Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adama123
aktív tag
Record&GO
A rögzíthető tartalmak köre a TV csatornák engedélyétől függ, ezek a jogok a műsorfolyamban műsoronként is eltérhetnek. Az így rögzített műsoraidat maximum 90 napig tudod visszanézni, bármely eszközödön.
A csatornák és azon belül a műsorok rögzíthetősége tartalomtulajdonosi engedélytől függ.
A listát itt éred el:
https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/telekom-tv-recordgo.pdf
-
Kaba
veterán
válasz
Tamas1982.1 #124996 üzenetére
Jól érted.Más mini csomagot is bepipálhatsz.
Várd meg az optikát,addigra már nem lesz követelmény egy extra szolgáltatás bepipálása,több tapasztalat lesz és a kezdetleges hibák miatt sem kell mérgelődnöd. -
Tamas1982.1
tag
Jól értem hogy az új rendszert a Record&Go bepipálásával kapom meg online?
Réz hálózaton (30 Mbit) 1 STB esetén elég a követelmény? (Nemsokára optika lesz).
Egy anomáliát észrevettem! A net miatt nem akarok hüséget kötni, viszont akkor a Telekom Extra Wifik kiválasztása után a Wifi assistance miatt nem enged tovább, mert az 2 évre köthetö csak. Vagy kiveszem a wifiket. -
AnonymusX
senior tag
Az új Telekom TV-hez szükséges internet követelmény kicsit aggasztó (és elsőre szerintem nem is hangzik túl jogszerűnek; anno a csupasz DSL is pont azért lett bevezetve telefon nélkül, mert szúrta a szemét a hatóságnak). Ügyintéző szerint, ha valakinek ez akadály, akkor az előző STB-t kapja.
-
Kaba
veterán
Az ÁSZF módosítás Március 23-tól már látható a Telekom honlapján.
-
Beniii06
addikt
válasz
enginev3.0 #124989 üzenetére
Pont ez az, hogy nem csinál semmit vagy pl nálam az 5565 teljesen meghülyült tőle, elaludt az összes led stb. de net az volt továbbra is pppoe passthrough-al.
Azt gondoltam, hogy 5565-ben ezt már nem javítják ki, mert jön az 5670, erre meg kiderül, hogy abban sem javítják. Ez az egyik bug a sok közül majd akkor lesz kijavítva, ha megkapjuk a technicolor ont-ot.
-
snyper990
őstag
válasz
enginev3.0 #124980 üzenetére
-
-
Beniii06
addikt
válasz
enginev3.0 #124981 üzenetére
Ne állítsd át, mert nem az fog történni amire számítasz. 5565-ben is bugos ez a funkció és gondolom sosem lesz kijavítva.
-
Odzse
tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni. Sok olvasgatás után sem találom a megoldást, vagy rossz helyen keresem.
Adott egy Telekomos csomag. Saját routerrel és felvevős set top box-al. A Telekom routeréből eddig utp kábellal csatlakozott a set top box egy olyan szobában, ahol gyenge volt a Telekom wifi jele. Ezért azt gondoltam, hogy a kábelra csatlakoztatok egy TPlink TL-WR340GD routert. Ez sikerült is, lett jó wifi a szobában. A tv-t úgy szerettem volna megoldani, hogy a TPlink router egyik vezetékes kimenetére szerettem volna kötni a set top boxot, de ez sajnos nem működik. UTP kábellel csatlakoztattam a TP linket és a set top boxot. A box bekapcsolása után nincs adás. A műsorújság megjelenik, de nincs kép és hang, csak fekete képernyő.
Mit ronthattam el? Vagy esetleg a Tplink router nem alkalmas arra, amit én szeretnék?Köszönöm a segítséget előre is.
-
5670-ben a Global Wan Mode mit jelent? Mert nekem most bridge-ben van, de ugyan úgy van net a gépen lanon
-
-
Renwick
őstag
Akit kicsit részletesebben érdekel az új box - egy a szakmában viszonylag régóta motorozó SDMC nevű kínai cég gyártja, ennek a típusnak a kissé lebutított, Telekomra szabott változatáról van szó (DV8519B).
-
korpas15
tag
Sziasztok!
Ha a 5670 HGW-be engedélyezem az UPNP IGD-t, akkor a torrent kliensnek automatán megnyitja a portot? Vagy manuálisan kéne portot nyitni? -
bopeti98
őstag
Még egy dolog érdekelne, a műsorvisszanézővel ugyan azon csatornák és műsorok érhetőek el, mint a mostani Archiv TV-nél, vagy kicsit bővebb azért?
-
Rise17
tag
Esetleg valaki feldobna az uj box müködéséről 1 videot hogy mégis mire vállalkozom ha ma megrendelem a cloud boxot? KÖSZI!
-
törölt tag
Valami nem kerek ,mert cím megadása után ,nem listazza az elérhető csomagokat a tv szolgáltatásoknál. Ha otthoni telefont , vagy netet választok akkor igen. Ez eddig jól működött. Viszont a csomag összerakás az működik. De továbbra is tele van hibákkal. Sok helyen olyan az oldal mint a képen ,amit az imént felraktam.
-
user12
őstag
Sziasztok
Jelenleg mi a tapasztalat? Ha neten megrendel az ember szolgáltatást, mennyi időn belül jelentkezik az ügyfélszolgálat egyeztetésre és a bekötés napok vagy heteken belül történik meg? -
hawyka
tag
válasz
kopa1 #124924 üzenetére
“Megszűnik az SD/HD kérdés rézen”
Még a régi platformhoz kapcsolódik: 2020as csomagom van 100mbit jön át stabilan VDSL-en. Tudtommal így már kiadható 2HD 1SD stream, azonban az ugyfelszolgalat 2szer is visszadobta, mondván a “vonal nem bírná”. Lehet-e tenni valamit? Az Újra váltani egyelőre nem szeretnék. -
blackmajesty
aktív tag
válasz
kopa1 #124958 üzenetére
iPhone-ról nem lehet kiküldeni a Netflixet rá Chrmoecasttal. HBO GO, YouTube, RTL Most, Plex megy így. RTL Most lényeges, mert az nincs Android TV-re. Szerintem Androidról sem megy a Netflix. Tudtommal a Netflix eléggé szigorúan nézi, hogy milyen eszközre mehet az app és mire nem, főleg az Androidos boxoknál. Android TV-s boxból én pl kevés olyat találtam, amin hivatalosan, módolás nélkül HD illetve 4K minőségben megy.
ui: Szerintem már tudom ki vagy
boxoslaca: igen, van widevine L1, nem ez a probléma a Netflix támogatáshoz. Fogadjátok el, hogy jelenleg nincsen, egyszer majd lesz remélhetőleg (mindenki várja). Én is azt tudom elképzelni, hogy Voda exluzív szerződést kötött velük.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
kopa1 #124924 üzenetére
Az EuroSport 4K HDR is.
RTL és csatornái előre nem tekerhetőek, de (!) vissza lehet tekerni és utána előre lehet ugrani az élő adásba, tehát lehet azért trükközni.
És ami nagyon izgalmas különbség, hogy az adás visszatekerése tetszőlegesen, csatornaváltás után is működik, illetve, van gomb, ami újraindítja az adást az elejéről; és pl. egyszerre több felvétel is mehet!
+ van a megszokott sorozatfelvétel -
törölt tag
válasz
kopa1 #124958 üzenetére
Ez egy érdekes helyzet , jó lenne majd megtudni a választ. Ugyebár maga a netflix natívan támogatja a cc -t. Ha jól tudom widevine drm-et használ, ugyanazt amit a hbogo.
Szóval ha nem megy ,akkor az biztosan szándékosan van tiltva.Widevine -ből viszont van több szint ha jól értettem a google segítségét.Így azt is jó lenne megtudni ,hogy van e widevine L1 ,mert elvileg csak azzal van 1080p hbogo stream. Az alatt bukta az FHD minőség.
Szerk:
Amit az imént írt Patrikcoc ,az nálam is megesik. Van hogy csak szaggat, de van hogy 5-10 percre megáll a kép a tv-n.
Jó lenne ha ez javítva lenne, új platformtól függetlenül. -
patrikcoc
senior tag
válasz
kopa1 #124958 üzenetére
Az új rendszeren is problémás lesz éjjel az adás? A jelenlegin hetente kb 2x olyan éjfél-2 fele megáll a kép ~10 percre (net az továbbra is van hibátlanul, optika), pedig karbantartás nincs kiírva a honlapon az adott területen. Nem egyedi esetről van szó, ismerősnél is ilyen.
-
kopa1
aktív tag
válasz
#46824192 #124956 üzenetére
Chromecast teljes értékű. YouTube van. HBO Go van. VLC van. Netflix nincs. Chromecast Netflixel passz, szerintem ott a netflix DRM-e tiltja a tükrözést olyanra, amin nincs appja
Hogy mit hoz a jövő az kérdés. Illetve, nem biztos csak Netflix kell rá, mert azért a nagyobb tartalomgyártók mind sajátot indítanak. És a tiltást elhiheted, hogy nem mi kértük...
Van ugyanúgy jópár kínai box, amire hivatalosan nincs.Illetve van egy bővítő +90 óra funkció, így 120 órányi tárolható max a felvételekből
-
törölt tag
válasz
kopa1 #124924 üzenetére
Netflix hiánya nagy hiba. Akkor a buta tévémmel megint ott vagyok ,hogy itt egy mindent tudó kompakt cucc , de kell valami más is, mert egy valami, ami igen csak alap lenne az kiesett.
Ezt talán kárpótolhatja a chomecast funkció?! Ugye azzal legalább használható?
Illetve maga a chromecast egy teljes értékű , az eredetivel megeggyező google chromecast?Amit furcsának találok ,hogy a netboardon egy szerintem belsős szaki , a yt,hbogo,vlc,netflix négyesre azt valaszolta ,hogy minden app megy ezek közül...
Továbbá a 30óra tárhely szűk keresztmetszet. Négy tagú családban a hol a két gyereknek csaka mese, asszonynak 1-2 sorozat felvétel belőve, néha 1-2 film , nekem meg csak a film+dokumentunk film minden mennyiségben. Azt gondolom lennének harcok ebből eredően.
-
Livius
őstag
válasz
kopa1 #124953 üzenetére
Remek, de ugye azokon az adókon ahol tényleg van is DD 5.1 ott lesz is ezzel? És nem az lesz mint a csóró Vodánál volt, hogy a rendszer sajátossága kezdetben és sokáig az volt, hogy sajnos az HBO csatornán és minden máson ami IP alapú stream volt, ott nem jött DD 5.1 hangsáv még, ha kellett volna is papíron akkor sem.
-
-
Rise17
tag
Tehát akkor ma megrendeltem és a héten hozzá a gls az új boxokat?
-
törölt tag
Kiegésziteném kopa1 hosszab szöszenetét.
Referencia klienssel történik az indulás, ami lényegiben pont úgy nézz ki mint a Telekom TVGO.
Az a kliens ami eredetileg jött (Németeknél használt UI) volna nem készült el határidőre. Talán öszre meg lesz.
-
-
kopa1
aktív tag
válasz
DevKiller #124932 üzenetére
Nem kell, tudom, ingyé mindent
De akinek az 5670 nem jó, az gondolkodjon el milyen régi (vagy Klíma, okoskínai) készüléke van, mert tönketeheti az egész hálózatát és az lassítja be az egészet. Volt olyan hogy 3-4 WiFi-s chingchang izzó tönkrevágta az egészet és mindent. Kivetettük, szép és jó, efi meg kidobta az izzókat... A kínaiak és a szabványok értelmezése néha érdekes...
Ennél jobbat szolgáltatás mellé (szerintem) nem lehet várni. Lefedettség van, sebesség is van megfelelő eszközzel. -
kopa1
aktív tag
válasz
poli27 #124928 üzenetére
Majd beszélgessünk ki mondta a "ha már nincs" részt, mert fejbekólintom finoman. Nem hiszem hogy helyettem kitalálta rá a folyamatot, mert jelenleg nincs
Az ONT is bejött, igen, lassan találkozni lehet vele, múlt héten kerültek le a raktárba. Illetve reggeltől az OkosWiFi ("MESH") konstrukció is megváltozik
-
-
DevKiller
senior tag
válasz
szabogabor10 #124923 üzenetére
Az biztos, hiányozni fog.
De hát minden fejlődik így ennek is kell. -
kopa1
aktív tag
És akkor felszállt a köd, rendszerek lekapcsolva, már nincs visszaút…
TelekomTV powered by AndroidTV
És a HWSW-s doboz kinyitva
...
Főbb újdonságok:
- AndroidTV alapú Box, tenyérni méret
- Cloud alapú platform
- Csak HDMI-s box van, de már 4K HDR Chromecast
- Gyors csatornaváltás Koaxon is
- CEC
- 10W/0,5W fogyasztás
- USB/SD használható, filmlejátszásra, perifériákra
- Bluetooth távirányító és csatlakoztatható hangszóró és egyebek (el lehet rejteni)
- Felhő alapú NetworkPVR, ami TVGo-n is visszanézhető
- AndoidTV PlayStore (de a telepített appok a ti felelősségetek, helyszínen factoryznak ha összekuszálod)
- Két 4K adó (LoveNature, Eurosport 4K) optikán/koaxon
- Felnőtt videótékaKülönbségek:
- Megszűnik az SD/HD kérdés rézen, cserébe sajna vonali sebességtől függ, hogy hány box adható (~24M alatt nem adunk, csak satot, de 24 megánál már 2 boxot)
- Kell hozzá internet is
- Felhőben nem minden rögzíthetsz, játszhatsz le 90 nap limit, 30 óra felvételi idő Pár funkció még hiányzik, pl.: egyéni csatornasorrend
- Login TelekomFiók alapú!! (ezt a logint mindenki jól jegyezze meg)
- WiFi (még) nem használható
Hasonlóság:
- Egyenlőre az IPTV képminőségével megy (Kivéve a 2 db 4K csatorna, az már H265)
- Ugyanúgy 3 boxos limit
- Ugyanúgy mint a Vodánál, RTL csoport nálunk se tekerhető...
És Netflix sincs ha valaki keresné…
Csomagárak maradnak, különbségek:
2.,3. box: +1.000 Ft/hó
4K minicsomag +2.000 Ft/hó
Igen, hosszú távú tervben OTT unicast mód, TV App és egyebek, de most első körben az esetleg az előjövő bugok és hiányzó funkciók kikupálása a top prio.
Még senkit se akarunk váltásra kényszeríteni, ha valaki nagyon vágyik rá, akkor 4K opció vagy a Record&Go megrendelésével válthat rá. Hibaelhárításnál nincs olyan, hogy „én az újat kérem“
Viszont figyeljetek, 14 napos elállás csak a távollévők között (CC, Online) van, ha máshol váltasz vagy kicsúszol belőle akkor nincs visszaút.Az biztos hogy fejlődő még a platform, de kellett egy első lépés, régi box egyszerűen már a földkerekségen nincs. (Thanks covid!) Aki a meglévőn van, megtarthatja, hűséget hosszabbíthat, csomagot válthat, plusz boxot is kérhet. Egyedül a teljesen új felszerelések lesznek az új platformon kiszolgálva, illetve az új funkciók.
(Meg még a FLIP is marad egy picit a régin)
Ééés jöhet a flame war -
-
DevKiller
senior tag
És még 2 perc, és viszlát régi IPTV.
(nyílván meglévők maradnak) -
Kaba
veterán
válasz
kecsawi #124914 üzenetére
Neked friss csomagod volt,így a váltás ingyen volt a 2020-as csomagra.
Neki egy régebbi csomagja van így feláras lesz,ha vált a 2020-as tv-s csomagra.
Amúgy aki már rendelkezik tv-s csomaggal az a későbbiekben is módosíthatja a csomagját.Az új tv-s plattform az új előfizetőkre és azokra kötelező akik még nem rendelkeznek tv előfizetéssel. -
-
törölt tag
Ez itt nagy divat sajnos. Nekem az új mobilra úgy kötöttek biztosítást ,hogy meg sem kérdezték. Aztán mondtam nekik ,hogy nagyon gyorsan szedjék elő az ügyintézőt , önszorgalomból ,meg egy kis juttatásért nekem ne kapcsolgasson be semmit.
"Ó , de hát biztosan csak félreértette."
Elég érdekes arra a kérdésre a választ félreérteni , ami fel sem lett felém téve.
Szóval a lényeg ,hogy ezen itt sajnos nem kell meglepődni.
-----------
@Roli27
Kár érte. Anno a legelején még az lett mondva ,hogy az SD -is olyan minőség lesz ,ahogy a T -hez érkezik. Legalábbis ahol van net sebesség.Ezt simán tudná a HEVC egy értelmes bitrátával. Azóta ezt ezek szerint kukázták.
Magyarul még pár évig ugyanezt a ratyit kapjuk a 4k panelek világában.
Azért ez valahol nagyon siralmas. Egyre több helyen van optika egyre több helyen van több száz megabites koax , egyre jobban kukába kerül a DSL. Indul egy új platform mindenféle csilivili jóságokkal. A képminőség meg marad ott ,hogy hajszállal előz meg egy agyon tömött pl. upc direct mpeg2 minőséget. Pedig itt minden adott ,hogy ez ne így legyen. -
1001geri1
újonc
Sziasztok!
Azt lehet tudni az új TV-s platformról, hogy az SD/HD csatornák végre egy helyet foglalnak e el és nem két külön csatorna helyet? És ha igen akkor lehet beállítani preferált minőséget, hogy pl automatikusan a HD-t hozza be?
Ez szerintem, hogy két csatorna jelenik meg eléggé nagy hibája a jelenlegi platformnak. -
DavTitan
csendes tag
Sziasztok,
Azokhoz szólna a kérdésem akik már használják az új IPTV-s rendszert. Mi a véleményetek róla? A rendszer stabil, nem szaggat/laggol?
Milyen a felvétel opció? Az RTL-es csatornákon hogy hogy nem lehet előre tekerni? Teszem azt megállítom a TV adást és nem tekerhetem előre? Felvétel esetén is ez van?Köszi előre is,
-
Zeki
nagyúr
Na ott b+ az a kedves ügyintéző! Oké hogy rendeltem 2 tabletet otthoni hosszabbításra, de ehhez NEM járultam hozzá, nem is kérdezte!
2. Az 1-es pontban megadott MT ügyfélazonosítóhoz tartozó elõfizetéseknél nyilvántartott adatok felhasználhatóságáról szóló tételes nyilatkozatok
2.1. A közvetlen üzletszerzéshez történõ hozzájárulás alapján az Elõfizetõ önkéntes és tájékozott hozzájárulását adja azonosító adatainak; fogyasztói
szokásokra/vagyoni helyzetre vonatkozó adatainak; elérhetõségeinek, valamint valamennyi forgalmi jellegû, illetve helymeghatározási adatának a
Szolgáltató által történõ közvetlen üzletszerzés céljából (akár automata hívórendszeren, vagy ügyintézõ által bonyolított híváson keresztüli) történõ
kezeléséhez. A hozzájárulás bármikor visszavonható.
Hozzájárulok a közvetlen üzletszerzési célú adatkezeléshez
Igen þNem ¨
2.2. A piackutatás és közvélemény kutatás céljára történõ hozzájárulás alapján az Elõfizetõ önkéntes és tájékozott hozzájárulását adja azonosító adatainak;
fogyasztói szokásokra/vagyoni helyzetre vonatkozó adatainak; elérhetõségeinek, valamint valamennyi forgalmi jellegû, illetve helymeghatározási
adatának a Szolgáltató által történõ piackutatás és közvélemény kutatás céljából (akár automata hívórendszeren, vagy ügyintézõ által bonyolított
híváson keresztüli) történõ kezeléséhez. A hozzájárulás bármikor visszavonható.
Hozzájárulok a piackutatás és közvélemény kutatás célú adatkezeléshez
Igen þNem ¨
2.3. A Magyar Telekom Nyrt-vel szerzõdésben álló harmadik felek ajánlatainak fogadásához történõ hozzájárulás alapján az Elõfizetõ önkéntes és
tájékozott hozzájárulását adja azonosító adatainak; fogyasztói szokásokra/vagyoni helyzetre vonatkozó adatainak; elérhetõségeinek, valamint
valamennyi forgalmi jellegû, illetve helymeghatározási adatának a Szolgáltató által történõ, Magyar Telekom Nyrt-vel szerzõdésben álló harmadik felek
ajánlatainak kiküldése céljából (akár automata hívórendszeren, vagy ügyintézõ által bonyolított híváson keresztüli) történõ kezeléséhez. A hozzájárulás
bármikor visszavonható.
Hozzájárulok a Magyar Telekom Nyrt-vel szerzõdésben álló harmadik felek ajánlatainak fogadásához kapcsolódó közvetlen üzletszerzési célú
adatkezeléshez
Igen þNem ¨
2.4. A profilalkotáson alapuló közvetlen üzletszerzéshez történõ hozzájárulás alapján az Elõfizetõ önkéntes és tájékozott hozzájárulását adja azonosító
adatainak; fogyasztói szokásokra/vagyoni helyzetre vonatkozó adatainak; elérhetõségeinek, valamint valamennyi forgalmi jellegû, illetve
helymeghatározási adatának, a TV nézési szokásaira vonatkozó adatainak, bármely közösségi oldalon közzétett profiljára, aktivitására vonatkozó
adatának, továbbá a Magyar Telekom Nyrt-nél lévõ internetszolgáltatásához IP címrõl, valamint az elõfizetésében lévõ SIM kártyáról indított internetes
böngészési (forgalmi) adatainak, a Szolgáltató által történõ profilalkotáson alapuló közvetlen üzletszerzés céljából (akár automata hívórendszeren,
vagy ügyintézõ által bonyolított híváson keresztüli) történõ kezeléséhez függetlenül az igénybe vett hálózattól és szolgáltatótól (wifi). A hozzájárulás
bármikor visszavonható.
Hozzájárulok a profilalkotáson alapuló közvetlen üzletszerzési célú adatkezeléshez
Igen þNem ¨ -
törölt tag
válasz
patrikcoc #124903 üzenetére
Ha nem hevc , akkor az szerintem öngól. Főleg úgy hogy az új box biztosan tudja.
Ha pedig hevc , akkor ezt a cikket én nem értem:
A HWSW kérdésére a háttérbeszélgetésen elmondták, hogy a Telekom mintegy 800 ezer IPTV-s végpontján üzemelő több mint 1,2 millió set top box cseréje az új Telekom TV GO szélesebb körű bevezetését követően sem válik okvetlenül szükségessé, mivel ezek a dobozok egy szoftverfrissítés révén az új platform felületét és funkcióit, illetve azok jelentős részét megkapják majd.
forrás: [link]
Márpdig ennek hitelesnek kell lennie, mert a telekom szakemberekkel való beszélgetésre hivatkozik.
Szóval akkor marad az mpeg4 és a hevc egymás mellett?? A jelenlegi boxokkal processzorból szoftveres dekódolással nem lesz hevc az egyértelmű. Hardveresen meg nem tudja. Két platformot hosszútávon fenntartani egy szolgáltatásra ,az nekem nem egy hihető történet.
-
patrikcoc
senior tag
Az új rendszer nem HEVC-t használ? Azzal már elég jónak kell(ene) lenni a 8Mbit-nek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest