lehet...
2022. január 21-től lezárásra kerültek a műholdas műsorterjesztési technológián nyújtott SAT TV díjcsomagok, új előfizetői szerződés nem köthető rájuk.
A díjcsomagokra előfizetői szerződéssel rendelkező előfizetők változatlan feltételekkel vehetik igénybe a szolgáltatást....
Plusz ez pont egy mai hozzászólás:
attila.scourgeofgod
Ma, 13:27:43, Telekom DTH (műholdas) [3.]Ma "sikeresen" kézhez vettem a T által, a SAT tv előfizetésem tekintetében kiküldött felmondó levelet.... :( -
-
-
Helló,m egy kérdés:
Telekomnál nincs olyan opció, mint a Yettelnél, hogy minden 5G-n zajlik, tehát otthoni Internet, TV stb? Szerintem nincs, de egy kérdést megér -
Obendi
csendes tag
Sziasztok!
Koax net, időnként az oldalak nehezen jönnek be, itt egy log:
Bejelentsem? -
mokus1
addikt
Milyen igmp képes switchet ajánlotok? Úgy nezki a hálózati felosztás.
Router(sagem) ebbe megy 3 lan(PC, konzol) , 1 pedig a switche lenne. Ebbe menne két tv illetve a kamera utpje. Ez így kivitelezhető? -
Nordik
őstag
válasz
Capella #151707 üzenetére
Köszi! Próbáltam velük beszélni, alvállalkozó csinálná a szerelést de felszivodott. Próbálták már keresni de semmi.
Mondom akkor nem kellene átadni másnak a szerelést aki mondjuk másnap kijön? Nem tudják átadni szerintük.
Ha nem szólok semmi nem történik. Most jövő csütörtökre tudtam új időpontot megbeszélni. Ha egyáltalán akkor is ideernek…
-
Nordik
őstag
válasz
Capella #151682 üzenetére
Ma se érkeztek, pedig egész nap itthon voltam. Se egy telefonhívás semmi. Chaten tegnap azt ígérték tegnap és ma is, hogy keresni fognak aznap. Sajnos 2 napja semmi. Szerintem valami hiba csúszott a rendszerbe, de kivel kellene beszélni, hogy megoldodjon?
Nem gondolnám, hogy 2 nap nem sikerült ide érniük. Legalábbis eddig bármi problémám volt pontosan érkeztek az egyeztetett időpontra. Ha megse telefonáltak.
-
Kbali
nagyúr
-
prisz
senior tag
Azért piszok módon érdekelne egy user statisztika tőletek, hogy optika vs. koax hálózaton, hogy "muzsikál" ez az androidos box. Akik javarészt sz@pnak vele, azoknak milyen technológián fut?
-
patrikcoc
senior tag
válasz
Essejó #151700 üzenetére
Nem tetszett az IPTV képminősége, meg sípolt az összesnek a tápja, a táv meg duplán érzékel, az EPG gyakran a délutáni műsorra ugrott listanézetben (ezt még pár éve is csinálta, amikor nem voltak droidboxok)… Viszont nem is értem, hetekig tök jól működtek az új boxok, talán a tegnapi frissítés okozta, bár ezt az esti akadást, E:105-ös hibát (állítólag multicast hiba) már több helyen is olvastam, de eddig elkerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Külpolitika
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Drón topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest