Hirdetés

Aktív témák

  • SirRasor

    őstag

    válasz Rhino666 #48683 üzenetére

    Igazad van a szemszögedből. A szemszögemből nem. Miért? Mert a valóság relatív :) Másnak nem az a valóság, ami neked az. Megint elmentél a lényeg mellett: ha valakinek hat a placebo, akkor neki az a valóság attól függetlenül, hogy te mit gondolsz, és szerinte te nem élsz valóságban, mert amit elképzelsz, az nem fedi az övét. Na szóval objektívan kell vizsgálódni.

    pschio egy zseni vagy! Azt hittem már nem tudok jobban spórolni a számlákon, de a kaját még vissza lehet fogni! És akkor nem megyek a konyhába, hanem kifekszem a rétre egy kis nasira :DD

    r0by amikor nekem is volt programozásos munka, akkor szintén ez ment. Éjszaka is azon agyaltam, hogy egyes dolgokat hogy lehetne megoldani, mert akkor az érdekelt jobban, mint maga az alvás. Elvileg csak úgy lehet megoldani a dolgot, hogy ráerőszakolod az agyadra, hogy olyan helyet képzelj, ami megnyugtat, és tartsd a gondolatot, amíg csak tudod. Vagy elkalandozol, vagy elalszol, de ha elkalandozol, akkor indulhat újra elölről. Kipróbáltam, de ott bukik nálam, hogy a megnyugtató hely, amit elképzelek, már nem elég bonyás, és azon kezdek agyalni, hogy mi lehet még ott :DD Ja, mert elrontottam, és nem tartottam be a lépéseket. Szóval az érzékszerveket is be kell vonni, tehát pl: tengerparton vagy, akkor beleszagolsz a levegőbe, érzed, ahogy a homok éri a lábadat meg ilyesmi.

    Illetve pont az alvás miatt próbálom a hipnózist, meg az autogén tréninget, de most nincs kedvem olvasni a könyveket. Ha jutok valamire, majd elmesélem, hátha segít.

    rt06 én próbáltam a sportolást, ráadásul finoman, majd egyre durvábban, és NEM segített. Hiába fáradt a test, az agy kattog tovább.

    bitpork ezt is próbáltam, ugyanaz :P

    Kihagytam valamit? :DDD

    EDIT: ritkán nézek vissza, mert egyre nagyobb a város és muszáj finomítgatni, mert a 270 000 lakos könnyen megőrül (Cities XL 2011) :W

    [ Szerkesztve ]

    Make Love not war!

Aktív témák