-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K2
csendes tag
Igen, de ugyanott azt is írtam, hogy "függetlenül attól, hogy az előtte lévő elosztó be vagy ki van-e kapcsolva" merül az aksija az UPS-nek.
Mindenesetre azt ma kipróbáltam, hogy ha az UPS bekapcsolva hagytam, akkor nem merült. Viszont akkor meg, ahogy már írtam is, azt nem értem, miért van rajta az on/off gomb. Arról nem is beszélve, amit a használati útmutatója ír: "a készülék ki és bekapcsolt állapotban is tölt". Akkor az APC-nél füllentenek?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS ROG Ally
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- szünetmentes táp /nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / 2aksi / Schuko
- APC SUA1000i Smart-UPS 1000 670W UPS valós szinuszos, vadiúj aksikkal, hibátlan működéssel eladó
- Eladó Eaton 5S700 szünetmentes tápegység (UPS) Új akkumulátorral!
- APC UPS hálózati kártya AP9617
- APC BX1400UI szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest