- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Panasonic LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap reggel bementünk vásárolni a szerelmemmel. Délelőtt pihiztem és nézelődtem a neten. Véletlenül szembe jött velem egy napfénytető nyitó motor aminek egy fogaskerék tengelye volt. Elkezdtem utána járni hogy vajon szeminek milyen lehet és annak is olyan a mozgatója. Ez egy Webasto ablak amit több autóba is beszereltek. Gondolkodtam hogy vajon miért nem csukódhat be rendesen a tetőablakom. Kitaláltam ha leszedem a motort és a fogaskoszorút elkezdem tekerni bezárásig akkor úgy jó lesz. Szóval délután autót szereltem. Valóban sikerült így korrigálnom és majdnem jó lett, de az egyik oldala nem zár be ami miatt rögtön kiderült hogy miért állt úgy az ablak. Amint elindul a nyitási folyamat beszorul a jobb oldala és az ablak megáll. Tehát vagy kikopott a jobb oldalon a mozgató mechanizmus vagy szarul építették be az ablakot ami miatt kikopott. Most kikötöttem a kapcsolót mert eddig sem használtam. Nemsokára ki kell szednem a tetőkárpitot újrahúzni és akkor az egész szerkezetet kiszerelem megnézni hogy mi a bánat van.
Ma szokásos vasárnapi menetrend. Reggel apámhoz beugrok és onnan mise. Sajnos nem hozták vissza a régi miserendet hogy egy órával korábban van még egy igehirdetés. Délután el kell mennem a telepre felpakolni némi állványelemet a kocsi tetejére mert olyan kevés kell hogy ezt már elviszem 2x.-re Szemin. Ezért nem veszek ki futót.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- 27% számla! HP Z4 G4 workstation! I9-7900X / RTX A4500 20GB / 64GB DDR4 / 512SSD SSD!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- 27% számla! Dell Precision 3591 üzleti Laptop! Ultra 7 155H / RTX 1000 ADA / 16GB DDR5
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest