Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K2
csendes tag
Igen, de ugyanott azt is írtam, hogy "függetlenül attól, hogy az előtte lévő elosztó be vagy ki van-e kapcsolva" merül az aksija az UPS-nek.
Mindenesetre azt ma kipróbáltam, hogy ha az UPS bekapcsolva hagytam, akkor nem merült. Viszont akkor meg, ahogy már írtam is, azt nem értem, miért van rajta az on/off gomb. Arról nem is beszélve, amit a használati útmutatója ír: "a készülék ki és bekapcsolt állapotban is tölt". Akkor az APC-nél füllentenek?
-
K2
csendes tag
A használati útmutatója azt írja, hogy a készülék ki és bekapcsolt állapotban egyaránt tölt. Eszerint egyáltalán nem lenne szabad merülnie, ha az előtte lévő elosztóban van áram. Most akkor?
-
K2
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete vettem egy APC BX700UI UPS-t. Egy túlfeszültségvédős elosztóba van dugva. Amikor a számítógép nem megy, akkor az UPS-t is ki szoktam kapcsolni, az elosztót viszont nem mindig. Az a tapasztalat, hogy a szünetmentes akksija ilyenkor merül (függetlenül attól, hogy az előtte lévő elosztó be vagy ki van-e kapcsova). Ez normális, hogy kikapcsolt állapotban egy nap alatt kb 10%-ot merül az UPS akksija?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest